HABERLER>POLİTİKA
14 Şubat 2013 Perşembe - 11:16

Bektaş Gül'e beklenen destek geldi

Bir önceki kongrede 10 oy farkla Bektaş Gül’ü destekleyen ancak, istifalarla yönetimin düşmesinin ardından adaylık çalışması yaptığı öğrenilen Ali Asker Düzgün, kararından dönerek yeniden Bektaş Gül’e tam destek verdiğini açıkladı.

Bektaş Gül e beklenen destek geldi

İZMİR - 28 Ocak’ta siyaset baronların düğmeye basarak emir erlerine CHP Buca İlçe örgütünü düşürdüğünü belirten Ali Asker Düzgün, “Genel merkezimizce belirlenen 5 kişilik kayum ataması sonrası 30 Ocak günü ilçe başkanlığına aday olduğumu siz sevgili partili yoldaşlarıma duyurmuştum” diye başladığı mesajında Bekdaş Gül lehine çekildiğini kaydetti. Düzgün şu açıklamayı yaptı: “Aday olmamın tek nedeni bu operasyonun arkasındaki siyaset baronlarını ve onların emir erlerini açığa çıkarmak, siz partili yoldaşlarıma teşhir etmek içindi. Biz 29 Nisan 2012 günü kongrede söz, karar, yetki tabanındır demiştik. O kongrede konuşmamızda politikayı bürolarda değil, sokakta, halkımızla yapacağımızı ve çalışmak isteyen herkesle yılmadan çalışacağımızı ifade ederken, bize ayak bağı olan herkesle de yolumuzu ayıracağımızı da açıkça ifade etmiştik. Bizler sadece AKP'nin zulmüne karşı değil, içimize sinmiş fırsat kollayan İrlandalılara, siyasetten beslenen siyaset baronlarına, yolunu şaşırmış kafatasçı ulusalcılara karşı da her alanda mücadele edeceğimizi söylemiştik. “

HALKIN AYAĞINA GİTTİK
Düzgün Bekdaş Gül’ün Belediye Başkanı ve Meclis üyelerini örgütle birlikte halkın ayağına götürdüğünü de kaydetti, şöyle devam etti:“Bizleri yıllardır Osmanlı entrikalarıyla Atatürk üzerinde prim yapmaya çalışarak uyuttuğunuz bu halkın siz siyaset beslemelerinin, istimsarcı, inkarcı politikalarınızın uyutma politikası olduğunu biliyoruz. Buradan açıkça ifade ediyorum ki, bu günden itibaren aday olmaktan çekilerek tek günahı çalışmak olan Sayın Belediye Başkanı ile kavga etmediği için CHP’li Belediye Başkanı’nın projelerini halka anlattığı için 3 yıl sonra Belediye Meclis üyelerini halkın ayağına götürdüğü için, Belediye Başkanı’na duydukları kin ve nefretten beslenen bu siyaset baronları, şimdiden inlerinde Buca'ya Belediye Başkanı’nı belirleme çabasını güçlendirme adına büroların da komplo teorileri üreterek ilçeyi düşürme operasyonlarını beslemelerinin aracılığıyla gerçekleştirdiler.
Ey siyaset baronları! Ey entrikacılar! Ey içimizdeki İrlandalılar! Ey kafatasçı ulusalcılar! Sümük salya AKP medyasına kanal kanal gezip gemiyi terk eden fareler misali, kaos yaratmaya çalışan beyhudeler boşuna çırpınmayın. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni CHP'sinde halkların kardeşliği var. Yeni CHP’de özgürlük var emekçinin alın teri var, emeklinin umudu var, yıllardır seyirci kaldığınız güney doğuda anlamsızca dökülen kanların barbarca öldürülen asker şehitlerimizin dökülen kanlarının, kardeş kavgasının son bulma umudu var. Yıllardır güney doğuda emperyalistlerin tezgahladığı kirli savaşın son bulma umudu var. Siz İrlandalılar, ininde uluyan kurtlar, siz siyaset bezirganları, bu ülkede her gün AKP'nin intibak yasaları çıkarılıyor. AKP'nin uyum yasalarına uyum sağladığı kadar yukarıda özetlemeye çalıştığım sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni CHP'sini anlamaya çalışsaydınız hile ile boynunuza taktığınız kravatınız, bindiğiniz sükseli arabalarınız, elde ettiğiniz suni saygınlığınızı korumak sizin için en büyük ödül olurdu!.. Gece yarasaları gibi geceyi beklemeyip ya özgürlükçü demokratik insan hak ve hukukuna saygı gösterip çalışın ya da layık olduğunuz yere gidin. Yoksa maraza çıkaran çocuklar gibi mız mızlık yapmayın. Son olarak buradan bir kere daha siz siyaset baronlarını, siz içimizdeki İrlandalıları, siz kafatasçıları, siz medya artistlerini, bir kere daha uyarıyoruz. Atalarımız der ki, ''Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı''. Artık anlayın sizlerin bit pazarında alıcınız kalmamış. Siz kafatasçılara, siz siyaset beslemelerine, siz siyaset baronlarına tek günahı çalışmak olan 8 ayda 3 bine yakın üye yapan, Türkiye tarihinde kurultayda 4+4+4'ü çarpık eğitim sistemini Türkiye gündemine getiren güney doğu batı pankartını açarak kirli savaşa dikkat çeken 15 yıl sonra danışma kurulu yapan, her mahalleye gidip halkın sorunlarını dinleyen, İzmir de ilçesinde en çok parti içi eğitim yaptıran ve en çok kadın üye yaptıran, böylesine çalışkan bir başkanı yarı yolda bırakmak ne bana ne de siz değerli cumhuriyet halk partisi ailesine yakışmaz. son olarak sözlerimi Romenlerin meşhur bir atasözünü siyaset baronlarına hatırlatarak ''Köpekler istedi diye atlar ölmez'' Bizde siyaset baronları istedi diye Bektaş Gülün kellesini vermeyiz. İnadına sol inadına Bektaş Gül.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gerçekCHPLİ 15 Şubat 2013 Cuma 14:01

SIZIN YAPMIŞ OLDUGUZ YORUMA PEKI ATATURKUN GOLGESININ ALTINA SIGINARAK SIYASET YAPIYORLAR YAZMIŞSINIZ PEKI YA SIZ HANGI SIYASETCININ GOLGESININ ALTINA SIGINARAK SIYASET YAPIYORSUNUZ MERAK ETTIM DOGRUSU ALİ ASKER BEYEFENDI TABIKII SIZLER KADAR YANAR DONER OLMAYI BECEREMIYORUZ.ÇUNKI GERCEK CHP LI OLAN ULU ONDER MUSTAFA KEMAL ASKERLERI OLARAK BIZLERE OGRETTIGI DURUST MERTCE ONURLU VE HASIYETLI OLARAK BIZLERDE ONON YOLUNDAN GITMEKTEN ŞEREF VE ONUR DUYARIZ SON SOZU BUCA ORGUTUNE BIRAKIYORUM SYGLAR

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oğuz Oyan'dan Başbakan'a 'türban' sorusu!
CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan Başbakan’a ‘Türban’ kanunu olarak bilinen ...
AK Kadınlar ‘sevgi kahramanları’nı kutladı
AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları yarım asrı bir yastıkta dolu ...
AK Parti Karabağlar’dan Denizli çıkarması
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen gezide ...
 
Meclis’ten İzmir’in karakollarına kırık not!
İnsan Hakları Komisyonu, İzmir'deki bazı karakollarla ilgili raporunu ...
‘Telekulak Üyesi’ Vekil’i de dinlemişler!
Meclis Telekulak Komisyonu üyesi CHP’li Tacidar Seyhan’ın da dinlendiği ortaya çıktı.
Kılıçdaroğlu Baykal'ın konuşması için ne dedi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın önceki gün kapalı ...
 
Baykal’ın 'tarihi' konuşmasına CHP İzmir bakışı
CHP Eski Lideri, 3 yıl sonra kürsüden partililere seslendi ve adeta bir ...
MHP'nin ‘Anayasa’ önerisine yeşil ışık
Başbakan, AK Parti MKYK toplantısında yeni anayasa uzlaşma komisyonu için ...
CHP’den Erdoğan’a: Öcalan’dan mektup aldın mı?
CHP Sözcüsü Haluk Koç, partisinin MYK toplantısı sonrası düzenlenen basın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva