HABERLER>SPOR
21 Eylül 2017 Perşembe - 20:58

Bülent Uygun'dan Altınordu Başkanı Özkan'a: Buca'daki çimleri bile...

Osmanlıspor'dan istifa eden Bülent Uygun, hakkında yazılan eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Eleştiridiği isimler arasında Bucaspor ile 2012 yılında tüm bağlarını kopararak Altınordu'nun başına geçen Seyit Mehmet Özkan da vardı.

Bülent Uygun dan Altınordu Başkanı Özkan a: Buca daki çimleri bile...

Alınan başarısız sonuçların ardından Osmanlıspor’daki görevini bırakan Teknik Direktör Bülent Uygun, hakkındaki eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuşan Bülent Uygun, Osmanlıspor takımında bazı şeyleri geliştirdiklerini söyledi. Topla oynama oranın 30-35’lerden 60-65’lere çıkarttıklarının altını çizen Bülent Uygun, kendisine yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu savundu.

Giyim tarzı hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt veren Bülent Uygun, şunları söyledi:

“Giyim tarzımı eleştirenlere gülüyorum. Aslında Twitter falan kullanmam. Bu insanların durumlarını aklım almıyor. Sabahları moda ve stil programları var. Herhalde herkes onları izliyor. Allah’ın apaçisi, giyinme özürlüsü bana sallıyor. Başarısız, vasıfsız kişiler küfür ederek, kendilerini yücelttiğini zannediyorlar. Kendilerini gördükten sonra anladım ki bu ülkede evliya olsan problem yaşarsın.”

“DEDECİĞİM ARTIK EVİNE GİT!”
Spor yazarı Hıncal Uluç’un kendisi hakkında söylediklerine de yanıt veren Bülent Uygun “Hıncal Uluç; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın reyting yaptığını biliyor. Sivasspor’dayken, ‘Bir şey yapamaz’ dedi. Sivasspor’u UEFA’ya götürdüm ve onun yüzüne vurdum ve ondandır beni eleştiriyor. Hıncal Uluç dörtlü koşu yarışında 100 metreyi bitiremeyen bir adam. Dedeciğim artık evine git!” ifadelerini kullandı.

BUCA'DA YAŞANILAN SÜREÇ YANLIŞ YANSITILDI
Yaptığı transfer sayısının çok bulunması ile ilgili de konuşan Bülent Uygun, Bucaspor ile 2012 yılında tüm bağlarını kopararak Altınordu'nun başına geçen Seyit Mehmet Özkan'a yüklendi:

“Buca’da yaşadığım süreç var ve yanlış lanse edildi. Buca’da Mehmet Seyit Özkan ve Mehmet Bektur vardı. Mehmet Seyit Özkan altyapıdan yetiştirdiği takımların başarılı olmasını istedi ve hazmedemedi. Altyapıya yatırım yapan başkan olduğu için de destek aldı. Transfer rakamları konuşuluyor. Buca’da benim olduğum dönemde yapılan transfer toplam 17’dir. Hangi takım çıkarsa zaten 16-17-18 transfer yapmak zorunda.

ÖZKAN ÇİMLERİ BİLE SÖKTÜRDÜ!
Ben, Bucaspor’a gittiğimde benden büyük İsmet ve Erman vardı. Benden büyük adamları mı oynatacaktım? Şu an Trabzonspor’da olan Kamil Ahmet Çörekçi’ye 50 milyar lira ödeyerek aldık. Diğerlerine de bonservis vermedik. Mehmet Bektur oradadır ve sorun her şeyi söyler. Mehmet Seyit Özkan giderken antrenman çimlerini bile söktürdü. Buca bu durumdaysa ona sormak lazım! Bana gitmem için her türlü oyunlar oynandı ve benim yerime hoca getirildi.

Elazığ’da da aynı şeyler oldu. 16-17 tranfer yaptık ve o sezon ligde kaldık. Sivasspor’da 73 puanla UEFA’ya gittim mi? Gittim. Şampiyonlar Ligi’ne gittik mi? Gittik. Sonra Eskişehir’de, ’32 transfer yaptın’ diyorlar. 7. haftada geldim, transfer sezonu bitmiş. Devre arasında Anadolu’dan tek transfer yapmayan takımdır. Ama sorsan hep iftira. İftiranın da bir şeyi olur. Gaziantep’de 18 transfer söylentileri var. Ben gittim ligin bitmesine 12 hafta vardı. Nasıl bir yalancısınız, şerefsiz, haysiyetsiz misiniz? Gaziantepspor’da ilk dönem imkansız denilen işi yaptık. Transferi ben yapıyormuşum gibi ülkede öyle bir ortam yaratıldı.”

 
Dünyanın en zengin kadını öldü
 
Erdoğan konuşurken salon karıştı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 22 Eylül 2017 Cuma 09:07

5 farklı takımda toplam 38 hafta çalışmış ve 82 transfer yapmıştır. bu adamı değil, bu adamı kulüplerin başına getiren yöneticileri sorgulamak gerekiyor. çünkü bu 82 transfer hikayesi öyle basit bir hikaye değil.

Yorumu oyla      11      5  
ali 22 Eylül 2017 Cuma 07:41

güzel insan diye diye çimlerimi sökmüş özkan vah vah

Yorumu oyla      11      5  
Fikret 21 Eylül 2017 Perşembe 21:40

Çalıştırdığın takımlara 10 liralık futbolcuları 15 liraya aldırıp 5 lirayı cebine atan sen değilmisin Bilo.

Yorumu oyla      11      5  
Ahmet kırkurt 21 Eylül 2017 Perşembe 21:30

Bülent uygun senin birşey söylemen gerekmiyor sen kimsin seyit mehmet özkan kim haddini bil ileride mehmet özkanı tarih yazacak sen ise türk sporuna ihanet etmiş biri olarak geçeceksin ayıp birde fb nin ekmeğini yemişsin yazıklar olsun

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nazilli'de Altay'a kapılar açık
İkinci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü Nazilli'de oynanacak Nazilli Belediyespor-Altay ...
Altay moral bozmadı
Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda evinde normal süresi ve uzatmaları 0-0 ...
Göztepe kupayı unuttu
Ziraat Türkiye Kupası'na 3'üncü Lig 1'inci Grup ekibi Batman Petrolspor'a ...
 
Altınordu'da gençler sınıfı geçti
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde yedek ağırlıklı kadrosuyla ...
Bucaspor tura sevinemedi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek yoluna ...
Karşıyaka diken üstünde
İkinci Lig Beyaz Grup'ta Karşıyaka, Ulusal Kulüp Lisansı kriterlerini ...
 
Çiğli kenetlendi: Hedef 3 . Lig
Çiğli’den Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden tek kulüp olan Çiğli Belediyespor ...
Kupada Tirespor 1922 mucizesi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Tire 1922, adını 4. tura yazdırdı.
Ege’nin 4 kulübüne şok! 3'er puan silindi
Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisansı kriterlerini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva