HABERLER>GÜNCEL
21 Ağustos 2019 Çarşamba - 13:50

Büyükşehir kepenk indiren Altınbalık’tan davacı oldu!

Bostanlı İskelesi üzerindeki Altınbalık Restoran kapandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi süreçte davacı pozisyonunda oldu. İşletmenin mekandan çıkması sonrasında Büyükşehir Belediyesi’ne 104 bin TL’lik elektrik borcu bıraktığı belirtildi.

Büyükşehir kepenk indiren Altınbalık’tan davacı oldu!

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Bostanlı İskelesi üzerinde faaliyet gösteren Altınbalık Restoran kapandı. Yaklaşık 30 yıldır sektörde olan şirketin kepenk indirdiği süreçte İzmir Büyükşehir Belediyesi davacı taraf oldu.

Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'ndan 1 Ağustos’ta yapılan bilgilendirmede, ‘Davacı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile davalı Altınbalık Turizm İnşaat Su Ürünleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi arasında mahkememizde görülmekte olan iflas davası nedeniyle; "Bostanlı Mahallesi Hasan Ali Yücel Bulvarı No:35/A/102 Bostanlı Karşıyaka/İZMİR" adresinde bulunan davalı "Altınbalık Turizm İnşaat Su Ürünleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi"nin, mahkememiz dosya davacısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından iflası talep edildiğinden, işbu davaya müdahale ve itiraz etmek isteyenlerin yazılı belgeleriyle birlikte ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 günlük süre içinde mahkememize başvurmaları hususu ilanen tebliğ olunur’ ifadeleri kullanıldı.

Resmiyette Türkiye Deniz İşletmeleri’nin kiracısı olan şirketin, bulunduğu mekanın bir kısmını sonraki süreçte başka bir işletmeye kiralama kararı aldığı belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İZDENİZ’in de kullandığı iskele alanına ortak elektrik veren bir trafonun bulunduğu aktarıldı. Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Deniz İşletmeleri arasında bir protokol olduğu belirtildi. Restorana ait 104 bin TL’lik elektrik faturasının davanın konusu olduğu öğrenildi. İşletmenin restoranı terk etmesinin ardından kendilerine gelen fatura sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin davacı pozisyonuna geçtiği açıklandı.

Restoranın işletmeciliğini İzmir Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi ve Çiğli Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Vezir Aslan'ın kardeşi İskender Aslan ve ortakları yapıyordu.Daha önce şirkete ortak olan Aslan, hisseleri 2016 yılında devretmişti. 

 
CHP'den kurultay tarihi için açıklama
 
Karabağlar'daki yangından geriye kapkara bir tablo kaldı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vezir aslan 22 Ağustos 2019 Perşembe 10:24

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BİLMEDEN YORUM YAPIMAYINIZ BİLMEDEN YORUM YAPIMAK REZİLİKTİR. ALTINBALKLA 2016 YILINDAN BERİ HİÇ BİR İLŞKİM YOK BİZ ÜÇ KARDEŞ BURAYI UZUN YILAR İŞLETİK AMA BEN VE BİR KARDEŞİN BİZ HİSEMİZİ DEVİR ETİK. BENİM HİÇ BİR İLİŞKİM YOKKEN BRNİM İSMİMİ GÜNDEME GETİRMEK SİYASTEN YIPRATIMAK İSTENİLİYOR SEBEBİNİDE BİLMİYORUM NEDE YAPILDI BU KONUDADE YASAL HAKLARIM SAKLIDIR BELDİYEMİZ TEBİRİK EDİYORUM TABİKİ KAMUNUN MALINI GÖZÜ GİBİ BAKACATIR BU HER C H P LİNİN GÖREVİDİR BİZLER SİYASTEN NE ALIRIZ DİYE SİYASET YAPMIYORUZ NE VERİEİZ DİYE YAPANLARDAYIZ. BUNUN KANITIDA BENİM BEN ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA BAĞLI BULUNAN YERDE KİRACIYDIM KORKSAYDIM BEN C HP DE HEMDE EN ÖNDE SİYASET YAPMAZDIM. MERAK EDİYORUM BENİM KONUMUMDA OLAN KAÇ KİŞ SİYASET YAPARDI BU BUCALI MUSTAF KİMSE YAPARMIYDI ACABA. ÜLKEMİZDE OKADAR ÇOK ŞEYLER OLUYORKİ O KADAR İŞ ADAMI VE ESNAF BUGÜN BORCUNU YATIRAMIYOR BATAN BİR ÜLKEDE YANLIZCA VEZİR ASLANIN BORCU KONUŞULUYOR NE KOMİ DEĞİLMİ ( Birde benim olmayan hiç bir ilişkim yok) İSTİYEN BEN ARIYA BİLİR TELFONUM YOKSA YAZIYORUM. 0532 273 22 22 DİR BENİM HİÇ KİMSEYE BORCUM YOK HİÇ KİMSEDEN ALCAĞIMDA YOKTUR. BİLİYORSUNUZDUR MUTLAKA HATIRLATAYIM AZİZ BEYDE C HP İLİ BORCUNDAN DOLAYI İCRAYA VERMİŞTİ. İŞTE C H P LİLER KAMUNUN PARASINI BÖYLE KORUTLAR. ANLADINIZMI. NOKTA. SAYGILAR

Yorumu oyla      4      5  
belediyeci 22 Ağustos 2019 Perşembe 09:28

söz konusu yerin kullanım hakkı haberde yazıldığı gibi Deniz İşletmesine bağlı, belediyemize değil. O nedenle söz sahibi olmadığımız bir yerin masraflarını niye belediye ödesin ki. Deniz İşletmeleri ile kiracısı arasındaki sorun bu..

Yorumu oyla      4      5  
21 Ağustos 2019 Çarşamba 21:24

vay vezir vay....İnsan VEZİR olunca böyle oluyor. Ancak, sonuçta İzmir'e REZİL olmak da var....

Yorumu oyla      4      5  
Mustafa -Buca 21 Ağustos 2019 Çarşamba 16:25

Sn.Veli Kasap kimler tarafından işletildiği zaten haberin içinde veriliyor, neyin araştırılmasını istiyorsun anlamadım, ancak CHP li de olsa burada takdir edilecek konu Büyük Şehir Belediyesinin partili de olsa bu kişiler hakkında dava açmasıdır, doğru harekettir kutlanması gerekir. Biz bu güne kadar AKP nin kendi yetkilileri hakkında dava açtığını hiç görmedik aradaki fark bu işte

Yorumu oyla      7      6  
ahmet 21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:21

kendileri cehape'de siyaset yapıyor..normaldir...

Yorumu oyla      6      7  
Veli KASAP 21 Ağustos 2019 Çarşamba 14:51

Ticaret odasından araştırılsın işletme sahibi kimdir, yada işletme müdürü kimdir? Uğraşmayın ben söyleyeyim. Bir önceki dönem Büyükşehir meclis üyesi ve Çiğli belediyesi başkan yardımcısı Vezir ARSLAN olmasın. 104 bin tl elektrik faturası nedir yahu. Bulunduğu pozisyonu kullanarak çıkar elde ettiyse sorgulanmalı bu durum.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cam sildi, karakolluk oldu!
Antalya'da, 5 kez sildiği camın temizliğini beğenmeyen ev sahibi tarafından kovulan ...
HAYTAP yaralı hayvanların tedavisini üstlendi
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), İzmir'de 500 hektarlık alanı kül ...
Altay'ın İstanbul uğuru
TFF 1. Lig'in 2. hafta mücadelesinde pazartesi günü deplasmanda İstanbulspor'la ...
 
İzmir'de seferberlik: Hedef 1 milyon fidan
İzmir'de, 500 hektarlık orman alanını yok eden yangının ardından kentteki ...
İzmir'de dehşet anları: Minibüs beklerken bacağından vuruldu
İzmir'in Bornova ilçesinde, minibüs bekleyen Mert Pekderin (30), kimliği ...
İzmir'de 49 kaçak göçmen yakalandı
İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın ...
 
Emekli astsubayın 'karavan' savaşı: Sıfır diye aldı, ikinci el çıktı!
İzmir'in Narlıdere ilçesinde yaşayan emekli astsubay Kıvanç Atmaca yeni ...
Binlerce kez paylaşılmıştı... O fotoğraflar İzmir yangınından mı?
Sosyal medyada #İzmiryanıyor etiketiyle paylaşılan fotoğrafların İzmir'de ...
'Dağlar teröristlerden tamamen temizlendi'
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, "Dağlar teröristlerden tamamen ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva