HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Ocak 2024 Perşembe - 08:46

Belediye Başkanı Selvitopu, iddialı konuştu: Karabağlar'ın gelişim çıtasını yükselteceğim!

Üçüncü dönem için neden görev talep ettiği sorusunu yanıtlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Aklımda hep Karabağlar var. İlçenin sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Bir dönem daha görev yaparak o sorunları kökten çözmek istiyorum. Karabağlar’ı 2050’li yıllara taşıyacak planlamamız gerçekleşti. Eğer adaylaşırsam, yüzde 54’ün üzerinde oy alırım ve Karabağlar’ın gelişme çıtasını yukarıya çekerim” dedi.

Belediye Başkanı Selvitopu, iddialı konuştu: Karabağlar ın gelişim çıtasını yükselteceğim!

EGEDESONSÖZ – Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, SONSÖZ TV’de Gazeteci yazar Muhittin Akbel’in sorularını yanıtladı. Seçim sürecini değerlendiren Selvitopu, önemli açıklamalarda bulundu. Memnuniyet anketlerinde Karabağlar Belediye Başkanı olarak bir sıkıntı olmadığını, tam aksine memnuniyette yükseliş olduğunu söyledi.

AMAÇ, KARABAĞLAR’DA YAŞAYAN TÜM İNSANLARI MEMNUN ETMEK
Karabağlar Belediyesi olarak, halkın hizmetlerden memnuniyeti anlamında yaptırdıkları anketlere değinen Başkan Muhittin Selvitopu, “Bu anketlerin yaptırılması, aslında yasal bir zorunluluk. Her yıl belediye çalışmaları ile ilgili anket yaptırıyoruz. Belediye başkanı ile ilgili değerlendirmeler var. Bizim yaptırdığımız anketlerde vatandaşlar sorunları dile getiriyor biz de çalışmaları ona göre yönlendiriyoruz. Bizim elimizdeki bilgilere göre herhangi bir sorun yok. Amaç Karabağlar’da yaşayan bütün insanları memnun etmektir. Onların beğenisini kazanmaktır. Bu konuda çabamız her zaman sürüyor. Bizdeki anketlerde herhangi bir olumsuzluk yok. Genel merkezin anketlerini bilmiyorum ama benimle ilgili olumsuz bir sonuç çıkacağına ihtimal vermiyorum” dedi.

ÜÇÜNCÜ DÖNEMİ NİÇİN İSTİYORUM?
Başkan Muhittin Selvitopu, üçüncü dönemi niçin istediğini şu sözlerle açıkladı:

“Aklımda Karabağlar var. Karabağlar’da yaşayan 500 bin insanımız var. Onun dışında başka bir şey yok. O insanların günlük yaşamlarını daha rahat ettirecek bir ortamları yaratmamız lazım. Karabağlar’daki sorun ve sıkıntıları biliyoruz. Nelerin yapılması gerektiği noktasında 10 yıldır başkanlık yapıyorum, yaptığımız tespitler var. Buna dönük yaptığımız hazırlık ve çalışmalar var. Bir dönem görev yaparak, bunları daha da pekiştirmek istiyorum. Başka bir derdim yok. Kişisel bir beklentim de yok. Tek beklentim Karabağlar’ın modernleşmesi, daha sağlıklı bir kent haline gelmesi. Bu nedenle tekrar adayım.”

KARABAĞLAR’I 2050’Lİ YILLARA TAŞIYACAK PLANLAMAMIZ GERÇEKLEŞTİ
Yeniden başkan olması halinde öncelikle yapacağı hizmetleri anlatan Selvitopu, “2700 hektar yerleşim alanına sahip bir ilçeyiz. Bu devasa alanın yarısı, düzensiz bir kent dokusuna sahip. Böyle olunca sorunlar orada başlıyor. Kentin yeniden planlanması ile ilgili bir çalışma yapıldı. Kenti 2050’li yıllara taşıyacak bir planlamamız gerçekleşti. En son dördüncü etap vardı o da Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Bu hafta veya önümüzdeki hafta o planlar askıya çıkacak. 540 hektarlık alan hariç diğer bütün bölgelerinde plan çalışmalarımız tamamlanmış oldu. Bu planda kenti daha ileriye götürecek planlamalar. Yaptıklarımız var, zamana bağlı olarak yapılması gerekenler var. O plan doğrultusunda yol alacağız. İmar planları bir yerde kentin geleceğine yön verecek. Önceliğim bu olacak. Bunu daha da ileriye taşımak arzusundayım. Bir dönem daha bu nedenle göreve talip oldum. Partimiz de uygun görürse, halkımız da seçerse bir dönem daha başkan olacağım” diye konuştu.

ADAY ADAYLARININ BU SÜREÇTE YIPRANMAMASI LAZIM
Cumhuriyet Halk Partisi’nin sadece 6 ilçenin adaylarını açıklamış, diğer ilçelerin adaylarını henüz belirlememiş olmasını değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu konudaki düşüncelerini şöyle özetledi:

“Adayların belirlenmesinde ön seçim olsa herkes ne yapacağını bilir. Merkez ataması olunca genel merkezdeki partinin yetkili organları bu kararı verecekler. Onlar bir çalışma programı uyguluyorlar. Aday adayları da kendilerini tanıtmaya gayret ediyorlar. Bu süreç uzun olduğu zaman, aday adayları açısından kolay bir süreç değil. Bunun yarattığı bir stres ve ortam var. Bütün aday adayları bunu yaşıyorlar. Doğal olarak zor bir süreç.  Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Ben de önceki yıllarda aday adayı olup aday gösterilmedim. Sonraki dönemlerde aday gösterildim. Her iki duyguyu da yaşadım. Kolay bir süreç değil. Siyasetin kendi yapısında bu var. Sabırlı olup kendinizi anlatacaksınız, yanlış dolaşan bilgileri düzelteceksiniz. Belki daha ileride parti tüzüğü ile ilgili ya da aday belirleme yöntemleri ile ilgili yeni çalışmalar bu seçimden sonra olacak. Önseçim veya başka bir şekilde belirlenecekse, bir yöntemin belli olmasında faydalı olur. Aday adayları bir göreve talip olup üstlenmek istiyorlar. Onların da bu süreçte yıpranmaması lazım. Sonuçta bir aday belirlenecek daha sonra hep birlikte seçime odaklanıp çalışmalar yapacağız. O süreçlerde de birlikteliğin devamlılığının sağlanması gerekir. En sağlıklı yöntemin mutlaka bulunması ve adayların açıklanması bu kadar geciktirilmemesi gerekir. Kişisel olarak aday adaylığım sürecinde bugüne kadar yöntemim şu oldu: Hiçbir aday adayı ile ilgili olarak gittiğim yerde konuşmuyorum. Kendi yapacaklarımı anlatıyorum sadece. Diğer aday adayı arkadaşların hepsi birer değer. Göreve talip oldukları alanlarla ilgili bir düşünceleri var, onları anlatmaları lazım. Ben de kendi alanımda bunları anlatıyorum. Yalan yanlış bilgiler oluyor, elimizden geldiğince düzeltiyoruz. Birbirimizi aşağı çekmek doğru şeyler değil. Göreve talipsem ne yapmak istediğimi anlatmam lazım. Yaptıklarımız ortada. Hedefim modern bir Karabağlar.”

NEDEN ADAY OLDUĞUMU GENEL MERKEZE DE ANLATTIM
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geçen haftaki Ankara ziyaretini değerlendirirken, kurultay öncesi açık ve net bir şekilde Özgür Özel tarafında olduğunu duyurmamasının, aday gösterilmesinde sorun yaratıp yaratmayacağı yönündeki soruyu cevaplandırdı:

“Aday adayı arkadaşlarımızın çoğu Ankara’da. Orada yoğun bir trafik var. İşin doğasında bu var. Zorunlu olarak gidip parti yetkili organlarında bulunan yöneticilere herkes kendini anlatmaya çalışıyor. Benim ziyaretlerim, hem belediyemizle ilgili bilgileri aktarmak, hem de neden adaylığı düşündüğümü anlatmak amaçlıydı. Yoksa gidip diğer adaylarla ilgili bir değerlendirme yapmak gibi amacımız yok. Sorulan sorular olursa bilgilendirme amaçlı onları cevaplıyoruz. Duygularımız her defasında aynı, değişmiyor. Sonuç olarak bir süreç.  Bu sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanması gerekiyor. Biz de ona katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ankara’ya bu sebeplerden dolayı gidiyorum. Diğer soruya gelince. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da Sayın Özgür Özel de partimizin değerli, yetişmiş, siyasette yıllarını vermiş insanlar. Her ikisi de bizim için değerli, demiştim. Öyle süreçlerde benim tarz olarak genel başkan adaylarına dönük direkt bir ifadem olmadı. Burada partimiz adına önemli süreçti. Burada genel başkanlığa aday olmuş değerlerimizin yıpratılmadan tamamlanması gerekirdi. Başkan olarak da zaten herhangi bir parti görevim yoktu. Delege değildim. Sonuçta parti kurultayımız bir karar verdi, bu karara saygı duymak ve sahiplenmek hepimizin görevidir. Sonuçta Kılıçdaroğlu 12 yıl genel başkanlık yaptı, şimdi o emekleri bizim görmezden gelmemiz söz konusu olamaz. Özel de partimizin değerli bir insanı. O da genel başkanımızla beraber yıllarca çalıştı. Bunlar bizim için çok kıymetli. O süreçte de benim tavrım bu şekildeydi. O süreçte herhangi bir şekilde tavrımın, adaylığım konusunda etkili olacağını düşünmüyorum. Sonuçta parti içi bir yarıştı. Şimdi yapmamız gereken genel başkana ve yönetime destek vermek. Bu süreçte seçimi en iyi şekilde atlatmalıyız, esas hedef o olmalı.”

ADAY OLURSAM, YÜZDE 54’LÜK OY ORANINI YÜKSELTİRİM
2014 yılında aldığı yüzde 42,83 oranındaki oyu, 2019 seçimlerinde yüzde 54’e çıkaran, nüfusu 100 binin üzerindeki şehirler arasında oyunu en çok artıran şehirler arasında Karabağlar’ı 5. Sıraya çıkartan Muhittin Selvitopu, hedefinin yüzde 54’lük oyu, ittifak olmadan daha yukarıya çıkarmak olduğunu söyledi:

“Hedefim tabii ki oylarımızı yükseltmek olur. 2014 seçimlerine giderken, CHP olarak 2011 milletvekili seçimlerinde ikinci parti konumundaydık Karabağlar’da. Yaklaşık 11 bin oy fark vardı. 2014 seçimleri bana göre çok önemliydi. Biz orada parti örgütümüzle uyumlu bir çalışma yaparak hem o farkı kapattık, hem de 12 bin oy civarında oy farkıyla kazandık. 2019 seçimlerinde ittifak vardı. Karabağlar’da ilçe örgütümüzle uyumlu bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Diğer partiler ile çok uyum içerisindeydik. Benim beklentim yüzde 55’lerin üzerinde oy almaktı, yüzde 54 aldık. Bu seçimde de aday olursam, tek başımıza gireceğiz gibi görünüyor. Oy oranımız tabii ki artacak, buna dair bir kuşkum yok. Seçim çalışmaları örgütsel yapıyla büyüyecek bir çalışma. Buna dair sorun yok. Tek başımıza ve ittifak gibi iki ayrı veri var. Her iki değerlendirmede de oyumuz artacaktır.”

AK PARTİ ADAYININ ETKİSİ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM
AK Parti’nin Karabağlar adayının büyük bir ihtimalle, ilçenin eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç olacağı hatırlatılan Başkan Selvitopu, “AK Parti’nin adayı, CHP adayını zorlar mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Konak’tan koparılan Karabağlar’ı almak, iktidar partisinin 15 yıllık hayalidir. Ancak üç dönemde de kazanan CHP oldu. İlçemizde kaymakamlık yapan, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’un adaylığının, benim açımdan, kişisel olarak söylüyorum, bir önemi yok. CHP’den kim aday gösterilirse gösterilsin, aday olarak tercih edildiğimiz andan itibaren çalışmalara başlayacağız. AK Parti’nin adayının etkisi olacağını düşünmüyorum. Başarılı bir şekilde sandıktan çıkacağımızdan bir kuşkum yok. Bu bir siyasi çalışma, örgüt çalışması. Belediye başkanlıklarında kişilerin önemi oluyor tabii ki. Ancak Karabağlar’da Kaymakam beyin adaylığının, CHP adayı açısından bir sorun olacağını düşünmüyorum. Aksine, oyunumuzu artıracağını düşünüyorum.”

BİR AN ÖNCE O BÖLGEDEKİ PLANLAMANIN ARTIK BİTMESİ LAZIM
16 mahalleyi kapsayan 540 hektarlık kentsel dönüşümle ilgili 1/5 binlik Nazım İmar Planı ile ilgili, Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’nın açtığı davalar sorucu mahkemeden “yürütmeyi durdurma” kararını yorumlayan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, şu açıklamalarda bulundu:

“1/5 bin ve 1/25 bin planlarıyla ilgili biz belediye olarak çekincelerimize bakanlığa iletmiştik. Bakanlık onların bir bölümünü düzeltmişti. Düzeltilmeyen yerlerle ilgili olarak bakanlığa durumu bildirmiştik. Belediye olarak plana dava açmadık. Ana ulaşım akslarıyla ilgili olumlu olarak baktığımız yerler var. Eleştirel baktığımız yerleri de var. Meslek odaları böyle bir dava açmış. Bilirkişi raporunu henüz incelemedim. Bu raporu inceleyeceğiz. Belediye olarak tavrımızı belirleyeceğiz. Bir an önce o bölgede bu planlamanın bitmesi lazım, 12 yıl oldu. 12 yıldır planlama konusunda bir adım atılamadı. Bu sorun, Karabağlar’da önemli bir sorundur. Bu sorun ancak yerel ve bakanlık işbirliği ile çözülebilir. Osman Aksüner ve Aşık Veysel’de de 106 hektarlık bir alanda da bu vardı. Oradaki planlar kesinleşti. Orada bütün planlama süreçleri tamamlandı. Aynı yöntemi burada da uygulayabiliriz. Bizim orada talebimiz, bize tam yetki verilmesi yönündeydi. Osman Aksüner ve Aşık Veysel’de tam yetki talebinde bulunduk, bakanlık bunu uygun görmedi. Belediye bu konuda engel çıkarıyor diyorlar; aksine, tam tersine bu işlerin çözülmesinden yanayız. O konuda da bir çekincemiz yok. Bu işlerin altından kalkarız. Uygulama aşamasında da var gücümüzle harekete geçeceğiz. 540 hektarlık alanla ilgili de tabii ki yargı kararında veya bilirkişi raporundaki sorunları inceleyip bakanlığın yeni bir plan yapması gerekiyor. Bu planlar yapılırken eksik olan bir şey; yerel yönetim tarafıdır. Burada belediyeler çok dikkate alınmıyor maalesef. Bakanlık kendisi bir tasarruf kullanıyor. İlçeler ve büyükşehrin mutlaka devrede olması lazım. Yeri gelince meslek odalarıyla da görüş alışverişinde bulunulması lazım. Bunda bir sorun yok. Onların da katkıları olur. Osman Aksüner ve Aşık Veysel’de bu toplantıları yaptık, odaların da görüşünü aldık. Yeri geldi vatandaşlarla toplantı yaptık. O şekilde bir noktaya geldik. 540 hektar Karabağlar için çok önemli. Türkiye’nin en büyük riskli alanından söz ediyoruz. Mahkemenin kararı sonrası planlar tekrardan başa dönecek. En az bir yıl bir ötelemeye sebep olacak. Esas ikinci aşama var, yani uygulama kısmı çok önemli. Esas uygulamada vatandaşla birebir görüşmeler olması gerekecek. Osman Aksüner ve Aşık Veysel’de şimdi bu aşamada ağırlıklı olarak vatandaşla görüşmelerimiz olacak. Onlarla uzlaşma sağlamamız gerekecek. Her iki bölge de Karabağlar için önemli bölgeler. Belediye olarak tecrübeliyiz. Bilgi birikimimiz de var, bu konuda yetişmiş kadrolarımız da var. Karabağlar Belediyesi bu konuda hazırdır.”

O PROJELER BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “10 yıllık belediye başkanlığınız döneminde sizi en çok keyiflendiren projeniz hangisi?” sorusuna, şu yanıtı verdi:

“Hepsinden çok mutlu oluyorum. Nasrettin Hoca’ya gidiyoruz, çocukları görüyorum, mutlu insanları görüyorum, mutlu oluyorum. Mutlu olmamak mümkün değil. Orayı sevmeleri ve benimsemeleri çok hoş. Kız Yurdu’nda öğrenciler son derece memnunlar. Onları huzur içinde görünce, çok mutlu oluyorum. Yıldız Kenter Kültür Merkezimiz bir okul gibi. Her yaştan vatandaşımız var. Dershanemiz var. Orada öğrencilerimize eğitim desteği veriyoruz. 18 civarında semt merkezimiz var. Kadınlarımız orada meslek ediniyorlar. Bütün bunlarla hepsinin özelliği ve etkisi var. Oralarda bu çalışmaları gördükçe mutlu oluyorum. Yapmamız gereken daha birçok şey var. Sosyal yardımlar gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç sahiplerini tanımam ama onlara ulaşmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak, beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 3 bin aileye sosyal destek kartı veriyoruz. Bunu ilk başlatan belediyelerden biriyiz ama çok reklamımız yok. Sonuçta yardımın reklamı olmaz. Kentin planlanması, modernleşmesine yönelik çalışmalar var. Asfaltı yeniledikçe oradaki vatandaşların memnuniyeti bize yetiyor. Spor kulüplerine yardım ediyoruz. Atatürk Gençlik Merkezi’nin kurdelesini Haziran ayında keseriz. Seçimden önce, merkezdeki stadın açılışını yapabiliriz. Kültür merkezi, pazar yerleri projelerimiz var. Kentsel düzenlemeler var. Kavacık’ta yapacağımız işler var, geçtiğimiz aylarda gübre ve bulamaç dağıttık. Sanırım bu sene üzümler daha iyi olacak. Oradaki çiftçilerimizle de sıcak ilişkilerimiz var. Daha iyisini yapmak hedefindeyiz. Bunlara motive olmazsanız bu işi yapmakta zorlanırsınız. Benim tek hayalim Karabağlar’ın her noktasına her işi en iyi şekilde yapmak. Kurumsal bir yapı içerisinde en iyi şekilde o hizmeti sunmak, bunlar bizi mutlu ediyor.”

KARABAĞLAR’IN MODERNLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUM
Kız öğrenci yurduna talebin çok fazla olduğunu, 274 öğrenci kapasiteli yurtta sabah ve akşam yemeği verdiklerini anlatan Başkan Muhittin Selvitopu, “Yurdumuza gelen öğrenciler, dar gelirli ailelerin çocukları. O gençler, ailelerin bize emanetidir. Onlara gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. O çocuklar yetişecek ve bu ülkeyi yönetecekler. Dolayısıyla yurt ücretine zam yapmadık” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“İzmir, Türkiye’nin en güzel kentlerinden biridir. Megaköy diyorlar ama köyden çıkmak, gökdelenlerle donanmak değil, bana göre. Önemli olan fiziksel mekanlarla yaşamın bütünleşmesi ve yaşamın rahatlaması. İzmir’de o yaşamın rahatlığı var. Artık İstanbul’da ve Ankara’da yaşayanlar İzmir’i tercih ediyorsa, bunda bir sebep var, yaşam rahatlığı var. Aynı olay Karabağlar için de geçerli. Kentsel anlamda sıkıntılarımız var ama ilçemiz modernleşecek ve gelişecek. Gelişme potansiyeli en yüksek olan ilçelerden birisiyiz. Bunun göstergeleri var. Umarım önümüzdeki dönem görevi üstlenirsem Karabağlar’ın gelişmesinde çıtayı yükselteceğim.”

 
Emekliye ek zam TBMM'de kabul edildi!
 
Çerçioğlu'ndan 'Nazilli'yi il yapma' sözüne gönderme: Sizi kandıranlara oy vermeyin!
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fuat 27 Ocak 2024 Cumartesi 14:23

Karabaglar da çöp toplayın önce kentsel dönüşüme beton diyen başkan olarak hiç bir şey yapmayan ama konuşan selvitopu

Yorumu oyla      2      1  
Utan be adam 26 Ocak 2024 Cuma 16:19

Yeter artik sana ya git evine 76 yasina geldin hala ne anlatiyosun bak isine gucune

Yorumu oyla      4      1  
KARBEL 25 Ocak 2024 Perşembe 17:14

EMEKÇİ YORUMCU BEN KARABAGLAR PERSONELİYİM VE İSTİYORUM BAŞKANIN DEVAM ETMESİNİ .KARBEL Cİ OLARAK AYIN 15 MAAŞ ALIYORUM HA ŞUNUDA SÖYLİYİM İYLEŞTİRME ŞART ONUDA VERECEK BAŞKAN..AMA YORUM YAPAN EMEKÇİ RUMUZLU ARKDAŞ KESİN HEVALCİ DİR ASIL EN BÜYÜK TEHLİKE O VE CEVRESİ İZBETON NE HALDE ...VERSİN BİZE ZAMMI BAŞKAN DEVAM ETSİN BU KADAR BASİT

Yorumu oyla      4      2  
Emekçi 25 Ocak 2024 Perşembe 16:38

Karabağlar personelleri olarak istemiyoruz

Yorumu oyla      7      6  
Red Kit 25 Ocak 2024 Perşembe 16:18

Yeşilyurt kafes arena stadyumu için ne yaptın? Soyunma odalarının yan tarafına portatif tribün yapmak çok mu masraflı olurdu? Üstelik İzmirspor başkanı CHP 'den belediye meclis üyesi.

Yorumu oyla      3      4  
MURTAZA SAĞLAMGÖZ 25 Ocak 2024 Perşembe 14:48

Göz sağlığı çok önemlidir Sayın Serkan rumuzlu yorumcu.

Yorumu oyla      10      5  
serkan 25 Ocak 2024 Perşembe 13:37

5 senede birsey gormedık nasıl ınanalım

Yorumu oyla      8      10  
Burak 25 Ocak 2024 Perşembe 12:41

Karabağların çoğu yerinde doğalgaz yok hala. Siz ne anlatıyorsunuz?

Yorumu oyla      9      12  
Utku 25 Ocak 2024 Perşembe 12:29

Karabağlar, İzmir in en mezbelelik keşmekeş yerlerinden biri. İç içe girmiş sanayisi ve bozuk yolları kotrolsüz denetimsiz dükkanları ile emin olun eski bir kasaba görünümü veriyor. Ancak kalabalık konusunda İstanbul ile yarışır. Be adam insan biraz utanır. Ortada hizmet olarak yapılan bir şey yok.

Yorumu oyla      12      13  
gazi akkel 25 Ocak 2024 Perşembe 11:57

çalışkan, dürüst,gösterişten uzak,başarılı bir belediye başkanı.

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Çerçioğlu Didim'de vatandaşlarla buluştu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim Belediye Başkanı ...
Uğur Mumcu ve demokrasi şehitleri Selçuk'ta anıldı
Demokrasi mücadelesinde hain saldırı sonucu hayatını kaybeden araştırmacı ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 'Karpuzlu Çarşı Camii' açıklaması
Aydın’ın Karpuzlu Belediyesi, ilçedeki Çarşı Camisi’nin, çatısındaki çökme ...
 
Vali Süleyman Elban, Seferihisar'ı ziyaret etti
İzmir Valisi Süleyman Elban, Seferihisar ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Bucalı emeklilere 'Ata Evi' hizmeti!
Buca Belediyesi, kentin 60 yaş ve üzeri vatandaşlarının sosyalleşip kaliteli ...
Narlıdere, Uğur Mumcu'yu andı!
Narlıdereliler, 24 Ocak 1993 günü uğradığı bombalı saldırıda katledilen ...
 
Uğur Mumcu Karabağlar'da anıldı!
Karabağlar Belediyesi, 31 yıl önce bombalı suikast sonucu katledilen Gazeteci ...
Balçova’da toplu iş sözleşmesi sevinci!
Balçova Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanlığı arasında ...
Karşıyaka'da geleceğin yetenekleri seçiliyor!
Karşıyaka Belediyesi’nin 2 yıl önce hizmete aldığı Sportif Yetenek Ölçüm ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva