HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Temmuz 2017 Cuma - 09:57

Bornova’da esnafa 24 saat hizmet!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Ortak Akıl” buluşmaları kapsamında 7 esnaf odası Başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Bornova’da esnafa 24 saat hizmet!

Işıkkent’deki Dökümcüler Sitesi içindeki İzmir Dökümcüler Odası’nda yapılan toplantıda Başkan Atila proje ve hizmetleri anlattı. Görüş, öneri ve istekleri dinledi. Esnaf temsilcileri de Bornova Belediyesi’nden 24 saat hizmet aldıklarını belirterek Başkan Atila ve ekibine teşekkür etti.

Tüm kesimlerin görüş, öneri ve istekleri doğrultusunda proje ve hizmetlerin şekillendiği Bornova Belediyesi’nde ortak akıl buluşmaları devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila bu kapsamda 7 esnaf odası Başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi. Dökümcüler Sitesi içinde İzmir Dökümcüler Odası Binası’nda yapılan toplantıda Başkan Atila proje ve hizmetleri anlattı. Esnaf temsilcileri de görüş, öneri ve isteklerini iletti, yapılan hizmetlere teşekkür etti.

Çalışan, üreten tüm esnafın önünü açmak, yardımcı olmak için toplantılar yaptıklarını vurgulayan Başkan Atila, “Bu hizmet toplantılarımız, huzur, barış ve bereketi arttırıyor. Sıkıntılarımıza, yerinde birlikte çözüm üretiyoruz.  Biz, eğitim, kültür ve sporda öncü olmak istiyoruz ve bunun için projeler üretiyoruz. Bu noktada esnaf odalarımızın katkısı çok büyük. Bu kentte üretimin ve moral değerlerin arttığı, bereketin en üst düzeye çıktığı bir ortamı sağlamaya çalışıyoruz”  dedi.

Esnafın taleplerini karşılanıyor

İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü de Bornova Belediyesi’nin her türlü taleplerini karşıladığını belirterek, “Başkan Atila ve ekibine teşekkür ediyoruz. Belediye tüm birimleriyle yanımızda. Bir lafımızı ikiletmiyor” diye konuştu.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata da Bornova Belediyesi’nden 24 saat hizmet aldıklarını belirterek “Ne zaman gitsek, ya da arasak Başkan Olgun Atila ile görüşüyoruz. Belediye tüm birimleriyle yanımızda bir lafızıSetimizin içinden yapılan yol için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisi de bir esnaf çocuğu olan Başkan Atila’nın bir esnaf dostu olduğunu belirten Bornova Tamirciler Odası Bülent İşçi şöyle konuştu: “Başkan Atila bizim derdimizden anlıyor. Aynı lisanı konuşuyoruz. Kapısı 24 saat açık. Çok rahat bir şekilde derdimizi anlatabiliyoruz. Gerekli hizmetleri alıyoruz. Ne işimiz varsa çözülüyor. Ne zaman arasak bize dönüyor. Teşekkür ediyoruz.”

 
İzmir'de terör operasyonu: Silahlar, dökümanlar...
 
Konak'ın yeni semt merkezi yolda: 12. durak
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SERKAN DAĞDELEN 14 Temmuz 2017 Cuma 23:20

DEGERLİ BAŞKANIM ÇALIŞMALARINIZI YAKİNEN TAKİP EDİYORUM BİR TOPLUMUN HARCI ÇİMENTOSU TUĞLASI ESNAFLARDIR HER İLÇEDE BELEDİYELER ESNAFLARLA KORDİNELİ ÇALIŞMALIDIR SAYGILARIMLA BUCA MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI SERKAN DAĞDELEN

Yorumu oyla      12      5  
14 Temmuz 2017 Cuma 12:07

DEĞERLİ ESNAF DOSTU BAŞKANIM SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ.YAPTIĞINIZ HİZMETLERLE İLÇENİZDE BULUNAN ESNAF ODALARIYLA VE BAŞKANLARIYLA KURDUĞUNUZ YAKIN İŞ BİRLİĞİ VE YARDIMLAŞMA ÇABANIZI TAKDİR EDİYORUZ VE İMRENİYORUZ.İNŞALLAH BİZİM İLÇEMİZDEKİ BELEDİYEDE BİR GÜN İLÇEMİZDE BİR ESNAF ODASI OLDUĞUNU HATIRLAR DİYE UMUT EDİYORUZ.SİZİ EN İÇTEN SEVGİ VE SAYGIMLA SELAMLIYORUM.BUCA ESNAF ODASI BAŞKAN TURAN YAZGAN.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İbrahim Becer, Selçuk'ta okurlarıyla buluştu
Selçuklu Yazar İbrahim Becer, Efraim adlı kitabıyla Selçuk Efes Kent Belleği’nde ...
Büyükşehir zoru başardı: Belkahve'de yeşil devrim!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin boşalttığı Belkahve’deki taş ocaklarının ...
Dünya Kadın Dalgıçlar Günü Karşıyaka’da kutlanacak
Karşıyaka Belediyesi, 300 Bar Dalış Merkezi ile birlikte Dünya Kadın Dalgıçlar ...
 
Çerçioğlu'na amatör spor kulüplerinden teşekkür
Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve ...
Foça'da emniyet 'kırlangıçlara' emanet!
‘Hayatı emniyetle pedalla’ projesi kapsamında Foça’daki kamu daire amir ...
Başkan Özçınar'dan demokrasi nöbetine çağrı
İzmir’in Kiraz ilçesi Belediye Başkanı Saliha Özçınar 15 Temmuz 2016 tarihinde ...
 
Ödemiş'te 15 Temmuz hazırlıkları tamam
Ödemiş Belediyesi; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik ...
Çeşme'de şoke eden Sayıştay raporu
Çeşme Belediyesi’nin mali harcamalarını denetleyen Sayıştay’dan şok eden ...
Takının kenti Foça'da sekizinci sergi
Foça’yı el emeği takı ürünleri ile de gündeme getirmek ve aile bütçelerine ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva