HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Şubat 2013 Salı - 10:23

Bornova Belediyesi CHP'li kadınları ağırladı

Bornova Belediyesi CHP İl Kadın Kolları Teşkilatı'nı ağırladı. Bornova Belediye Başknı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın bir slayt gösterisi ile proje ve hizmetleri anlattığı toplantı, renkli anlara ve sürpriz bir doğum günü partisine de sahne oldu. CHP’li Kadınlar adına konuşan İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, “Başkan Sındır’ın yaptığı ve bize anlattığı hizmetlerden göğsümüz kabardı. Gurur duyduk. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

Bornova Belediyesi CHP li kadınları ağırladı

İZMİR - EVKA-4'de bulunan Şahin Tepesi Restoran'da Bornova Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, CHP Parti Meclisi Üyesi Berrin Dilekçi, CHP Kadın Kolları MYK Üyeleri Düriye Bozkurt ve Bedriye Gürkan, CHP İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Aynur Ataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmirli kadın il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Bugüne kadar gerçekleşen ve devam eden projeler hakkında slayt gösterisi eşliğinde CHP’li kadınlara bilgiler veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kadın matineleri ve altın günlerine de katılarak  her zaman kadınların yanında olduğunu belirterek, 14 Şubat'taki  '1 milyon Kadın Yükseliyor' adlı etkinlikte de Cumhuriyet Meydanı'nda olacağını söyledi.

Bornova Belediyesi olarak kadınlara yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden  Başkan Sındır, ''Kısa bir süre önce Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Birliği Konseyi'nin 'Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği' sözleşmesine imza attık. Bornova Belediyesi Türkiye'de bu sözleşmeye imza atan ilk belediye oldu.Bornova'yı kadınlar için daha güvenli bir kent yapıp, sosyal ve ekonomik yaşamda daha etkin olmalarını sağlayacağız. İki yıllık taahhüt süresi içerisinde Bornova Belediyesi olarak tüm yükümlülüklerimizi yerine getirip, eylem planımızı ortaya koyacağız '' dedi.

BORNOVA’DAKİ ÇALIŞMALARDAN GURUR DUYDUK
Başta kadınlara yönelik projeler olmak üzere sunumu yapılan tüm projelere hayran kaldıklarını belirten CHP İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, ''Başkan Sındır’ın yaptığı ve bize anlattığı hizmetlerden göğsümüz kabardı. Gurur duyduk. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, kendilerini misafir eden Bornova Belediyesi'ne teşekkür ederken, partili kadınlara seslenerek, ''Gücünüzün farkında olun ve birbirinize deskek verin'' diye konuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi Berrin Dilekçi, kendilerini bir araya getiren Kadın Dostu Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'a teşekkür ederken  böylesi toplantıların sıklaştırılıp, daha çok beraber olunması gerektiğini söyledi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Önemli mesajların verildiği toplantıda renkli ve coşku dolu anlar da yaşandı. Son seçimlerde miting meydanlarında dillerden düşmeyen 'Bir ıslıkta sen çal' adlı şarkıyı hep bir ağızdan söyleyen partili kadınlara Başkan Sındır da eşlik etti. Partili kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Günün sürprizi ise  CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Bedriye Gürkan'a kesilen doğum günü pastası oldu. Gürkan pastasını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile birlikte kesti.

Toplantının ardından CHP'li Kadınlar, Bornova Belediyesi tarafından kente kazandırılan; Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Dramalılar Köşkü Bornova Kent Arşivi ve Müzesi ile Atatürk Kitaplığı'nı gezdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama’dan gazeteci Şakir Süter anısına ikinci yarışma
Bergama Belediyesi, belediye haberleri yapan gazetecileri teşvik etmek, ...
Küçükçiğli sevgi yoluyla yeniden doğuyor...
Çiğli’nin en eski yerleşim birimlerinden olan Küçükçiğli Mahallesi, estetik ...
İzmir'in barajları doldu: Tahtalı'da 9 yılın rekoru
2008 yılında kuraklık nedeniyle can çekişen Tahtalı Barajı’ndaki doluluk oranı yüzde 66’ya çıktı.
 
Kardeş Kent Tianjin'den İzmir'e sevgilerle...
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Tianjin kenti Belediye Başkan Yardımcısı Zhang ...
Meclis raporu: CHP'de 'çöp' krizi, Basmane Çukuru'nda hamle
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Menderes Belediye Başkanı ...
Kıraç ve Kocaoğlu’ndan EXPO heyetine İzmir turu
Dün akşam İzmir'in EXPO 2020 adaylık başvurusunu yerinde değerlendirmek ...
 
Karabağlar’da 14 Şubat’a özel nikah
Karabağlar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle ...
Genç aşçılar dünya mutfağı ile buluşuyor
Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Selçuk Belediyesi’nin ...
Karşıyaka’da heyelan mağdurlarına kalıcı çözüm
Karşıyaka Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki heyelan mağdurları için ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva