HABERLER>SPOR
20 Temmuz 2012 Cuma - 09:09

Çarşı’dan Osmanbey ayaklanması: Yönetim istifa

Karşıyaka Taraftar Derneği ve Çarşı Grubu Osmanbey Parkı'nda yaklaşık 500 kişini katıldığı bir toplantı düzenleyip Cihan Büyükoral yönetimini istifaya davet etti.

Çarşı’dan Osmanbey ayaklanması: Yönetim istifa

İZMİR - Taraftarlara konuşma yapan eski yöneticilerden Celal Doğanalp ve Çarşı Grubu Başkanı Taner Ütüklerli mevcut yönetimi kulübü borçlandırmak ve sürekli gündem değiştirmekle suçladı.

Yeni Asır’dan Görkem Türkyılmaz’ın haberine göre Taraftarlar, "Yönetim ilk icraatı gazetelere ilan verip kulübün yatak odasını herkese açmak oldu. Genel kurul öncesi söyledikleri herşey balon çıktı. Bizleri kandırdılar. Düşmeye oynayacak takımı şampiyon takım bütçesiyle kuruyorlar. Bütün transferler senet ile oluyor. Kocaeli, Sakaryave Diyarbakırspor'da böyle kuruldu ve halleri ortada. Yanlış yapıyolar. Bunu söylemek zorundayız. Şuan bıraksınlar yerlerine cebinden para harcayarak yönetim gelecek. Biz Divan Kurulu'na gideceğiz. Divan'ın kulübü olağanüstü genel kurula götürme yetkisi var" dediler. Toplantıda sürekli taraftarlar "yönetim istifa" diye tezahürat yaptı.
 
CİHAN BÜYÜKORAL: SABIR GEREK
Karşıyaka Başkanı Cihan Büyükoral kendisine ve yönetimine gelen eleştirilere cevap verdi. Ellerinden geleni yaptıklarını belirten Büyükoral, "Camia ve taraftarımız ile birlik olmalıyız. Dışarıya böyle kötü bir görüntü sergilememeliyiz. Özellikle transfer döneminde bu kulübümüze zarar verir. Günde 8-9 saat kulüp için mesai harcıyoruz. 40 günde yaptıklarımız ortada. Takımımızı Karşıyaka'nın öz evlatlarına teslim ettik. Taraftarın sabırsızlığına ve heyecanına saygı duyuyorum. Ancak biraz daha sabırlı olsunlar. Fişek gibi bir takım sahada olduğu zaman hep beraber güzel günleri birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Haaahaaa 21 Temmuz 2012 Cumartesi 12:50

Yeni yönetim kesin avanta biletten para kazananların tedbir amaçlı önünü kesti. Bunca feryat ondansa şaşırmam. Maça girmek için cebinden 5 tl verip bilet almayanlar, deplasmanda takımı yanlız bıraksa nolur bırakmasa nolur. İşi gücü olmayıp tribünden elde ettiği gelirle hayatını idame ettirenleri söylemeye gerek yok sanırım. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün.

Yorumu oyla      13      6  
ksk 20 Temmuz 2012 Cuma 23:08

istifa kacınılmazzzzzzz bir gercek bşka yolu yk

Yorumu oyla      14      10  
radu 20 Temmuz 2012 Cuma 22:52

yönetim birazcık hamleler yapsa biz yine sabrederiz bekleriz ama bunlar kılını kıpırdatmıyor bizi de şüphelendiren bunlar her ne olursa olsun biz karşıyakalıyızzzz

Yorumu oyla      14      6  
ozan 20 Temmuz 2012 Cuma 22:15

Futbola Yeni karşıyakanın marka değerini de dikkate alarak sponsor bulunmazsa yapılan ve yapılacak transferlere paraların ödenmeyeceği parasını alamayan topçudan da fayda gelmeyeceği bunun yanında sene sonunda artmış borç yüküyle klübün karşı karşıya kalacağı gerçeğini unutmayalım. Yönetim şimdilik kaynak konusunda beklenen sponsor anlaşmalarını yapamamıştır;ama bu yapamayacağı anlamına da gelmez.önemli bir süreçteyiz.yapılması gereken acil kaynaklar yaratmak.

Yorumu oyla      13      5  
ÇARŞI HERŞEYE KARŞI..BJK'YE ÖZENMEYİN 20 Temmuz 2012 Cuma 18:19

Bu yönetim iş başına gelirken Karşıyaka'nın bir eli yağda, bir eli balda değildi. İnsaflı olmak lazım. 45 gnde ancak kulübün yakası paçası toplanır. Hepsi aynı anda olmaz ama sırayla hepsini düzeltiriz. Bir yandan yönetim toparlanır, bir yandan transferler yapılır. 3 Günlük yönetime bu kadar karşı çıkmak kimseye yakışmaz. 1 Ay sonra maçlar başlayacak. Bunlarla uğraşmayı bırakın. Sen de taraftarsın ama herşeyin bir zamanı ve üslubu var.

Yorumu oyla      17      8  
Çağlar 20 Temmuz 2012 Cuma 17:55

Cihat büyükoralı hala savunan arkadaşlar size ufak hatırlatma : senetle futbolcu alınıyor sürekli ve adana spordan 2 tane topcu alındı senetle bu futbolcular kadro dışı bırakılmış topculardı. sürekli gündem değiştiriliyor ve senetle futbolcu alan 2 takım biliyoruz 2side ligden düştü birisi kocaeli diğeri diyarbakır hala mı olanların farkında değilsiniz hani nerde KARŞIYAKALILIĞINIZ baş kaldırın biraz köstek olmayın !

Yorumu oyla      12      9  
haydar dursun 20 Temmuz 2012 Cuma 16:43

Cevat Durak ve ekibini çok ararız bu gidişle..Destek verecek insanları dışladık.

Yorumu oyla      15      10  
Tuncay bozkurts 20 Temmuz 2012 Cuma 16:09

BIZ KARSIYAKALILAR OLARAK GEREK BASKAN BUYUKORALA VE CIHAT HOCAYA TOPYEKUN KARSI OLMAMIZ LAZIM.MODERN LAIK VE ATATURKCU RUHA SAHIP KARSIYAKAMIZ KOHNE VE GERICI ZIHNIYETLERIN ELINDE OYUNCAK OLMAMALIDIR.

Yorumu oyla      15      13  
Gerçek KSK lı 20 Temmuz 2012 Cuma 15:49

Cihan Başkan takımın efsanelerini bir araya getirdi. Yeni bir heyecan geldi. Transferler de yapılıyor. Daha ilk günden itiraz itiraz. Müneccim misiniz arkadaşlar. Nereden biliyorsunuz herşeyin kötü olacağını. Geçen sene en kötü ikincilik dendi. Düşmekten son gün kurtulduk. O zaman müneccimliğiniz nerede idi. Bilmeden , daha birşey görmeden konuş babam konuş. Bu nasıl taraftarlık. İlk günden beri adamlara nefes aldırmadınız. Neyiniz var sizin.Kime hizmet ediyorsunuz.

Yorumu oyla      19      9  
GÖZTEPELİ 20 Temmuz 2012 Cuma 14:37

PEKİ ÇARŞI GRUBU LİDERLERİ İSTİFA ÇAGIRDIĞI BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ İLE KONGRE SALONUNDA NEDEN OMUZ OMUZA KAF KAF ÇEKTİNİZ? SELA OKUTMA ÇARPILIRSIN EZELİ RAKİBİM EBEDİ DOSTTUM KAYBOLMAYAN EZELİ RAKİP İSTİYORUZ... 9.HAFTA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE... SEVDANIN BUÇUGU OLMAZ YA TAM OLUR YA HİÇ... SELAMLAR...

Yorumu oyla      20      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım’dan cezaevine selam taraftara teşekkür
Caddebostan'da düzenlenen Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne katılan Aziz Yıldırım, ...
Kalpar’dan Bikoko’ya bir veto daha
Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Çaykur Rizesporlu Bikoko’yu ikinci kez veto etti.
Japonya'dan olimpiyat öncesi cinsiyet ayrımcılığı skandalı
Fransa’nın başkenti Paris’e hazırlık maçı için giden Japonya’nın olimpiyat ...
 
Karşıyaka’da 91 ruhu: Efsaneler buluştu
Şampiyon kadroda yer alan teknik direktör Cihat Arslan'ın yardımcılıklarını ...
Pınar Karşıyaka transfere harekatı
Antrenör sorununu Ufuk Sarıca'yla anlaşarak çözen Pınar Karşıyaka, transfer ...
Aziz Yıldırım Aydın'da cezaevinde!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Susurluk davasından aldığı ...
 
Arda Turan'a büyük onur!
Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından yeni takımıyla ...
Yıldırım 1 yıl sonra yeniden Saracoğlu'nda
Fenerbahçe'de bir yıllık aradan sonra Başkan Aziz Yıldırım yönetim kurulu ...
Kaf-Kaf’ta Cihat Arslan dönemi
Yeşil-kırmızılı takım Yücel İldiz’in şok istifası sonrası Başkan Büyükoral’ın ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva