HABERLER>EKONOMİ
9 Mayıs 2014 Cuma - 13:38

Cemer’den 23 Nisan çağrısına büyük destek: Tebessüm TIR’ı

Gençlere yönelik faaliyet gösteren derneklerin oluşturduğu ‘Genç İnisiyatif’ platformunun, ‘23 Nisan Tüm Çocukların, Senin Oyuncağın Onun Mutluluğu’ adlı kampanyası için yaptığı destek çağrısına, AK Parti İzmir İl Başkanlığı nezdinde Torbalı’da üretim yapan ‘Cemer Kent Ekipmanları firmasından olumlu yanıt geldi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın kampanyaya destek çağrısına olumlu yanıt veren Cemer Kent Ekipmanları, kampanyaya çocuk oyun grupları bağışı ile katıldı.

Cemer’den 23 Nisan çağrısına büyük destek: Tebessüm TIR’ı

İZMİR - Kampanya kapsamında Cemer Kent Ekipmanları firmasının bağışladığı oyun grupları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Cemer Kent Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu ve Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdülvahap Olgun’un katıldığı uğurlama töreniyle, Türkiye’deki mülteci kamplarına ve belirlenen bölgelere ulaştırılmak üzere, Torbalı’nın Yazıbaşı bölgesinde bulunan fabrikadan yola çıktı.
 
Genç İnisiyatif, 23 Nisan’ın unutulan çocuklarını tekrardan hatırlamak ve onları bir nebze olsun mutlu etmek adına 10 gün sürecek bir oyuncak kampanyası başlatmıştı. Mutlu olmak tüm çocukların hakkı düşüncesiyle yola çıkan İnisiyatif, Batı’dan Doğu’ya oyuncaklarla bir gönül köprüsü oluşturmayı amaç edinmiş, bu düşünceyle toplanılan oyuncaklar Doğu bölgelerine ve Türkiye’de bulunan mülteci kamplarına ulaştırılmıştı.
 
AKAY: KAMPANYAYA DESTEK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Kampanyayla ilgili konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “AK Parti İstanbul İl Başkanlığının nezaretinde başlatılan genç inisiyatif hareketinin Güneydoğudaki Suriye kamplarında bulunan çocukların mutlu olabilmesi için organize edilen ‘benim oyuncağım, senin mutluluğun’ adlı projeye AK Parti İzmir İl olarak destek olmaktan mutluluk duyduk. Bu konuda bize destek olan Cemer firmasına teşekkür ediyoruz. Bugün eş zamanlı olarak İstanbul ve İzmir’den oyun ekipmanlarını taşıyan tırlar hareket edecek ve Güneydoğu’da belli bir noktada birleşerek, bu kamplara oyuncakların dağılımı gerçekleşecek. Bu konuda bizlere destek olan Cemer firmasının değerli müdürü Fuat Eroğlu’na ayrıca teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun’a da katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Akay sözlerine, “Önceki dönem kış aylarında, Suriyeli mülteci çocuklar ve Güneydoğu’daki yoksul aileler için AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bir organizasyon yapmıştık. İki tır dolusu yardım malzemesiyle Gençlik Kollarımızın da özverili çalışmalarıyla tırlarımızı Güneydoğu’ya göndermiştik. Bu tür sosyal projeleri destekleme noktasında AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyoruz. Bundan sonrası için de benzer sosyal projelere destek olmaya, Cemer gibi duyarlı firmalarla birlikte devam edeceğiz” şeklinde devam etti.
 
EROĞLU: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE DESTEK OLMAK İSTEDİK
Mülteci kamplarına ve Güneydoğu’da kurulacak oyun grupları ile çocukların tebessümüne destek olmak istediklerini belirten Cemer Kent Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu ise, “Herhangi bir siyasi parti ayrımı yapılmaksızın, bu tür organizasyonlarda Cemer olarak bulunmak bizler adına onurdur. Önemli olan çocukların mutlu olması, yüzlerinin gülmesidir. Firma olarak Genç İnsiyatifin çağrısına bağış yapmak istedik. 15 gün önce belirtilen bölgeleri ziyaret ettiğimde o bölgede gördüğüm sefalet bizi çok üzdü. Sektörel anlamda Türkiye’nin en büyük firmasıyız. Yaklaşık 250 çalışanımız var. Üretiminin yüzde 30’unu ihracata ayıran bir firmayız. AK Parti İzmir İl Başkanlığının bu noktada da çağrısını biliyorduk ve bu kampanyaya destekte bulunduk” diye konuştu. 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Maliye'de bir deprem de İzmir Defterdarlığı’nda
İzmir Defterdarı Ali İhsan Örücü’nün de aralarında bulunduğu 5 kişi ani ...
Pronto Tour İzmir’i dünyaya taşıyacak
İzmir’den ilk ofisini açan Pronto Tour, İzmirlileri uygun fiyatla ve ...
Ekmekte büyük zam tehlikesi!
Buğday kuraklık ve dondan en çok etkilenen ürünler arasında yer alırken, ...
 
İzmir’in ‘Patron Kulübü’nde ‘tarihi’ kriz: Seçime 12 kala…
ESİAD 22 yıllık tarihinin en ciddi yönetim krizini yaşıyor. 21 Mayıs’ta ...
Burası Türkiye: Yanlışlıkla vergi rekortmeni oldu!
Antalya'da bez satan bir esnafın, muhasebeci hatası sonucu, vergi rekortmenleri ...
İzmir'in sanayi devi icradan satılık!
Bir zamanlar İzmir’in en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Kula Mensucat, icradan satışa çıktı.
 
Anneler Günü Kipa’da kutlanır
Anneler Günü’nde aileleri ile birlikte vakit geçirmek ve keyifli alışveriş ...
ERGO'dan yeni strateji
ERGO Türkiye, yeni iş stratejisi kapsamında 2013 yılında gerçekleştirdiği ...
Ramada'dan Kemalpaşa'ya 'merhaba'
Dünyanın önde gelen Oteller zincirlerinden biri olan Wyndham'ın yeni bir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva