HABERLER>EGE
16 Ocak 2018 Salı - 15:31

Bodrum cinayetinde yeni perde... Facebook'ta bu mesajı paylaşmış!

Bodrum'da geçen 6 Ocak’ta aniden ortadan kaybolan Gumsal Beach Club’ın işletmecisi Ali Özdemir (46) cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Cinayet şüphelisi Mustafa Ö. (40), Özdemir ile eşi Tuğba Ö.’yü yatakta gördüğünü iddia ediyor. Gözaltı sayısı 10'a yükseldi.

Bodrum cinayetinde yeni perde... Facebook ta bu mesajı paylaşmış!

Bitez Mahallesi’ndeki Gumsal Beach Club’ın işletmecisi, ayrıca unlu mamuller ve pastane zincirinin sahibi 2 çocuk babası Ali Özdemir, geçen 6 Ocak’ta ortadan kayboldu. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine çalışma başlatıldı. Özdemir’in ortadan kaybolmasn ardından 12 Ocak’ta eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö., tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Bu gelişme ardından polis tarafından soruşturma genişletildi. Eski ortak Mustafa Ö., dün sabah Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek, Özdemir’i öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Ö. itirafından sonra cesedi sakladığı yeri de gösterdi. Ceset, Çırkan Mahallesi Pedasa Dağı eteklerinde bulundu.

GÖZALTI SAYISI 10’A YÜKSELDİ
Özdemir cinayetinde gözaltı sayısı 10’a yükseldi. Cinayet şüphelisi Mustafa Ö.’nün dışında, eşi 2 çocuk annesi Tuğba Ö., kayınpederi A.S., eşinin kız kardeşi K.S. ile eşinin annesinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Ayrıca Mustafa Ö.’nün evinde çalışan iki hizmetli ile iki arkadaşı da ifadeye çağrıldı. Denize atılı tabancayı bulmak için Bitez Limanı’nda yapılan dip aramasında silaha ulaşılamazken, Özdemir’e ait 2 telefon bulundu.

SON KAHVALTISI OLDU
Şüphelilerin ifade alma işlemleri sürerken, cinayetle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Mustafa Ö. ile 2006’da evlenen Tuğba Ö.’nün, yaklaşık 3 yıldır Ali Özdemir ile aralarında ilişki bulunduğu iddia edildi.  Çiftin her yıl gerçekleştirdikleri yurtdışı gezilerine Özdemir’in de katıldığı ortaya çıktı.

Özdemir ve bazı arkadaşlarıyla birlikte eşi Tuğba Ö.’nün doğum gününü kutladıkları öğrenilen Mustafa Ö.’nün ertesi günün sabahı, Özdemir ile kahvaltı yaptığı öğrenildi. Kahvaltıdan bir süre sonra ise Mustafa Ö.’nün, Özdemir’i tabancayla ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, kayınpederinin yardımıyla Pedasa ormanına götürerek çam ağaçlarının altına sakladığı ortaya çıktı. Tuğba Ö.’nün ise olaydan hemen sonra Köyceğiz’e bir arkadaşının evine kaçtığı ve polis tarafından orada yakalanarak Bodrum’a getirildiği ve ifadesinin alınacağı belirtildi.

Mustafa Ö.’nün, daha önceden söylenti olarak kulağına gelen ve ihtimal vermediğini söylediği aldatılma olayını ise bir gece seyahat dönüşü gözüyle gördüğünü anlattığı, Özdemir ile eşini yatakta gördüğünü söylediği kaydedildi. Şüphelilerin telefonları da incelemeye alındı.

'SENİ SEVİYORUM DELİ KIZ'
Ali Özdemir’in Facebok’ta, Tuğba Ö. ile birlikte çektirdikleri fotoğrafların altına yazdığı yazılar da dikkati çekti: "İnsanın bazen hayatında, iyi ki var dediğisin. İyi günümde değil de, kötü günlerimde hep yanımda olansın. 40.6 ateşte beni ayağa kaldırmak için ter dökensin. İyi ki varsın, iyi ki tanımışım. Seni seviyorum deli kız. Nice mutlu yaşların olsun, çoluğunla çocuğunla. Doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun"

KEMALPAŞA'DA GÖMÜLECEK
Ali Özdemir (46), son yolculuğuna uğurlandı. Muğla Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası Özdemir'in cenazesi, Bitez Mahallesi'ndeki Bitez Adliye Camii'ne getirildi. Öğle namazından sonra düzenlenen cenaze törenine Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, MHP İlçe eski Başkanı Asım Başaran, Özdemir'in 2 kardeşi, babası İsmail Özdemir, annesi Zemine Özdemir, eski eşi Zehra Ballıkaya, arkadaşı Atilla Serttaş, akrabaları ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 1400 kişi katıldı. Anne Zemine ve baba İsmail Özdemir ile 2 kardeş, Özdemir'in tabutuna sarılarak, uzun süre gözyaşı döktü. Eski eş Zehra Ballıkaya'nın da gözyaşlarını tutamadığı ve ayakta arkadaşlarının desteğiyle durabildiği görüldü.

Törenin ardından Ali Özdemir'in cenazesi, toprağa verilmek üzere kara yoluyla İzmir'in Kemalpaşa ilçesine götürüldü.(DHA)

 
İzmir günlerce bu olayı konuşmuştu... Telefona bakın ne diye kaydetmiş!
 
İyi Parti İzmir’den faaliyet raporu: Başkan Ulupınar’dan mesaj yağmuru!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MANTIK 17 Ocak 2018 Çarşamba 16:41

bu işlerin sonu hep böyle oluyor.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bodrum'daki şok cinayetin altından yasak aşk çıktı!
Bodrum'da geçen 6 Ocak'ta aniden ortadan kaybolan Gumsal Beach Club'ın ...
Bu hale getirip gasp etmişlerdi... Vicdansızın kimliği şok etti!
Denizli'nin Çal ilçesinde 74 yaşındaki Ümmi Çoşdan'ın su ikram ettiği ...
Aydın'da at kurtarma operasyonu
Aydın'ın Kuyucak ilçesinde sulama kanalına düşen at, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
 
Çinliler şarkıdan etkilendi, Ege'ye akın etti!
Kuşadası ilçesi, 2018'i  'Türk Yılı' ilan eden Çin'den, Uzak Doğu'nun ...
Manisa'da hamsi festivaline yoğun ilgi
Manisa Trabzonlular Derneği tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Trabzon ...
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Şiddeti...
Son dakika haberine göre, Ege Denizi Ayvacık açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Manisa'da Afganlar'dan kanlı düello: Ölü ve yaralılar var!
Manisa'da iki Afgan grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını ...
Trafiğe çıkan şaştı kaldı!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yağmur suyu tahliye kanalına devrilen tırın sürücüsü yaralandı.
Manisa'da 'yol verme' kavgası: Bıçağı çıkardı ve...
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yol verme meselesi nedeniyle sürücüler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva