HABERLER>EGE
20 Ocak 2018 Cumartesi - 13:29

Bodrum'daki olayda o kadından itiraflar: Cinayet öncesi 'Ahmet Kaya'lı gönderme!

Bodrum'da Gumsal Beach Club'ın işletmecisi Ali Özdemir'in (46) öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Özdemir'in eski ortağı katil zanlısı Mustafa Ö.'nün eşi T.Ö. , adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. T.Ö.'nün öldürülen Ali Özdemir ile ilişkisini itiraf ettiği belirtti.

Bodrum daki olayda o kadından itiraflar: Cinayet öncesi  Ahmet Kaya lı gönderme!

Bodrum'da Gumsal Beach Club'ın işletmecisi Ali Özdemir'in (46) öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Özdemir'in eski ortağı katil zanlısı Mustafa Ö.'nün eşi T.Ö. , adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. T.Ö.'nün öldürülen Ali Özdemir ile ilişkisini itiraf ettiği belirtti.

Ali Özdemir'den eşini kıskandığı için aralarında tartışma çıktığını ancak öldürmek istemediğini söylediği belirtilen katil zanlısı Mustafa Ö'nün, eşi T.Ö'ye suçunu itiraf etmeden birkaç gün önce, "Hayatım boyunca sana bundan sonra bir şarkı söyleyeceğim. O da 'başım belada' şarkısı olacak. Bunu son günlerimde çok dinledim, sen de bunu hep dinle. Hayatın boyunca dinle." dediği öğrenildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde konuşan T.Ö., ifadesinde eşinin eski ortağı Ali Özdemir ile ilişkisini itiraf etti. T.Ö., şunları söyledi:

"Ali Özdemir ile önceleri normal olan arkadaşlık ilişkimiz, sonradan duygusal ilişkiye dönüştü. Ancak sık sık ayrılıyorduk çünkü benim içim rahat değildi. O ise benim eşim Mustafa Ö.'den boşanıp, kendisiyle evlenmemi istiyordu. Son günlerde eşimin ilişkimizi öğrendiğini, bana karşı tavırlarından anlamaya başlamıştım. 'Benim başımı belaya sokacaksın' diyordu. Ancak Ali'yi öldürebileceğini asla düşünmedim. Eşimin bana karşı davranışları değişmişti. Psikolojik baskı uygulamaya başlamıştı. Ali ile olan ilişkimi belirten cümleler kuruyordu. Cinayetin yaşandığı günden bir gece önce, gittiğimiz eğlence mekanında bana 'Bu şarkıları iyi dinle. Gözümün içine iyi bak. Çünkü bu gözleri bir daha göremeyeceksin' dedi. Ben de eşime 'Neler söylüyorsun, sen iyi değilsin, istersen konuşalım, herkes yeni bir hayata başlasın' dedim. Bana 'Benim hayatım bitti, bitirdiniz. Ben de sizlerin ömür boyu unutamayacağı ders vereceğim. Bunlara sadece sen değil, senin çevren de neden oldu' dedi. Gecemiz iyi başlamıştı, tartışma artınca bardan ayrıldık, eve geldik. Eşim benden vicdani intikam almaya başlamıştı. Benden boşanmak istedi, sonra çocuklarımız için vazgeçti. Ben de Ali'den ayrılmak istiyor ve yuvamı dağıtmak istemiyordum. Eşime 'Eski günlerimize geri dönebiliriz' dedim. Bana 'Bu saatten sonra mı?' dedi. Benim tek suçum iki erkek arasında kalmamdı. Duygularım karmakarışık, psikolojim altüst olmuştu. Ne yapacağımı bilmiyordum, ben bunları düşünürken Ali birden ortadan kayboldu. 4-5 gün onu aradım. Eşim, savcılığa gidip teslim olunca Ali'nin öldürüldüğünü anladım. Babamın ise eşime nasıl yardım ettiğini, ne yaptığını bilmiyorum çünkü bana bu konuda bir şey söylemedi."

"TUTUKLANMASINI TALEP EDECEĞİM"
Öldürülen işadamı Ali Özdemir'in ağabeyi Şaban Özdemir ise, şöyle konuştu:

"Ortada bir tiyatro var. Gönül ilişkisi ve namus cinayeti gibi gösterilen bir olay tiyatroya dönüştürülmüş. T.Ö. serbest kalıyor. Başından beri kardeşimin öldürülüşünde payı olduğunu iddia ediyor ve düşünüyorum. Bu nedenle pazartesi günü savcılığa, T.Ö.'nün serbest bırakılmasına itiraz ederek, tutuklanmasını avukatım aracılığı ile talep edeceğim." (DHA, AA)

 
CHP İzmir’de gündem kadın kolları kongresi: 3 aday örgüte ne mesaj verdi?
 
Teröristlerin Afrin'de 'kıyafet' oyunu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ercan öztürk 22 Ocak 2018 Pazartesi 11:16

Yani gene bir kadin gene sorun.bu sebepten burdaki asil suclu kadindir.evlilik adabini ve evliligin kirallarini ciyneyip cinayete sebebiyet vermistir.

Yorumu oyla      11      5  
adalet 21 Ocak 2018 Pazar 17:29

bayagida ilişkileri varmış namusunuda gözü olan adamı vurmuş .namus meselesi bu .öldürür tabi .ben olsam bende vururum evime aldığım adam eşimi ayarlıyor allahım bu nasıl vicdan yaa bu ne namussuzluk.

Yorumu oyla      11      5  
Refika 21 Ocak 2018 Pazar 09:27

Başından beri "Ailece kurgulanmış ve epeyce bir süre üzerinde çalışılmış ''ortağı aradan kaldırarak'' paraya konma planı" gibi! M.Ö de eşi de hiç inandırıcı değil. Tüm akrabalarıyla epeyce bir süre üzerinde çalışılmış bir planın bir görev dağılımının replikleri gibi sarf ettikleri sözler.Olayı "gönül ilişkisi ve namus" a odaklayarak cezadan yırtmak istiyorlar gibi! Başından beri hiç inandırıcı gelmedi M.Ö ve ailesinin sözleri. Bir insan olarak Vicdanımın sesi bu meyanda. Yazık olmuş ölene de öldürene de! İnsan düşünüyor da...Bu vakıanin kazananı var mı, diye! Hayır, kazananı yok, yok da. Olan çocuklara oluyor hep; günahsız çocuklara.İnsanız, üzülüyoruz bu tür haberler karşısında.Allah, kimseyi şaşırtmasın!

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme!
Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürülmesine ...
Aydın'da vefat eden gaziye büyük saygısızlık!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 4 yıl önce vefat eden Kore gazisinin madalya ve rozetleri çalındı.
Muğla'daki cenazede soğuk duş: Cemaat şaştı kaldı!
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Muhlis Kocasarı, cenaze törenine katıldığı ...
 
Manisa'da feci ölüm: 1,5 tonluk kaya üzerine düştü!
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 1,5 tonluk kayanın altında kalan kişi hayatını kaydetti.
Denizli buz tuttu!
Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisinde kar ve tipi nedeniyle ...
Denizli'de garip olay: Hepsini tek tek denediler ve...
Merkezefendi ilçesindeki bir apartmana giren kimliği belirsiz iki kişi, ...
 
Turgutlu'da korkunç olay: Mezarlıkta kendini astı!
Turgutlu ilçesinde, ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve bankalara borcu olduğu ...
Cinayetin sebebi için yeni iddia! İhanet demişti ama...
Mustafa Ö. ifadesinde, "Ben Ali'ye 'Niye bana bunu yaptın değer miydi ...
Manisa'da kanlı düello: Yaralılar var!
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kavga sırasında birbirlerine silahla ateş eden iki kişi yaralandı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva