HABERLER>POLİTİKA
8 Şubat 2024 Perşembe - 21:12

Büyükşehir Adayı Tugay Bornova'da konuştu: Her sorununuzda ilk ben koşacağım

Bornova Çamdibi'nde düzenlenen mitingde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Size söz veriyorum; başkan olarak önümüzdeki 5 yıl boyunca bana yetki verirseniz her sorununuzda size ilk koşan ben olacağım. İzmir bizi bugünler için yetiştirdi" dedi.

Büyükşehir Adayı Tugay Bornova da konuştu: Her sorununuzda ilk ben koşacağım

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay saha çalışmaları kapsamında Bornova Çamdibi'nde vatandaşları ile bir araya geldi

Çamdibi kapalı pazaryerinin önüne kurulan sahnede vatandaşlara seslenen Tugay, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen mitingde CHP geçmiş dönem Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Olgun Atilla, Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki katıldı.

TUGAY: İZMİR, CUMHURİYETİN GURUR ŞEHRİDİR
Tugay, “Biraz zor günler geçirdik. İnsanların kafalarını karıştıran şeyler söylediler. Ama bunlar bizim dünyamızda olmadı. Buradaki tabloda nasıl birbirimize sarıldıysak bilin ki bütün o aday adaylıklarda da biz böyleydik. Olgun Atilla aday adayıydı, bende. Bizler gördüğümüz her yerde birbirimize sarıldık. Burada beraber el kaldırdık. Bornova için yarışan arkadaşlarımız da yan yanalar. Bazı insanlar CHP’nin hangi ideolojide birleştiğini anlamakta zorluk çekiyor olabilirler. Bizler kendi çıkarlarımız için değil, rant için değil, yandaşları beslemek için değil bu ülkeye, sevdalı olduğumuz cumhuriyete, aşık olduğumuz için Atatürk’e yürekten bağlı olduğumuz için bu yürekle görevlere talip oluyoruz. Biz bu duygularla yola çıkıyoruz. Bu mücadelede bana düşen göre Çamdibi’nin, Bornova’nın her sorunun da Ömer kardeşimle birlikte sizlerin sokaklarında olmak, her sorununuzda yanı başınızda olmak. Size söz veriyorum; başkan olarak önümüzdeki 5 yıl boyunca bana yetki verirseniz her sorununuzda size ilk koşan ben olacağım. İzmir bizi bugünler için yetiştirdi. Küçük yaşlardaki öğretmenlerimizden tutun, bizi seven, okşayan bütün büyüklerimize kadar… Hepsi bizi bugünler için yetiştirdi. İzmir’de okudum, üniversitede Ege’de okudum. Beni cerrah doktor yapıp sizlere hizmet etmek için gönderdiler. 30 yıl ben bu şehre doktor olarak hizmet ettim. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumda kendimi düşünemezdim. Bana göre verilirse elimden geleni yapmak için görev almaya uygun olduğum kararını verdim. O nedenle siyasete girdim, 2019’da bana Karşıyaka Belediye Başkanlığı şerefi verdi. Alnımın akıyla görevimi yaptım, buna emin olabilirsiniz. Önümüzdeki 4 yılda sizler layık görürseniz bu kararlı mücadeleyi yapmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün şehrinin bu ülkenin parlayan bir yıldızı olmasını sağlayacağız. Yüreğimizde o inanç ve sevgi var. Bir aile olarak çalışacağız. Lütfen yanımızda olun. Birilerinin kurduğu olduğu o hayallerin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini gösterin. Onlara deyin ki İzmir, cumhuriyetin gurur şehridir. Ben size namusun ve şerefi üzerine söz veriyorum, mahcup olmayacağız, sizi mahcup etmeyeceğim” dedi.

ATİLA: ÇAMDİBİ'NİN ÖZELLİĞİNİ HER YERE GÖSTERDİK
Bornova Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Olgun Atila, "bugün çok güzel bir gün. Değerli başkan adaylarımız, büyükşehir belediye başkan adayımız sayın Cemil Tugay ve Bornova belediye başkan adayımız Ömer Eşki'yi desteklemek için hepimiz buraya geldik. Benden önceki çok değerli başkanım, sayın genel sekreterim Kamil Okyay Sındır'a da en içten dileklerimi sunuyorum. Burası Çamdibi. Çamdibi'nin özelliğini İzmir'de her yere gösterdiğimizi biliyorum. Dolayısıyla Bornova bizim için çok özel bir yer. Ama Çamdibi gerçekten daha da özel bir yer. İyi ki buradayız, iyi ki sizlerleyiz. İnanıyorum 31 Mart sabahı daha çok güçlü bir şekilde hep birlikte daha çok hizmet edeceğiz. Sevgili belediye başkanlarımızla birlikte güzel memleketimize iyi hizmetler olacak. Cumhuriyetçi ve Atatürkçü gençler olarak hep birlikte bu yolculukta en önde olacağımıza söz veriyoruz. Değerli başkanlarıma da şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

SINDIR: BOŞUNA UMUTLANMASINLAR
CHP geçmiş dönem Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ise, "Benden sonraki belediye başkanım, sevgili Olgun Atilla, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayımızdı. Ama ne güzel bi mutluluk. Iki, aday adayımız, biri adaylık şerefine onuruna nail oldu, diğeri de onun yanında. Omuz omuzalar. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizim göğsümüzde yüreğimizde kazılı 6 okumuz. Çünkü bu cumhuriyeti kuranların, bu cumhuriyet için verdiğimiz şehitlerimizin ve hepsinden önce büyük önderimiz, kurucu liderimiz, kurucumuz, kurtarıcımız, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün partisiyiz. 6 oku, onurumuzla, şerefimizle başımız dik bugüne kadar getirdik. Bundan sonra daha yukarıya taşıyacağız. Birileri aday olduğu partinin rozetini kullanmaktan imtina ediyorlar. Nedense İzmir'de göremiyoruz. Ama biz onurla şeref taşıyoruz. Geçmişten bugüne bunu bugüne taşımış olan çok kıymetli halen bugün de o rozeti taşıyan arkadaşlarım hemen arkamda. Hepimizsiniz, hepimiziz. Önümüzde yine bir seçim. Yine bir hesaplaşma... Ama bizim hesabımız cumhuriyetimizden yana. Mustafa Kemal Atatürk'ten yana, insandan yana, demokrasiden, barıştan, özgürlükten, sevgi ve kardeşlikten yana. Bizi ayrıştırmaya, kutuplaştırmaya, ötekileştirmeye çalışanlara karşı sizin gösterdiğiniz Çamdibi'nin gösterdiği bu birlik ve beraberlik daim olsun diyorum. Ve eminim ki güçlenerek Bornova'da yine bir rekorla önümüzü bu seçimleri geride bırakacağız. İzmir'de yine büyük bir rekorla Cemil başkanımızı sandıktan çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

EŞKİ: ATATÜRK DÜŞMANLARINA TESLİM ETMEYECEĞİZ
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, "Böyle coşkulu bir kalabalık, böyle güzel bir kalabalığı görmek büyük bir şey. Bizler birbirimizle yarışırız. Birbirimize çekip bazen kızarız birbirimize ama söz konusu cumhuriyet ise, söz konusu Mustafa Kemal Atatürk'se, söz konusu Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıysa biz aynı cephede omuz omuza ölmeye razıyız. Ama bu kaleyi asla Atatürk düşmanlarına teslim etmeyeceğiz. Birileri sahte anketler, sahte raporlar yayınlıyorlar. Rozetini takamadıkları partiye kazandırabileceklerini düşünüyorlar. Dedik ki bir Çamdibi'ne gidelim bir İzmir'in sesi duyulsun. İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin 6 okulu indirmeye cesaretleri var mı? Oradan onlara bir cevap verelim dedik. Bir Evlad-ı Fatiha'na gidelim, soralım. Yeniden bir belediyecilik getireceklermiş. Yıllardır aynı yalanı söyleyip durdular. İstanbul'u, Ankara'yı ellerinden aldık. Gerçek belediyecilik nasıl yapıldı görüyorlar. Aylarca aradılar. Ekrem Başkanın karşısına bir aday bulamadılar. En sonunda kimle kaybedeceklerinine karar verdiler? İmar affı ile Türkiye'de on binlerce insanın ölümüne sebebiyet vermiş ve eski Çevre Şehircilik Bakanlığını yapmış birini getirdiler" dedi

 
Türkiye'nin Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
 
İzmir'de can pazarı... Çok sayıda ölü ve yaralı!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yeniköy 13 Şubat 2024 Salı 07:34

Nedense her CHP beldeye başkanı böle vaat veriyor bir ay sonradan kapılar nedense kapalı oluyor neden acaba seçim kazanasiya kadar böle vaat veriliyor.

Yorumu oyla      1      1  
Baksen 9 Şubat 2024 Cuma 12:10

Halkın sesini duymazsa chp genel merkezi 1 nisan da değişim diye diye kendilerini değiştirtecekler. 20 şubata az kaldı hatanızdan dönün sadece Tunç Başkn değil İlçeleri de gözden geçirin derim örneğin Gaziemir bu adayla seçime giderseniz ilçe akp ye geçecek halka rapmen yapmayın çok tepki alıyorsunuz bunu bilin istedim.

Yorumu oyla      1      1  
kartal 9 Şubat 2024 Cuma 09:26

Eskiden ev araba almak hayaldi,simdi hayali bile kurulamıyor bu Pahalılıkta...!

Yorumu oyla      2      1  
MAZOTSEVER 9 Şubat 2024 Cuma 09:16

Sayın Dağ Pazartesi mazota yine zam gelecekmiş. Ankara'yı bir arasanız derim(!)... Bizi dinlemiyor ve bize acıması yok belki sizi dinler(!)...Ne dersiniz?

Yorumu oyla      2      1  
MURTAZA CİNGÖZ 9 Şubat 2024 Cuma 08:48

Hamza DAĞ 25 yıldır AKP yönetimi ile deneniyor zaten... Sonuç ise; mazot 45 lira, et 600 lira , z.yağı 500 lira, ev kirası maaşın iki katı, simit 15 lira, bu liste uzar da uzar... ne deNEmesi bu Allah aşkına... Kentleri imar barışı ile talan edenleri ve doğayı katledenlerimi İzmir bir daha denesin_? İzmir halkı o kadar saf değildir...

Yorumu oyla      9      4  
hangi değişim? 9 Şubat 2024 Cuma 00:35

ülke freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor, adam değişim diye AKP'den medet umuyor.

Yorumu oyla      6      5  
Mahsüt Kalibali 8 Şubat 2024 Perşembe 22:59

Değişim şart İzmir artık ilerlemeli oylar Hamza Dağa İzmirliler mantıklı olmalı bir dönem denemeli

Yorumu oyla      13      11  
Gaziemir 8 Şubat 2024 Perşembe 22:57

Geçmiş olsun chp THE END

Yorumu oyla      14      6  
Ankara kulisi 8 Şubat 2024 Perşembe 21:58

Tunç SOYER şimdi Ankara'da genel merkez yöneticileri Izmır'de beklenen heyacanlı bir seçim kampanyası olmadığını keşif etmişler çaresiz şekilde çare arıyorlar,ama çok geç kaldılar günlerce halkın sesini duydular mı? Zor bir seçim süreci başladı...

Yorumu oyla      22      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den Aliyev'e tebrik telefonu
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i seçimde ...
İzmir’de bir ilçede dengeleri değiştirecek transfer!
İYİ Parti’nin Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir oldu. Nezir, düzenlenen ...
Büyükşehir Adayı Tugay destek istedi ve ekledi: İzmir'e hizmet etmemizi kimse engelleyemez!
Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nde konuşan İzmir Büyükşehir ...
 
'Türkiye artık eski Türkiye değil'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütleri üzerinden Türkiye'ye ...
CHP’li Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya gülücüklü ‘logo’ yanıtı!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal ...
CHP Çiğli Adayı Yıldız: Dertlerini anlatıyorlarsa bana güveniyorlar demektir
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Çiğli Varto Kültür ...
 
CHP'li Kılıç'tan deprem çıkışı: Acısı geçti sanmayın!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 6 Şubat depremlerinin ardından ...
Erdoğan: Bay Kemal'e ilk hançeri vuran...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da deprem konutları teslim ...
'Finansman destekleri kesintisiz sürecek'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "İşletmelerimizin üretkenliğini artırma ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva