HABERLER>POLİTİKA
7 Ocak 2019 Pazartesi - 13:09

Büyükşehir adayı Zeybekci: Dev projeler yolda

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir'e yönelik dev projeleri yakında kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. İzmir'in kronikleşmiş sorunlarını kökten çözeceklerini dile getiren Zeybekci, "Projelerimiz ulaşım, altyapı, çevre, istihdam ve daha pek çok alanı kapsıyor. Bu projelerle İzmir hak ettiği 'yıldız kent' koltuğuna oturacak. İzmir'liler layık oldukları hizmete kavuşacak" dedi.

Büyükşehir adayı Zeybekci: Dev projeler yolda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı aday tanıtımının ardından proje çalışmalarını yoğunlaştıran Zeybekci, amaçlarının İzmir'in 30 ilçesini de ihya etmek olduğunu söyledi. Bu projeleri hazırlarken İzmir'deki sivil toplum kuruluşları ve odaların temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlarla da bire bir görüştüklerini belirten Zeybekci, her kesimin düşüncelerini projelerine yansıtacağını aktardı.

"İZMİR'İN SORUNLARINI YERİNDE İNCELEDİM"
"Önce gönülleri ihya, sonra İzmir'imizi imar edeceğiz" anlayışıyla yola çıkan Zeybekci, "Biz yollar, köprüler, tüneller, metrolar, tramvaylar, Körfez Geçişi, parklar, bahçeler, spor salonları, stadyumlar, yeni kentler, yağmur suyu-içme suyu ve kanalizasyon hatları, katı atık ayrıştırma ve depolama tesislerini tabii ki yapacağız.Hem de en iyisini.. Ama hepsinden önce gönüller yapacağız. Bir Ege çocuğu olarak ve de bakanlığımdan bu yana İzmir'in sorunlarını tek tek yerinde inceledim. Çözümü de hazırlayacağımız, tamamlamak üzere olduğumuz devasa projelerle bulacağız. İzmirli'nin hayatını kolaylaştırmak ve beceriksiz zihniyetten kurtarmak amacıyla harekete geçtik" dedi.

Zeybekci, AK Parti'nin daha önce İzmir için hazırladığı, yapımları hızla süren projelerin de bu süreçte büyük önem taşıdığını belirtti. Çanakkale Köprüsü'nün Çandarlı-Aliağa üzerinden İzmir’e ulaşması, İzmir-İstanbul Otoyolu, Ankara-İzmir hızlı treni ve İzmir-Antalya Otoyolu ile aynı güzergahın hızlı trenine ilişkin projelerin "yüzyılın projeleri" olduğunu anlatan Zeybekci, bu çalışmalar ve çok daha fazlasıyla İzmir’i dünya şehri yapma seferberliği başlatacaklarının altını çizdi.

 
İki kıza işkence anları dehşete düşürdü!
 
Büyükşehirlere saldıracaklardı: Yakalandılar
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
7 Ocak 2019 Pazartesi 23:35

Kırsal kalkınma fonunun hibe kredilerinden İzmirli üreticiler neden yararlanmıyor? Beklediğimiz izinler nerede? Kaprisinden ötürü her yıl fazladan ödediğimiz 4 milyon Avro faizin Özhaseki'den tahsil edip, büyükşehir belediytesine ne zaman vereceksiniz? Gemilerimizi sığınağımıza ne zaman bağlayabileceğiz? Bunların cevabını vermeden proje falan demeyin kimseye, canınız sıkılır, bilginiz olsun!

Yorumu oyla      10      5  
TC misafir 7 Ocak 2019 Pazartesi 22:56

Nihat Zeybekçi, 2011 den bu yana Halkapınar- Otogar arasında 4.5 km'lik metro hattını yapmadınız kazma kürekle işe girişseydiniz biterdi şimdi kalkıp projelerden falan bahsetme . Sizin en iyi projeniz kentte genç işsiz sayısını artırmak oldu bunda kimse sizi geçemez hakkınızı vermek lazım. İzmire, hadi geçtim ülkeye kaç tane üretim tesisi kazandırdınız kaç kişinin evine ekmek götürmesine vesile oldunuz? Yaptığınız iki şey var biri çatır çatır özeleştirmek, diğeri de yap işlet devret modeliyle birilerini zengin etmek.

Yorumu oyla      11      5  
yanlış tercih 7 Ocak 2019 Pazartesi 19:48

Sayın Zeybekci gönül yapma metro yap.

Yorumu oyla      16      5  
gönül yapma 7 Ocak 2019 Pazartesi 19:47

16 yıldır iktidardaydınız İzmir'de bu ülkenin bir şehri niye birşey yapmadınız? Sayın Binali YILDIRIM partinin ikinci adamı o birşey yapmadı siz mi yapacaksınız? Adamayla mal tükenmez vermeyi Allah göstermez. Bırakın projeyi milletin en büyük tepki gösterdiği Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını Ak Parti yaptı 10 yılda düzeltmediniz. Bu arada hergün çıkıp İzmir belediye başkanını eleştiren 2 milletvekili var ikisininde parti yönetimindeler neden sadece Sayın Cumhurbaşkanı gelince artık görünüyorlar neden sizin yanınızda değiller. Ak Parti ne İzmir'i anladı nede İzmir'liyi.

Yorumu oyla      18      5  
DEV PROJELER 7 Ocak 2019 Pazartesi 18:19

İzmir İstanbul otobanı ve Osmangazi köprüsünden biz bedava geçemiyoruz malesef astronomik fiyatla geçiyoruz. Sahi dev proje demişken Kanal İstanbul için referandum yapsanız ya sonucun ne olacağı görülür. Madem vergiyi millet veriyor kararı da millet versin. Allahın bize bahşettiği boğaz varken kanal İstanbul gereksiz, eğer gerek olsaydı orada boğaz olmasaydı atalarımız bugüne kadar kazma kürekle oraya su yolu açardı. Milletin mutfağında yangın var bırakın kanal İstanbul'u. Külliye bütçesi %233 arttı, vıp jumbo jet alındı, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor hava şu anda çok soğuk ve doğalgazı açmamak için sarınarak oturuyorum. Müslüman insan israf etmez.

Yorumu oyla      20      5  
seferiss 7 Ocak 2019 Pazartesi 17:58

Yahu sizler değil misiniz ? 154 km lik Aydın-Denizli otoyol projesini sürüncemede bırakan yoksa siz başka şehrin mi Belediye Başkanlığı ile Bakanlık yaptınız.Senede 10 km yol yapsaydınız 16 yılda bitmişti.Daha yeni başlıyorsunuz Allah bilir bu yolu da 5 TL ye gittiğimiz İzmir-Aydın otoyolundan sonra 50 TL yaparsınız Gebze-İzmir otoyol geçiş ücretleri gibi birde bu yollar siz İzmir BŞB olmazsanız yapılmayacak mı ? Ne ilgisi var bu işlerin belediyecilikle.Körfez geçiş hayalinizi bırakın da kente 1 yazıyla da bir km metro yapmadınız bu şehirde.

Yorumu oyla      15      5  
Merkez 7 Ocak 2019 Pazartesi 16:04

Sayın Zeybekci seni dört gözle bekliyoruz kurtar bizi şu beceriksiz chp nin elinden.

Yorumu oyla      11      34  
sezo 7 Ocak 2019 Pazartesi 15:23

SAyın zeybekçi nedense hep kemerlatın da! adamın seçmen kitlesi orada hep. bir gün daha bornova da,güzelyalı da,karşıyaka da,alsancakta,balçova da ,narlıdere de vs.. görmedim. hatta az buz oy çıkmaz buca da bile görmedim. aman kemerlatından çıkmasın sayın zeybekçi. aman diyim :)

Yorumu oyla      29      5  
dogrusoz 7 Ocak 2019 Pazartesi 15:19

izmir istanbul otoyolu da yap-işlet-devret modeli ile yapıldı tahmini gecis ucreti herhalde 200 TL olacak tabii zenginlerden baska kimse kullanmayacak. ee tabi gecis garantisi var gunde kac arac gecisi garanti edilmis , 40 bin mi? bu kadar arac tabii ki gecmeyecek ,gunde 10 bin arac gecermi sizce ? o zaman kalan 30 bin aracın parasını gunluk yine devlet odeyecek , güya yap işlet devret ama vatandaş geçmedi otoyola para odeyecek. yapan firma SIFIR riskle otobanı yapıyor nerde boyle bir dunya , serbest rekabet ekonomilerinde kar da olur zarar da ama burada hiç ZARAR yok yuzde yuz KAR var . ooh ne ala dunya !!!

Yorumu oyla      32      5  
Gürkan 7 Ocak 2019 Pazartesi 14:47

Şu projeler içinde bitmeye yakın tek bir proje var o da İstanbul otoyolu. İzmir'den İstanbul'a bu yolu kullanarak gitmenin maliyeti nedir ? :) köprü+benzin+yolun maliyeti yerine gidiş-dönüş uçak bileti daha ucuza gelir hem de kısa sürede yolculuk biter :)

Yorumu oyla      27      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'da adaylık yarışını kaybeden eski Kaymakam ne mesaj verdi?
Karabağlar Kaymakamlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Karabağlar ...
Binali Yıldırım'dan dikkat çeken 'istifa' açıklaması!
TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
CHP’li Kılıç: İzmirli üreticiler üvey evlat mı?
CHP Parti Meclisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri ...
 
AK Partili Başkan Adayı Doğan: Karabağlar’ın bir kara bahtı var!
Cumhur İttifakı’nın Karabağlar’daki Adayı Bilal Doğan, “Karabağlar Türkiye’nin ...
CHP’li Sındır: 16 yıldır aynı filmi izliyoruz
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tarlabaşılılar Kültür ve Dayanışma ...
AK Partili Özdağ iddialar için konuştu: Türkiye iyi olsun istiyoruz!
Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa’da MHP adayıyla ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki o ilçe örgütüne büyük jest!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe binası alınması için daha önce ...
CHP aday adayı Devran: Aliağa'da İttifak dikiş tutmaz!
CHP'den Aliağa Belediye Başkanlığı için yola çıkan Ümit Devran; 2019 yerel ...
CHP’li Polat, orman memurlarının sorunlarını meclise taşıdı
CHP’li Polat, sayıları 12.5 binden 4.5 bine kadar gerileyen, buna rağmen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva