HABERLER>POLİTİKA
20 Mart 2019 Çarşamba - 09:52

CHP Bayraklı Adayı Sandal yeni pazaryerinin yerini açıkladı

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahallesi sakinlerinin merakla beklediği Özkanlar Pazarı’nın yeni yerini açıkladı.  Göreve gelir gelmez ilk 6 ay içinde bölge halkının yeni yerinde Özkanlar Pazarı’na kavuşacağını belirten Sandal “Özkanlar Pazaryeri projemizi çizdik. Sıra yerini açıklamaya geldi. Yapacağımız yer, Nene Hatun Kız Misafirhanesi’nin önü. Danıştay kararı ile kapatılan eski pazaryerinin çok yakını” dedi.

CHP Bayraklı Adayı Sandal yeni pazaryerinin yerini açıkladı

Millet İttifakı ortak adayı ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray’ın katılımıyla Mansuroğlu Mahallesi seçim bürosunu hizmete açtı. Büronun açılışında Mansuroğlu sakinlerine Özkanlar Pazaryeri müjdesini veren Sandal şöyle konuştu:

“Özkanlar pazaryeri belediyemizin kapattığı bir pazaryeri değil, Danıştay kararı ile kapatılan bir pazaryeri idi. Bu kararın ardından orada esnafımızın ve vatandaşımızın bir mağduriyeti oluştu. Önümüzdeki süreçte bunu bitireceğiz. Özkanlar Pazaryeri’nin müjdesini buradan veriyorum. Yerimizi bulduk, projemizi çizdirdik. Sıra yerini açıklamaya geldi. Nene Hatun kız misafirhanesinin önüne yapacağız. Üstelik klasik pazaryeri mantığından da sıyrılıyoruz. Vatandaşın tüm taleplerini tek çatıda buluşturacağız. Yani beton döküp üzerine bir çatı koyup 2 gün pazaryeri, geri kalan günler boş demir yığını olmayacak. Yeraltında otoparkı, zemin katta pazaryeri üst katlarında çocuklarımız için kreş, işsizlikle mücadele merkezi ve konferans salonu ile modern bir kompleks yapacağız. 24 mahallemizin 24’ündeki pazaryerleri de aynı şekilde olacak”.
 
BAYRAKLI’YA HİZMET GETİRECEK İSİM
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray ise “Bayraklı’da Serdar Sandal gibi çok değerli bir isim Millet ittifakının aday gösterildi. Esas olan şu. Bayraklı’da size hizmet getirecek birini seçmek için sandığa gidiyorsunuz. O nedenle CHP’li olmayanlara da sesleniyorum. Size kim hizmet getirecekse onu seçeceksiniz. Bayraklı’da da ben adaylara baktım. Serdar Bey’in fevkalade hizmet vereceğini görüyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
 
ALPASLAN’DA SOKAK TOPLANTISI
CHP Adayı Serdar Sandal ayrıca eski Bakan Yaşar Okuyan ile de Alpaslan mahallesinde sokak toplantısı gerçekleştirdi. Sandal burada da mahalle sakinlerine Özkanlar pazaryeri projesini gösterdi ve tüm pazaryerlerinin aynı tipte olacağını açıkladı. Toplantıya katılan Okuyan ise “Mevcut iktidara ciddi bir ihtar çıkacağını düşünüyorum seçim sonucunda. En son yapılan araştırmada da İzmir için söylüyorum fark en az 30 puan. CHP adayı Tunç Soyer en yakın rakibinden en az 30 puan önde. Bir kardeşimizi zeybek oynamaya geldi İzmir’e ama, onu zeybek oynatarak göndereceğiz. Serdar Sandal’ı da şimdiden belediye başkanımız olarak selamlıyorum. Hayırlı olsun sonuçlar”dedi.
 
ATATÜRK’Ü GÖREN ARSLAN AMCA’DAN DESTEK
Sandal ayrıca İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası ile kahvaltıda buluştu, Manavkuyu ve Mansuroğlu mahallesinde esnaf turu gerçekleştirdi. Ev ziyaretleri ve kahve toplantıları da yapan Sandal, 11 yaşında iken Atatürk’ün elini öpen Arslan Alyans ile sohbet etti. 92 yaşındaki Alyans, Sandal’a kahramanlık şiirleri okudu ve “Seçimi kazanacağına inanıyorum” dedi.

 
Türkiye'ye 2 adet F-35 uçağı yolda
 
AASSM’de 'Kuvayi Milliye' ruhu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci’den suda indirim müjdesi
AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Okan Korkmaz ile Çiğli’de vatandaşlar ...
CHP'li Serter'den Yaşlılar Haftası ziyareti
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Yaşlılar haftası nedeniyle 83 yaşındaki ...
İl Başkanı Şengül: İzmir’deki kararsız CHP seçmeni AK Parti’ye yakınlaşıyor!
BaşkanŞengül, İzmir’in dört ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, ...
 
'Yeni Zelanda teröristi ile DEAŞ'ın kumaşı aynı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington Post gazetesi için “Yeni ...
MHP lideri Bahçeli'den flaş idam açıklaması!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı bir TV programında soruları ...
Mehmet KARABEL yazdı... Ve Sonsöz! Bunu yazın bir yere…
Mehmet KARABEL yazdı... Ve Sonsöz! Bunu yazın bir yere…
 
İzmir'de başkan adayına silahlı saldırı... AK Parti'den ilk açıklama!
AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, evinin önünde silahlı ...
CHP Menemen Adayı Aksoy'dan sodalı mesaj
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, rakibi Durmaz ...
Soyer’in 3’üncü cemresi Kadifekale’ye düştü: Zeki Müren de sizi görecek!
Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Soyer, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva