HABERLER>SAĞLIK
1 Temmuz 2016 Cuma - 11:08

Bucalı esnafa indirimli sağlık hizmeti…

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Ata Fizik Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol gereği, odaya üye esnaf sanatkarlara bir yıl boyunca indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Bucalı esnafa indirimli sağlık hizmeti…

Buca Yıldız Mahallesi'nde bulunan Atafizik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi Müdürü Dr. Şükrü Bülent Karabulut ile Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan’ın imzaladığı  protokol gereği oda üyeleri ve çalışanları ile bunların birinci derece yakınları, Atafizik'ten alacakları sağlık hizmetlerinde SGK  katkı payının yarısını ödeyecek.

Temmuz ayından itibaren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun hükümlerinin işyerlerinde uygulanmaya başlayacağını hatırlatan Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan, ‘Çağdaş dünya iş kazalarını minimum seviyeye çekmeyi, çalışanların sağlığını korumayı ve sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmalarını hedefliyor. Türkiye de gelişen dünyaya ayak uydurma adıma ilk adımlarını yasalarla atarken, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası da kendi adına yapabileceklerini hayata geçiriyor’ dedi.

Esnaf sanatkarların ekonomik güçlüklerle faaliyetlerini sürdürmeye çaba gösterdiklerini hatırlatan Yazgan, ‘Üyelerimizin büyük sermayeleri yok. Hastalandıkları zaman,  işlerini aksatmak zorunda kaldıkları zaman ticari kayba da uğruyor, gelirleri düşüyor.

Bu zor şartlarda çalışan üyelerimizin rahatsızlıklarını en kısa sürede atlatmaları, bu meyanda kaliteli ve indirimli sağlık hizmeti alabilmeleri için bu uygulamayı hayata geçirdik. Özel Ata Fizik Tıp Merkezi gerçekten de kaliteli hizmetler sunan ve camiamıza karşı samimiyet ve duyarlılıkla yaklaşan bir kurum. Yapacağımız protokolde çok sayıda üyemizin yararlanacağını düşünüyorum’ diye konuştu.

Her derde deva merkez

Özel Ata Fizik Tıp Merkezi’nin son teknoloji sağlık cihazları ile hizmet verdiğini belirten  Fizik Tedave ve Rehabilitasyon Uzmanı ve merkez müdürü Dr. Şükrü Bülent Karabulut ise, amaçlarının kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Tıp merkezinde verilen hizmetlere değinen Karabulut, ‘Tüm eklem rahatsızlıkları, kas ve kemik problemleri ile diğer yumuşak doku problemleri, bel, boyun fitikları, omurilik yaralanmaları, romazimalı hastalıklar, kemik erimesi, sinir sıkışmaları, nörolojik hastalıklar, ortopedik hastalıklar, çocuk hastaları rehabilitasyonu  uzmanlık alanımıza giriyor.

Öte yandan kardiyoloji dalında koroner kalp hastalığı, kalp ve damar check up, konjestif kalp yetkmezliği, kalp kapak hastalıkları, ritim bozuklukları, hipertansiyon, hiperkolesterolemi, doğumsal kalp hastalıkları, EKG, efor testi, gastroenteroloji bölümünde, mide, barsak, karaciğer, safra kesesi hastalıkları, iç hastalıklar ve kulak boğaz burun hastalıklarından muzdarip olanlar bize başvurabilir.

Görüldüğü gibi merkezimiz insan sağlığına ilişkin hemen hemen her branşta hizmet vermekte. Kaliteli, insana yakışır sağlık hizmeti vermek en büyük hedefimiz. Bu hizmetlerimizi Bucalı esnaf sanatkar dostlarımıza en iyi şekilde sunacağız’ şeklinde konuştu.

Son teknoloji

Atafizik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi'nde görevli Kardiyolog Dr. Bayram Çivilibal ise, tıp eğitimini Almanya'da aldığını ve uzun bir süre Almanya'da çalıştıktan sonra İzmir'e döndüğünü belirterek, "Gelirken Almanya'da kalp taraması için kullandığım son teknoloji cihazı getirdim. Bu cihazdan şu an sadece Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Kardiyoloji servisinde ameliyathanede bir tane var. Bir diğeri de bizde. Tedavi ve tanı için merkezimizi tercih edecek olanlar son teknoloji ile kaliteli bir hizmet alacaklarından hiç şüphe duymasınlar" dedi.

 
İTO Başkanı Demirtaş: İhracatta kıpırdanma var ama...
 
CHP’li kadınlardan ‘nikah yetkisi’ne tepki ve ülkeye çağrı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli doktordan 'güneş' uyarısı: Hem dost...
İzmir'deki Kent Alsancak Tıp Merkezi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sinem Karaca, ...
İzmirli sağlıkçılar turizm için İngilizce öğrendi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ...
Evlilik öncesi bu testi mutlaka yaptırın
Akdeniz anemisi olarak da bilinen talasemi hastalığı özellikle çocuklarda ...
 
Rekor sıcaklar İzmirli'yi çarptı!
İzmir'de rekor sıcaklık nedeniyle 1 Haziran'dan bu yana 200'den fazla ...
Yaz halsizliğine karşı semizotu
Vitamin ve mineral yönünden zengin olan ve düşük kalori değeriyle kilo ...
Azmin zaferi: Yaşlılığını düşündü, 81 kilo verdi!
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, aşırı kiloları nedeniyle sağlık sorunları ...
 
Sıcak çarpmasına karşı önleminizi alın
Hava sıcaklarındaki yükselmeler ile birlikte sıcak çarpması şikayetlerinde ...
Üniversite hastanelerinde o ameliyatlara ek ücret!
SGK’nın son SUT tebliği, üniversite hastanelerinde kalp ve damar ameliyatı ...
İzmir’den 4 hastane de o büyük ağa katıldı!
İstanbul’da kurulan Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine İzmir'den de 4 hastane katıldı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva