HABERLER>POLİTİKA
26 Mart 2019 Salı - 11:13

CHP Bayraklı Adayı Sandal'dan o iddialara 'belgeli' yanıt!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, son günlerde CHP’ye ve kendisine yönelik iddialara tepki gösterdi, belgeler konuştu.

CHP Bayraklı Adayı Sandal dan o iddialara  belgeli  yanıt!

Belgelerle tüm iddialara tek tek yanıt veren Sandal “Kendi partisinden son sıralarda aday gösterilince ‘Adalet bu partinin sadece adında var. Adalet olmayan yerde çöküntü başlar. Seçimde AKP için çalışmayacağım’ diyen Ali Aslan ve partisindeki abileri CHP’yi karalamaya çalışıyorlar. Gerçeği yansıtmayan bir sürü iddialarla halkımıza yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Bunların tamamı ne kadar zor duruma düştüklerinin en büyük göstergesi. Ancak ne söylerlerse söylesinler, biz halkımızın gönlünde yer edindik ve Bayraklı’da rekor bir oyla seçimleri kazanacağız” dedi.

Bu zamana kadar gerek şahsına gerekse de CHP’ye yönelik olarak bir çok iddia ortaya atıldığını ancak bunların hiçbirine yanıt vermediklerini kaydeden Sandal “Biz bu iddiaları ciddiye almadık ve muhatap kabul etmedik. Ancak biz sustukça onlar iftiralarına devam etti. Artık bunlara yanıt vermek kaçınılmaz oldu” dedi.

AK Parti Bayraklı Belediyle Başkan Adayı Ali Aslan’ın 26 Haziran 2007 tarihinde Milliyet Ege Gazetesi’ne verdiği röportajın gazete küpürünü gösteren Sandal “Bayraklı’daki siyasi rakibimiz dün karaladığı partisinden bugün aday gösterilince ne yapacağını şaşırdı. Kendi partisinden son sıralarda aday gösterilince ‘Adalet bu partinin sadece adında var’ diyen Ali Aslan, bugün aynı partiden aday gösterilince haddini aşarak CHP’yi karalamaya çalışıyor. Üstelik partisindeki ağabeyleri de ona eşlik ederek karalama kampanyasına katılıyor.  Bunların tamamı ne kadar zor duruma düştüklerinin en büyük göstergesi. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler Bayraklı’da toplumun tüm kesimlerinden büyük ilgi görüyoruz, halkın gönlündeyiz” dedi.

Sandal, son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçekle yakından uzaktan ilgisi bulunmadığını belirterek şunları söyledi:

BELGE 1: KILIÇDAROĞLU’NUN AKRABASIYMIŞIM
Bugüne kadar söylenenlere hiç cevap verme gereği duymadık. Ancak sanki, gocunacak bir durumumuz varmış gibi algı oluşturmaya başladılar. Çok şükür ki bizim alnımız açık, yüzümüz pak. Seçim başlar başlamaz önce benimle ilgili dediler ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun akrabası. Buradan söylüyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nde son dönemde Kemal Bey kadar ahlaklı, Kemal Bey kadar namuslu, onun kadar vicdanlı, Kemal Bey kadar harama bir gram olmuş bulaşmamış bir insanın akrabası olmak benim için bir onur, bir şeref olur. Ama üzülerek söylüyorum ki bir akrabalığım yok. Ayrıca çok merak ediyorlarsa soy kütüğüme baksınlar.  Nüfus müdürlüğü orada, ben de buradayım. Bir akrabalık varsa zaten ortaya çıkar. Bu Yalan 1.

BELGE 2: MECLİS’TE 9 TUNCELİLİ VARMIŞ
Gelelim ikinci yalana. Ben kendi meclisime 9 tane Tuncelili yazmışım. Be Allahtan korkmaz, kuldan utanmazlar. Bu iddialar ortaya atılınca aldık listeyi tek tek inceledik. 37 meclis üyesinden bir tanesinin doğum yeri Tunceli değil. Hadi onu geçelim. Kütüğü Tunceli’de olan bile yok. Etti mi yalan 2. Çok merak ediyorum niye yalan söylüyorsunuz.  Kaldı ki Tuncelili olabilirdi de. Ne var bunda?

BELGE 3:TERÖRİSTLER VARMIŞ
Gelelim Yalan 3’e. Bizim listemizde terör örgütü üyeleri varmış. Hele bakın şuna. Ben de diyorum ki ‘Eğer varsa derhal gereğini yapın’. Sonra açıklama yapıyorlar. ‘Gereğini yap dediğini göre böyle bir durum var’. Gerçekten şaşırılacak iş. Akıllara ziyan. Madem var ya gereğini yapın, yoksa milleti kandırmayın. Sen bir terör örgütü üyesini tespit edeceksin ve duracaksın. Görevini mi kötüye kullanıyorsun. Gelin ispatlayın, yoksa davamızı açacağız. Bu iftira ve karalama kampanyasını yürütenler hiç merak etmesin. 31 Mart’ta Bayraklı’da rekor oyla seçimi alacağız. Bu siyasi bloğu da yüzde 30’un altına gömeceğiz, vatandaş da kurtulacak biz de.

 
AK Partili Dağ’dan Soyer’e borç salvosu, Kocaoğlu’na da çağrı!
 
İzmir'deki arazi kavgası kanlı bitti!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ne olmuş 28 Mart 2019 Perşembe 17:44

Ali Aslan zaten söyledi zamaninda bizimde kirginliklarimiz oldu aday olamadigimizda ama biz gemiyi terketmedik dedi.Chp İzmirde neler oldu gördük adaylar surecinde.Yaninizda da Ismail Sari var tesadufe baki

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ’dan Soyer’e borç salvosu, Kocaoğlu’na da çağrı!
Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye ...
AK Parti Bayraklı’dan birlik buluşması: Kardeşliğimizi kimse bozamayacak
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan geçtiğimiz ...
İzmir'de endişelendiren olay! Bakan Soylu'ya 6 kritik soru
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesi’nde ...
 
Kemalpaşa'daki kamulaştırma mağduriyeti meclis güdeminde
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir’in ...
Zeybekci: İzmirli bu zulme 'dur' diyecek!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, su üzerinden ...
Yıldırım’dan kıyaslama: İzmir mi, İstanbul mu?
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili ...
 
Eski başkandan 'İnce' destek  
Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye ...
AK Partili Aday Eroğlu: Konaklılar bunu hak etmiyor
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçime kısa bir süre önemli ...
Bakan Soylu'dan net mesaj: Seçilseler bile...
İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü PKK ile halen iltisakı ve irtibatı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva