HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mart 2024 Çarşamba - 09:33

CHP Adayı Sengel: Benim hedefim Selçuk!

Seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafının ardından konvoy eşliğinde Alt kapı ve Üst kapı esnafınıda ziyaret eden CHP’nin Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçe esnafının ve esnafının dükkan kiraları ile ilgili sorunlarını çözmüş olmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Hedefinin birilerinden intikam almak veya emeklilik zamanımı doldurmak olmadığına, tek hedefinin Selçuk olduğuna dikkat çeken Sengel, “Hedefim Efes Selçuk için mücadele etmekti" dedi.

CHP Adayı Sengel: Benim hedefim Selçuk!

Son meclis toplantısında uzun zamandan beri üzerinde çalışılan esnafın ecrimisil ödemeleri konusunda belediyeye olan borçlarının hepsinin sıfırlama kararı aldıklarını hatırlatan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Yıllardan beri sizler belediyeye borçlu pozisyona geliyordunuz. Hem belediyeye kiracı gibi gözüküyordunuz hem de defterdarlığa ödüyordunuz. Çünkü belediyeye borçlu olduğunuz sürece belediyeden bir evrak almak istediğinizde karşınıza o borç çıkıyordu. İşte onu engelleyebilmek için bütün çalışmaları yapıp Sayıştay’a, Danıştay’a her yere de sorduk. Konuyu hemen meclise getirdik. Artık belediyeye herhangi bir borcunuz yok. Geçmişe ilişkin olan borçlarınızın tamamı sıfırlandı” dedi.

BANA GÜVENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Esnafın kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür ettiğini belirten Sengel; “Biz ekmeği daha fazla büyütebilelim diye, eve götürdüğünüz ekmeğinizi büyütebilelim diye, evlatlarınızı güzel yetiştirebilesiniz diye çalışıyoruz. Beş yıl boyunca da bunun için çalıştık” dedi.

Sadece esnaf ile değil merkezdeki esnaflar ile de her zaman dayanışma içerisinde olduklarını kaydeden Sengel, “Hep şunu söyledim; yıllardan beri herkeste olan bir tedirginlik var. Şunu yaparsan böyle olur, bunu yaparsan böyle olur diye. Kendimle gurur duyuyorum. Biz öyle tehditle, intikam duygusuyla, sen bendensin, sen benden değilsin gibi bir şeyle hareket etmeyeceğiz. Efes Selçuk’ta yaşıyoruz, ekmeğimizi Efes Selçuk’ta kazanıyoruz. Birbirimizle düşman olmaya birbirimize kötü hisler beslememize gerek yok” diye konuştu.

KALBİNİZDE BİR ASLAN VARSA SÖKÜN ATIN, BİR DİŞİ KAPLANI ORAYA YERLEŞTİRİN!
Hedefinin birilerinden intikam almak veya emeklilik zamanımı doldurmak olmadığına, tek hedefinin Selçuk olduğuna dikkat çeken Sengel, “Hedefim Efes Selçuk için mücadele etmekti. O yüzden dijital müzeye de direndim, o yüzden “Meryem Ana Evi bizim” dedim. O yüzden buradaki esnaf bitmesin diye “Efes bizimdir” deyip hep beraber dayanıştık. Bundan sonra da ne gerekirse merak etmeyin dayanışırız. Ancak herkesin kalbinde bir aslan yatar. Malum, seçim yaklaşıyor. Sadece sizden şunu istiyorum; güzel bir şekilde giyinin o gün. Gidin bayram havasında herkese gülümseyin. Vereceğiniz bir oy. Kabine girin, pusulanızı alın, mührünüzü alın, ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun. Ben bilmem kaç yıldan beri, Ata’dan beri Efes’te esnafım, kim ne yaptı bana diye bir kez düşünün. Kalbinizde bir aslan varsa sökün atın, bir dişi kaplanı oraya yerleştirin, mührünüzü vurun. Hepinizi çok seviyoruz” dedi.

 
Küresel piyasalar karışık seyrediyor
 
Kahve içmek bağırsak kanserinin tekrarlama riskini azaltıyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Efes'li 27 Mart 2024 Çarşamba 18:35

Sayın mevcut belediye başkanı altı aydır izmir merkezden belediye başkanı olarak atanmak için büyük çaba sarf etti ve Selçuk içinde başkanın güdümünde belediye başkanı atanacaktır izmirdeki belediye hemde Selçuk belediyesinin idâre etme planları varmış malesef olmadı ondan sonra da Selçuk ilham veren kent burada hizmet aşkı var demek hayali dâhi olmaz genel merkezde akrabası olsaydı olurdu hatırlı gönül dostları var ama başaramadılar,dört gün kaldı sayın başkan ve akrabaları sakin olun bu halk yeter artık diyerek genel merkez yöneticilerine sizlere kırmızı kart gösterecektir bu halk...

Yorumu oyla      3      0  
Gülay 27 Mart 2024 Çarşamba 16:34

Selçuk bitik belediye hizmeti diye birşey yok balkon millyetcigi son hız yanlız kötü bi haberim var bay bay chp sandığa gitmeyecegiz oy cepte değil artık garanti başkan istemiyoruz ne izmir de ne selçuk ''taki benim 4 kuşak chp li olarak başka partiye oy atmamış kişiler olarak söylüyoruz oy yok chp ye

Yorumu oyla      2      0  
Kasım Keser 27 Mart 2024 Çarşamba 11:01

Sayın Sengel,2019 seçimlerinde Selçuk halkı ön koşulsuz destek vererek size martın sonu baharı getirdi,zaman içinde sosyal medya showları ile beş sene doldu eş dost yakınlara belediye olanaklarından sınırsız şekilde yararlandı,artık sona gelirken bu seçimi riske soktunuz ön seçim ile belediye meclisi üyeleri seçilecek diye açıklama yapıldı ama malesef olmadı,halkın arasında hiç bulunmayan halkla ilgisi olmayan meclis üyeleri ile yola çıkıyor ondan sonra da seçimi almak için her türlü girişimde bulunuyorsunuz malesef vitrinde sadece siz varsınız arkananızda her işi ranta bağlayanları halk ve seçmen her şeyin farkında siz beş senede bu halkı bu kadar hızlı soğutmanız takdire şayandır alanda şirinlik maskesi ile halktan görünmek bizim kız imajı ıle seçim alınmıyor onun için halk ve seçmen her şeyin farkında size inanmıyor ve güvenmiyor,artık üzülmeyin çünkü gelecek seçimlerde bunları bırakır şansınızı deneyebilirsin hpnz bye bye...

Yorumu oyla      3      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IFC’den İzmir'in su vizyonuna destek!
Uluslararası kalkınma bankası IFC’nin (International Finance Corporation) ...
Çerçioğlu Efeler'de vatandaşlarla buluştu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesinin Kemer ...
Selçuk'ta Ramazan dayanışması büyüyor
Selçuk Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün özverili ve titiz ...
 
İmzalar atıldı... Büyükşehir'de TİS sevinci!
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri İZSU, İZDOĞA, İZBETON ve İZULAŞ’ta ...
Narlıdere’nin Yaşam Vadisi yola çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Soyer: Bu şehirde bir kardeşiniz var
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehit aileleri ve gaziler ...
 
Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uluslararası Giritliler ...
Trafiği rahatlatacak... Karataş'a üst geçit geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ...
İzmir'in yeni metro hattında revizyon... O duraklar iptal!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onay verilen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva