HABERLER>POLİTİKA
6 Aralık 2017 Çarşamba - 17:23

Buca'da 'proje' tartışması... AK Parti'den sert tepki!

Karayolları'nın Buca'da başlattığı yol projesinin Buca Belediyesi'nce resmi internet sitesinden kendi projesi olarak lanse ettiğini belirten AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, "Bunun adı aymazlık, Bucalılar’ın aklıyla alay etmektir" dedi.

Buca da  proje  tartışması... AK Parti den sert tepki!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Karayolları İzmir 2.Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen İzmir Çevre Yolu Buca Yıldız Mahallesi Kavşağı ve 6. Sanayi Sitesi katılma kolu yapım işinin, Buca Belediyesi resmi web sayfasından İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyormuş gibi belediyenin web sayfasında yayınladığını belirterek tepki gösterdi.

Arslan, şunları söyledi:

"Bu projelerde maddi manevi hiç bir desteği olmayan Buca belediyesi, nasıl olur da bu projeyi, İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor diyerek halkı yanıltır. Bu durum aymazlıktan, iş bilmezlikten proje üretememekten başka bir şey değil.

Dört yıldır görevde olup,1 katrilyon lira bütçeyi yönetmelerine rağmen Buca'nın trafik sorununu çözmek adına kılını dahi kıpırdatmayan Buca belediyesi, Karayollarının projesini alıp, belediye sayfasında yayınlamış. Sanki İzmir Büyükşehir belediyesi Buca'ya kazandırıyor gibi paylaşmış. Bu durum aslında halkın sorunlarıyla dertlenmeyip proje üretemediklerinin bir kanıtıdır, aymazlıktır.

Bu projenin kısa sürede hayata geçmesi için yoğun emek harcadık. Hem burada, hem de Ankara'da bölge milletvekillerimiz ve tüm yetkili kurumlarla projenin bir an önce hayata geçmesi için çok gayret sarf ettik ve kısa süre önce de Buca'nın trafik yükünü büyük ölçüde çözecek olan projeye ilk kazma geçtiğimiz ay vuruldu, çalışmalara başlandı. İnşallah 2018 yılı içinde bitirilip halkımızın kullanımına açılacak. Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, İzmir milletvekilimiz M.Atilla Kaya ve emeği geçen herkese Bucalılar adına bir kez daha teşekkür ediyorum"

 
İzmir'de kadınlar yüzde 50 cinsiyet kotası istiyor
 
İzmir'de sevgilisini yakarak öldürmüştü... 1,5 yıldır bulunamıyor! Tahliye çıktı!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gürhan uygun 7 Aralık 2017 Perşembe 14:02

Mustafa Arslan Buca için büyük şans.Yarım kalan veya unutulan projeleri hayata geçiriyor.Kıskanmak yerine destek olunmalı.

Yorumu oyla      13      6  
ah buca vah buca.... 7 Aralık 2017 Perşembe 12:18

Yorum yazan arkadaşlara bakınca herkesin konu hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmsdı ortaya çıkıyor.konu şu: 1.izmir büyükşehir belediyesi istese de bu projeye tek kuruş dahi harcayamaz... çünkü onu ilgilendiren bir proje değil yasal yönden harcama yapamaz.çünkü oraya onu yapacak yetki onda değil karayollarında. 2. şöyle örnek vereyim. izmir saat kulesin in meydan düzenleme projesini karayollalrının yaptığını düşünün... bu imkansız yasa buna müsade etmiyor.. 3. izmir büyükşehir belediyesi, buca belediyesi ve kara yollarının her birinin ayrı ayrı bütçeleri vardır. hiç biri bir diğer kurumun işi için harcama yapamaz ödeme yapamaz. hepsi kendi bütçelerinden sorumludur. 4.burad asıl konu kendisi ile bucanın sınırları için olması hariç hiçbir bağlantısı ve bağı olmayan bir projesi kalkıp bunu resmi web sayfalarında yayınlayıp "bunu biz yapıyoruz karayolları yapmıyor haaa bakın biz yapıyoruz.. hani zaman zaman konuşulur ya biz izmirliler olarak hükümete o kadar vergi veriyoruz. ne yapıldı denir ya...Buca Belediyesine 4 yılda gelen para 1 katrilyon eee insan hemen soruyor bu para ne oldu nereye gitti.. ortada gözle görülür elle tutulur hiç bir proje yokken hemde. ve kalkıp biz yapıyoruz deyip halkı yanılmak çok komik yaaa. valla haberi okuduğumda. ne kadar gülünçve acınası bir durum dedim buca belediyesi için. yazık çok yazık..ve aynı zamanda projeyi onlar yapıyorsa neden o zaman çıkan haberler sonrası siteden kaldırdılar bunu da sormak lazım değil mi...

Yorumu oyla      13      5  
mehmet 7 Aralık 2017 Perşembe 10:34

AKP'li başkanın okuduğunu anlama ile ilgili bir sıkıntısı olabilir bağlantı yolu denmiş

Yorumu oyla      11      5  
feti deniz 7 Aralık 2017 Perşembe 10:22

proje halkın bucalının. birde ne kazması daha hic bir şey yok ortada birde arkada arsaları olanlar nasıl ulasım saglanacak

Yorumu oyla      11      5  
nicolas 7 Aralık 2017 Perşembe 09:41

hangi ilce belediyesi büyükşehir olmadan bişi yapabiliyor trolluk yapmayın akp agziyla konusmayin 500 bin nüfuslu bir ilcenin 4 yillik butcesi 1 milyar olsun bir zahmet sen sonuca bak dogus cad genişledi ucan yol yapildi devam ediyor buca metro ihaleye cikicak hükümet napti?

Yorumu oyla      11      6  
Bucalı 7 Aralık 2017 Perşembe 08:03

Levent Piriştina dört yıldır Bucaya çivi çakmadı.Yapılan birkaç işde Büyükşehir tarafından yapıldı.Peki 1 katrilyon nereye gitti.Neden bugüne kadar bu paralar nereye gitti diye sormadınız.Yazık oldu Bucaya Kayıp bir beş yıl..

Yorumu oyla      16      5  
volkan 7 Aralık 2017 Perşembe 01:42

fuar izmire kavşak yapmassın ızınde vermrssin ama gider bucaya kavşak yaparsın adam bağlantı yolu demiş sadece siz izmire sırf eziyetsiniz akp

Yorumu oyla      11      7  
Özbubali... 7 Aralık 2017 Perşembe 00:25

bu proje ne buyuk sehrin , ne de mustafa arslanin bu projenin eviliyati baya eskiye dayaniyor buna mustafa arslanin tevelutü yetmez tabi... geldiginden beri yaptiklari ortada Akparti Bucayi az kaldi atomlarina kadar prcalamaya devam....

Yorumu oyla      12      5  
Yanlız kurt 7 Aralık 2017 Perşembe 00:08

İlçe başkanı benim projem diyor.6 senedir düşünülen projeyi kendine malediyor helal olsun sana daha kendini akp teşkilatlarına kabüllendiremiyen bir ilçe başkanı kalkıp benim projem diyor ortalıkta dolaşıyor.

Yorumu oyla      12      5  
yiğido 58 7 Aralık 2017 Perşembe 00:01

syn mustafa arslan bucaya ilçe başkanı olduktan sonra yıllar sonra akpğarti iktidar oldugunu hisetti buca halkı sırada buca için hangi yatırım var onu bekliyo

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Kudüs uyarısı: 'İnfiale yol açar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'ün statüsü konusunda atılacak yanlış bir ...
Bahçeli'den sert tepki: Zaman ayarlı bomba!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'nin Kudüs kararını sert tepki göstererek ...
Kılıçdaroğlu soruşturmasına CHP'den yanıt
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ...
 
Davutoğlu'ndan Reza Zarrab iddiasına açıklama
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Amerika'da davada itirafçı olan Reza Zarrab'ın ...
Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ...
''ABD'nin Kudüs planı kaos getirecektir''
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma girişimi ...
 
Trump'ın 'Kudüs planı'na CHP'den tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, "Amerika'nın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ...
MHP'li Tanrıkulu: Hem siyasi hem de ekonomik stres arttı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Türkiye'de hem siyasi ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında flaş başvuru!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva