HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Şubat 2013 Perşembe - 11:54

‘Çatlak’a Kocaoğlu bakışı: Hepimiz iş yapıyoruz…

Kazı çalışmaları sırasında Kadriye Mahallesi’nde yaşanan sıkıntı üzerine Egedesonsöz’ün sorusunu yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bu tür olumsuzluklar üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmadığını açıkladı.

‘Çatlak’a Kocaoğlu bakışı: Hepimiz iş yapıyoruz…

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 2011 seçimleri öncesi açıkladığı ve ‘Benim çılgın projem’ diye tanıttığı Konak Tüneli’nde hummalı bir çalışma yerin altında sürerken, yerin üzerinde ise sıkıntı var!
 
 
 
Projede 'zemin oturması' sıkıntısı baş gösterdi. Tünel çalışmalarının başladığı Yeşildere bölümündeki 2.Kadri Mahallesi’nde 30’un üzerinde binada çatlaklarla yüz yüze…
 
Bakanlık yetkilileri ve Karayolları Müdürlüğü Egedesonsöz’ün gündeme getirdiği sıkıntının önüne geçme ve mahalle sakinlerine can ve mal kaybı yaşatmama adına çalışmalarını sürdürürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen yerel seçim zirvesine katılmak için kentten ayrılmadan önce konuya ilişkin ilk açıklamasını yaptı.
 
BÖYLE DURUMLARDA İLERİ-GERİ KONUŞMAM!
Başkan Kocaoğlu Egedesonsöz’ün sorusuna yanıt verdi ve bu tür sıkıntılar üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmadığını net bir şekilde dile getirdi. “Bu işlerde negatif olaylardan ya da afetten herhangi bir nedenle ne siyaseten ne de ticareten fayda beklemem” diyen Kocaoğlu, “Burada bir yanlış var demiyorum ve bu ve benzeri sıkıntılardan fayda beklemeyeceğim gibi konuşmam da… Başkasının başına gelen olumsuzluklara sevinecek biri değilim. Kaldı ki hepimiz iş yapıyoruz ve zaman zaman bizim de başımıza böyle olaylar geliyor. Konak Tüneli’nde ne yaşandığını teknik olarak bilmiyorum. Başından beri yasal sınırlar içinde destek olduğumuz bir proje ve desteğimiz yine yasal sınırlar içinde devam edecek. ‘Ben olsam bu projeyi yapardım-yapmazdım’ ayrı konu… Sayın Bakan düşünmüş ve şu anda bin 650 metrelik tünel çalışmasını yürütüyor. Dediğim gibi benim kötü günümde, yolunda gitmeyen işlerimde eleştiri yapanlar oldu, bundan sonra da devam edebilirler ama ben bu durumlarda ileri-geri konuşmayı doğrum bulmuyorum” diye konuştu. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AKP'LİLER NE YAPIYOR? 7 Şubat 2013 Perşembe 20:25

AKP'LİLER Aziz Başkanın bu adam gibi adamlığı karşısında söyleyecek ve yazacak laf bulamıyorlar. Onun yerine bindirimiş kıtalar ile yorumların olumsuz seçenekleri tıklıyorlar. Kendilerinden MERTÇE YORUMLARINI yazmalarını bekliyoruz.

Yorumu oyla      58      9  
private35 7 Şubat 2013 Perşembe 17:07

çok iyi olarak kabul edilen eskişehir belediyesine yapılan baskına ve haksız tutuklamalara bişey demeden örnek belediye diye lanse etmiş arkadaş.Aziz kocaoğluna geçen seçimde akp adayı ekranlar önünde paramı malımı emanet edeceğim biri varsa oda aziz beydir dedi, akp il başkanı yada aydın şengül demedi.hatırlatmak istedim çünkü akıl bu hatırlamaz belli bir süre sonra.

Yorumu oyla      61      43  
AKP'liler NEREDESİNİZ? 7 Şubat 2013 Perşembe 16:00

AKP'LİLER Adamlığın, düzgün insanlığın, ne olduğunu nasıl olduğunu anladınız mı anladıysanız ses verin de duyalım.

Yorumu oyla      84      41  
HALK 7 Şubat 2013 Perşembe 13:56

İZMİR İÇİN UYKU ZAMANI İYİ UYKULAR İZMİR YEDİ UYUYANLAR BOŞUNA SEÇMEMİŞ EGE BÖLGESİNİ HALA DAHA YÜZLERİ KIZARMADAN BÜYÜK BAŞKAN DÜRÜST BAŞKAN DİYORLAR BİR ÇOCUKLARINIZ SORUCAK BABA NASIL KANDIRILMIŞSINIZ BÖYLE İŞ YAPMAYAN BİRİNE OY VERMİŞSİNİZ DİYE LAF ÇOK İŞ YOK ATATÜRK İŞİNİN EN İYİSİDİ BAŞKAN ESKİŞEHİRİ ÖRNEK ALSANIZ BUGÜN TÜM TÜRKİYEYİ CHP Lİ BELEDYELER YÖNETİRDİ SENİ ÖRNEK ALIYORLAR AKP O YÜZDEN BAŞARILI DİĞER İLLERDE İÇİM YANIYOR RUMUZLU BENDE KATILIYORUM SONUNA KADAR SİZE

Yorumu oyla      64      81  
misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 13:21

roma imparatorluğu kalıntılarına "israil'in eserleri" diyen vatandaş yorum yapmış. pardon yorum yapmak istemiş. yahu adam demecinin neresinde proje iptal olsun demiş Allah aşkına? başkanın söylediği " Başından beri yasal sınırlar içinde destek olduğumuz bir proje ve desteğimiz yine yasal sınırlar içinde devam edecek." lafından bunu mu anladın? anlaşılan o ki haberi bile okumamışsın. başından beri söylüyorum bu proje bence yarar sağlamayacak trafik yoğunluğunu konak merkezine taşıyacak.

Yorumu oyla      82      54  
private35 7 Şubat 2013 Perşembe 13:11

akp arabaya yön veren sağ lastik bdp sol lastik.içi yanan arkadaş.sen chp ye oy verme bu durumda akp ye oy ver.anlaşılan mhp ye de uzaksın.

Yorumu oyla      82      55  
güzel izmir 7 Şubat 2013 Perşembe 13:05

Alem delikanlı görsün.Kasımpaşalılar selam dursun sana Aziz başkan.Metro niye geç bitiyor diyenler de belki anlar nedenini

Yorumu oyla      91      74  
içim yanıyor içim 7 Şubat 2013 Perşembe 12:53

hüseyin aygün sezgin tanrıkulu o partide olduğu sürece oy vermem birgül hocayı desteklemeyenler hüseyin aygüne susanlar chp=bdp olmuş chp bdp nin yedek lastiği olmuş adeta yeni chp diyerek atatürkmü unuturalacak hüseyin aygüne niye tepki vermezsiniz ben chp liyim ama ben oy verirsem bunlar chp de güçlenir ve partimizi terk etmezler oy vermiyelimki terk edip gitsinler bdp ye sodep e yoksa chp biter

Yorumu oyla      78      80  
AKP'liler Adamlık öğrenin 7 Şubat 2013 Perşembe 12:09

Aziz Başkan cümle aleme erdemin, adamlığın ne olduğunu öğretti. AKP'liler bakın da damlığın dürüstlüğün iyi ahlakın ne olduğunu öğrenin.

Yorumu oyla      87      73  
AHMET 7 Şubat 2013 Perşembe 09:52

GEÇEKTEN ADAM GİBİ ADAMDIR BAKIN BU BELEDİYENİN İŞİNDE OLSA BAKANINDAN TUTUNDA MELİH GÖKÇEĞİNE KADAR KANAL KANAL GEZİP NELER NELER SÖYLERLERDİ YAPAMIYOR EDEMİYOR DAHA NELER AMA FARK BURDA BİRDE MEGA KÖYLÜ ARKADAŞA B,R SÖZÜM VAR HÜKÜMET İZMİRDEN 33 MİLYAR BUYIL VERGİ ALDI NEKADAR YATIRIM YAPTI 11 YILDIR HASTANESİNİ,LİMANINI,FABRİKASINI BELEDİYEMİ YAPACAK BAKIN AKP NİN İZMİRE DEVLETİN BÜTÇESİNDEN YAPACAĞI SADECE KONAK TÜNELİDİR ODA NE ZAMAN BİTER ALLAH BİLİR MALİYETİDE 90-100 MİLYONDUR.ELDEVAR SIF

Yorumu oyla      98      72  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka zabıtası işgale taviz vermiyor
Karşıyaka Belediye Zabıtası Çarşı’da işgale geçit vermiyor. Zabıta ekipleri ...
Aliağa Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Her geçen gün büyüyen ve gelişen sanayi kenti Aliağa’da, belediye bütünşehir ...
Başkan İnce'den pazar ziyareti
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, pazardan hem alışveriş yaptı, ...
 
Buca’da stat kavgası: Şeboy’dan Tatı’ya sert yanıt
Buca Stadı ile ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya ...
Seferihisar'da 'iyi tarım'cılar sertifikalarını aldı
Seferihisar Belediyesi desteğiyle başlatılan İyi Tarım Uygulamalarında ...
Dikkat: Bornova susuz kalacak!
İZSU’dan yapılan açıklamada sayaç düzenlemesi çalışmaları nedeniyle haftanın ...
 
Karşıyaka’nın enerjisi “Güneş tarlası”ndan gelecek
Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını teşvik etmek amacıyla “Güneş ...
Bergama'da kent müzesi için start verildi
Bergama’ya bir kent müzesi kazandırmak için çalışmalar yürüten Bergama ...
Kuş Cenneti 'balık cenneti' olma yolunda
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zorlu bir çalışmayla ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Zeytine adanan bir ömür bin alkış!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva