HABERLER>POLİTİKA
27 Mart 2019 Çarşamba - 08:45

CHP Buca Adayı Kılıç’tan gece yarısı Roman zirvesi

Buca Belediyesi’nin Millet İttifakı Adayı CHP’li Erhan Kılıç, Göksu Mahallesi’nde Romanlarla buluştu. Şölen havasında geçen buluşmada CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir’in CHP’nin kalesi olarak kalacağını söylerken Erhan Kılıç projelerini anlattı. 1 Nisan’da Hıdırellez’i erken getireceklerini söyleyen Kılıç, Romanların işsizlik, eğitim ve geçim sıkıntısı sorunlarına karşı, “Biz sadece belediye hizmetleri sunmak için değil; 17 yıllık AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak için göreve geliyoruz” dedi.

CHP Buca Adayı Kılıç’tan gece yarısı Roman zirvesi

Millet İttifakı’nın CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Buca’da Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Göksu Mahallesi’nde toplantı düzenledi.

GÖKSU’DA GECE ŞÖLENİ
Göksu Mahallesi’nde Roman vatandaşların yoğun katılım gösterdiği mahalle toplantısına CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve partililer katıldı. Gece geç saatlerde gerçekleştirilen toplantıda Roman vatandaşlar şarkılarla Erhan Kılıç’ı karşıladı. Program sonrasında şölen havasında eğlence gerçekleştirildi.

'AKP İKTİDARININ AÇTIĞI YARALARI SARMAYA GELİYORUZ'
Mahalle toplantısında konuşan Erhan Kılıç, vatandaşların iş ve geçim sıkıntısı ile ilgili sorunlarını dinledi. Yerelde kalkınma modeli hakkında bilgi veren Kılıç, “Sizlerin sorunlarını biliyorum. Biz sizden gelen talepler doğrultusunda omuzlarımıza hükümetin rolünü de yükledik. Biz sadece belediye hizmetleri sunmak için değil; 17 yıllık AKP iktidarının açtığı yaraları sarmak için göreve geliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacağız. Yeni Charlie Chaplin Merkezleri’ni açacağız. Çocuklarımızın okuyarak birer bilim insanı olmasına imkan sağlayacağız. Buca’da artık parası olan olmayan herkes okuyacak. Kooperatifler kurarak kadınlarımızın  kendi paralarını kazanmalarını sağlayacağız. İşsiz gençlerimize, kadınlarımıza meslek edindirme kurslarında eğitim vererek istihdamını sağlayacağız. Kadınlarımız artık bundan sonra mutfak, pazar alışverişlerini kendi kazandığı paralarla yapacak. Kadınlarımız artık eşlerinden para istemeyecek” diye konuştu.

'HIDIRELLEZ’İ ERKEN GETİRECEĞİZ'
Çalışmalarına öncelikli olarak dezavantajlı mahallelerden başlayacağını söyleyen Kılıç, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer’in de dediği gibi önceliğimiz arka sıradakiler olacak. Göreceksiniz, 5 yılda çok güzel işleri sizlerle birlikte başaracağız. Yoksulluğun, işsizliğin, ümitsizliğin Buca’ya girmesine asla izin vermeyeceğiz. Buca’daki diğer mahalleler hangi imkanlara sahipse onları tüm mahallelerimiz sunacağız. Ama her şeyden önce sandığa gideceğiz. 1 Nisan günü çiçekler daha güzel kokacak, kuşlar daha güzel ötecek, Romanlar daha güzel şarkılar söyleyecek. 1 Nisan günü Buca’ya Hıdırellez’i erken getireceğiz.  Mart’ın sonu bahar olacak” ifadelerini kullandı.

'İZMİR CHP’NİN KALESİDİR KİMSE BUNU DEĞİŞTİREMEZ'
Kılıç’ın ardından söz alan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise, “Erhan kardeşim uzun yıllardır tanıdığım düzgün bir kardeşim. Yıllardır partimizin içinde mücadele eden bir kardeşimiz. 4 gün sonra Buca’nın başına bu kardeşim oturacak. İzmir CHP’nin kalesidir. Kimse bunu değiştiremez. Buca’da da,  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde de CHP bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Milletvekili olduğumdan beri 81 ilde geziyorum. 81 ilde binlerce Roman kardeşlerimiz var. Ama milletvekili olduktan sonra ilk olarak Buca’daki mahallelimize çalıştım. İlk iş eğitim merkezimizi açtık. Her şeyin başı eğitim. Önce eğitimimizi geliştireceğiz. Bakın göreceksiniz  Erhan kardeşim Buca için bir fırsattır” şeklinde konuştu.  

 
Aylin AKDOĞAN yazdı... İzmir'in haftalık kültür-sanat rehberi
 
CHP’li Serter’den ata toprağında seçim mesaisi 
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 27 Mart 2019 Çarşamba 11:05

biri bu arkadaşa 2 dönemdir bucada iktidarda olduklarını hiçbir yarayı saramadıkları gibi buca özelinde yaralar açtığını hatırlatması gerekiyor eğer seçilirse ilk defa iktidara geliceklermiş gibi konuşuyor

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İstanbul'u beton ormanına dönüştürdüler'
Türkiye ve İstanbul’un ciddi sorunları olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, ...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir tamam, sıra Türkiye’nin yol haritasında!
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir tamam, sıra Türkiye’nin yol haritasında!
Soyer'den Menderes'te dikkat çeken mesaj
CHP adayı Mustafa Kayalar'la Özdere ve Gümüldür'de vatandaşlarla buluşan ...
 
CHP İzmir, 31 Mart akşamında zeybek oynamaya hazırlanıyor!
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci’nin ...
AK Parti Buca Adayı Arslan: Hizmet değil rant derdindeler
Cumhur İttifakı AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, meclis ...
CHP Buca Adayı Kılıç'tan 'borç' salvosu!
Millet İttifakı’nın Buca Adayı Erhan Kılıç, AK Partili adaylar tarafından ...
 
Eş Zeybekci: İzmir hizmet istiyor
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
Seçime 5 kala Zeybekci’den iddialı çıkış: 30’un yarısının bile yakınından geçemeyecekler!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, “İzmir’i ...
Küçükbaş hayvan yetiştiricilerine müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva