HABERLER>GÜNCEL
4 Ağustos 2020 Salı - 10:54

Çeşme'deki darp olayına ilişkin görüntüler ortaya çıktı!

Model Daria Kyryliuk Çeşme'deki The Beach of Momo'nun güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Bunun üzerine soruşturma başlatıldı. İddiaların asılsız olduğunu söyleyen işletme sosyal mesafe kuralına uymadığı için 15 gün kapatıldı. Ortaya çıkan sürpriz bir tanık ise, Kyryliuk'un o gece sevgilisi tarafından evinde darp edildiğini söyledi, görüntüleri emniyete teslim etti. Ukraynalı model ise işletmenin park alanındaki kamera görüntülerinin her şeyi açığa çıkaracağını savundu.

Çeşme deki darp olayına ilişkin görüntüler ortaya çıktı!

31 Temmuz Cuma gecesi sevgilisi ve arkadaş grubuyla beraber Çeşme’deki The Beach of Momo’ya giden Daria Kyryliuk, çıkışta güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Kyryliuk ve Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu arkadaşı Mansoor Saeed Saif Jabr Alsuwaidi’nin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

"NEDENSİZ DARP EDİLDİK"
İki arkadaş, mekandan saat 03.00’te çıkarken nedensiz olarak güvenlik görevlileri tarafından darp edildiklerini söyledi. İkili, kendilerini darp eden kişinin isminin Kadir olduğunu kaydetti. Polis, ismi verilen kişinin beach club’ın güvenlik müdürü Kadir K. (38) olduğunu belirledi. Polisin telefonla ulaştığı Kadir K. şehir dışında olduğunu söyledi.

SEVGİLİSİ Mİ DÖVDÜ?
Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; söz konusu iddiayla ilgili soruşturma devam ederken, 31 Temmuz gecesi Kyryliuk’un darp edildiğini gören bir vatandaşın polisi aradığı ortaya çıktı. İfadesinde kendi evinin, Daria Kyryliuk ile sevgilisi Baran G’nin kiraladığı evin karşısında bulunduğunu belirten tanık, şöyle konuştu: “31 Temmuz gecesi saat 22.00 civarında karşı evden bağırtılar duydum. Üç kişi tartışıyordu. Muhtemelen alkollüydüler. İngilizce küfürler savuruyorlardı. O sırada genç bir kadının darp edildiğini gördüm. Kadın evin dışına çıkıp saklandı. Yanına gittim, kavga ettiği kişinin sevgilisi olduğunu söyledi. 155’i arayarak polis çağırdım.”
Daria Kyryliuk ve Baran G’nin kavgası, tatil için kiraladıkları evin bulunduğu sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. The Beach of Momo yetkilileri, ikili arasındaki tartışmanın mekanda başladığını söyledi.

NEDEN BEKLEDİ?
Söz konusu olay 31 Temmuz Cuma gecesi yaşandı, ancak Daria Kyryliuk sosyal medyada 2 Ağustos Pazar günü paylaşım yaptı. Kyryliuk’un olayı duyurmak için neden beklediği ve kanlar içindeki fotoğrafını paylaşmasına rağmen kavganın sebebini neden açıklamadığı merak konusu oldu.

Ünlü model plajın iddialarının çok saçma olduğunu belirterek şöyle dedi: “Önce beni ve sevgilimi dövdüler ardından sevgilimin beni dövdüğünü iddia ediyorlar. Momo Beach’in beni ve sevgilimi kötü göstermek için izlediği yol inanılmaz. Beni dövenlerin adı Miraç ve Dada idi. Park alanındaki görüntüleri yayınlayın. Ben panik atak krizi geçirirken sevgilim bana yardımcı oluyordu. Kendinizden utanın yalancılar. Bugün yayınlanması gereken görüntüleri yayınlayın. Yayınlamamalarının nedeni insanlardan bir şeyler saklamak istemesi. Ve suçlular. Türkiye’yi seviyorum, çok güzel bir ülke ama böyle şeylerin 21. yüzyılda yaşanması çok üzücü.”

 
İzmir’de o kulübün başkanına tepki!
 
Bakan Albayrak: Tarihi dönüm noktası!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de o kulübün başkanına tepki!
Gazeteci İsmail Saymaz'ın söylemlerine sosyal medyadan cevap veren Belevi ...
Ukraynalı top modelinin darp edilmesiyle gündeme gelmişti: O isim tanıdık çıktı!
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un Çeşme’de darp edilmesiyle gündeme ...
Portatif havuzda izole tatil!
İzmir'de, bir girişimcinin fiberglass (cam elyafı) malzemeden yaptığı ...
 
Ülkenin en yaşlısı hayatını kaybetti!
"Belçika'nın en yaşlı kişisi" unvanını taşıyan Mariette Bouverne, 111 yaşında yaşamını yitirdi.
Mehmet KARABEL yazdı... Kasıt yok demek saflık olur!
Mehmet KARABEL yazdı... Kasıt yok demek saflık olur!
Sahte doktor ilaç alırken yakalandı!
Adana'da, kırmızı reçeteyle satılan ilaçlardan almak istediği sırada sahte ...
 
Ayasofya'nın açılışına katılan vekile korona şoku
24 Temmuz'da ibadete açılan Ayasofya Camii'nde cuma namazını kılan isimler ...
Alaçatı'da tedbirlere uymayan 6 eğlence mekanı kapatıldı
İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan Alaçatı beldesinde Ukraynalı top model ...
22 yıldır eşine şiddet uygulayan erkek tutuklandı
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice Bengi'nin (39), ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva