HABERLER>POLİTİKA
23 Mart 2019 Cumartesi - 15:05

CHP Adayı Gümrükçü: Gençler Çiğli'nin kaderini değiştirecek

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, CHP İlçe Başkanı Mert Özcan ve İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Güler’i göstererek “Biz gençler olarak duruma el koyma kararı aldık. Bu şehrin geleceğine müdahale etmek için, Kaklıç’ın, Sasalı’nın ve Çiğli’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için yola çıktık ve bu yolda en büyük gücümüz sizlersiniz” diyerek tüm seçmenlerden kendilerine destek vermelerini istedi.

CHP Adayı Gümrükçü: Gençler Çiğli nin kaderini değiştirecek

31 Mart Mahalli idareler seçimine sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Kaklıç Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Kaklıç ve Sasalı’nın sorunları için göreve gelir gelmez adım atacaklarını söyleyen Gümrükçü: “Biz bu seçimi kazanacağız ama oy oranında İzmir’den birinci ilçe olarak çıkarsak işte o zaman elimiz hem Büyükşehir’de, hem Ankara’da güçlü olur. Buranın otobüs güzergâhıyla ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz biliyoruz. Bunu çözmek Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer’in ve benim görevim. İmar ile ilgili sorunlar var; herkesin kabul ettiği, kimsenin kalbinin kırılmadığı bir imar çözümü yapacağız. Sokakları aydınlatmak lazım, yeni meydanlar oluşturmak lazım. Bunların hepsini birer birer hayata geçireceğiz” dedi.

ÜRETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİ KOOPERATİF ARACILIĞI İLE BİZ SATIN ALACAĞIZ
Bölgenin ciddi bir turizm potansiyeli olduğunu söyleyen Gümrükçü: “Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı bizde ama yeteri kadar faydalanamıyoruz. Bu bölge turizm için biçilmiş kaftan. Doğa mucizesi bir Kuş cennetimiz var, flamingoların dünyada ürediği, yuva bildiği tek metropol burası ama daha İzmir’de bile bilmeyen insanlar var. Türkiye’ye, dünyanın her yerinden insanlara burayı tanıtmamız lazım. Bisiklet yolumuz var ama bisikletçi arkadaşlar Kaklıç’a tek tük uğruyorlar. Neden? Sasalı’da kadınlarımızın ürettikleri ürünler var; bisikletçi gidip alıyor pastasını, sarmasını gidiyor kahveye oturuyor. Bunu Kaklıç’ta yapabiliriz, bu da bizim görevimiz. Burada bir üretici kadın kooperatifi kuracağız. Ürettiklerinizi satabileceğiniz yerler kuracağız. Pazaryerlerini çok amaçlı hale getireceğiz. Ürünlerinizi başka mahallelerde satmak isterseniz onun için de başka mahallelerde yerler sağlayacağız. Tarım ürünleri üretiyorsunuz, bunları belediye satın alabilir, kanunda yeri var. Siz üreteceksiniz biz satın alacağız. Gelişen ve büyüyen bir Çiğli’yi hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

BİRBİRİMİZE DOĞRUYU SÖYLERSEK KAZANIRIZ
Seçildikten sonra koltukta oturan bir Belediye Başkanı olmayacağını söyleyen Gümrükçü: “Bunları hemen yapacağız diyemiyorum. Çünkü bir hazırlık sürecine gireceğiz.2020’den itibaren hızlı bir değişim sürecine gireceğiz. Bir şehri sevmek ona hizmet etmekte başlar. Ben tüm gençliğimi, enerjimi, birikimimi Çiğli’nin herkesin imrenerek baktığı bir yer haline getirmek için çalışacağım. Sizlerden de istediğim şu; Başkan seçildikten sonra etrafımızda ‘Başkanım sen çok güzel çalışıyorsun’ diye söyleyenler olur ama sizler beni eleştirin. Yaptıklarımızı takdir edin ama yapamadıklarımızı da ‘neden yapmadın?’ diye sorun, ben de size hesap vereyim. Birbirimize her zaman doğruyu söylersek ancak o zaman başarılı oluruz” dedi. Mahalle Meclislerini hayata geçireceklerini söyleyen Gümrükçü: “Mahalleli oturacak ve bir karar verecek. Aldığı kararı muhtar kuracağımız Kent Konseyine getirecek. Zaten her muhtarın yanında bir belediye çalışanı arkadaşımız olacak. Sorunların belediyeye iletilmesinde hiçbir sıkıntı olmayacak. Sorun varsa bizde de çözüm var” dedi.

 
CHP Buca Adayı Kılıç'a vekil desteği
 
Zeybekci: Suda zulüm ve soygun bitecek
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yorükk 23 Mart 2019 Cumartesi 18:53

Harmandalı da üç sene oldu inş.ruhsati verilmiyor var başkanım o ne olacak ?

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Buca Adayı Kılıç'a vekil desteği
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç’ın Menderes Seçim Ofisi açılışında ...
Soyer'den muhtarlara ‘kırmızı hat’ vaadi
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Balçova ...
Bakan Akar'dan Suriye sınırında teftiş
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral ...
 
AK Parti Adayı Arslan: 10 yıldır Buca için çalışıyorum
Cumhur İttifakı AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, meclis ...
CHP Buca Adayı Kılıç'tan 'İyi' sözleşme
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, STK’larla bir araya geldi. ...
Kılıçdaroğlu: Sendikalı olmak suç oldu
Tez Koop İş Genel Kurulu'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sendikalı olmanın ...
 
Zeybekci'den Down sendromlulara 'geçmiş olsun' ziyareti
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ...
AK Partili Şengül'den projeler için güvence: Kimse hayal kırıklığına uğramayacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçildikten sonra ilçe belediye ...
CHP’li Sındır: 42 milyon dönüm verimli arazi ekilip, biçilmiyor
Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerini hızlandıran CHP İzmir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva