HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Eylül 2021 Salı - 10:33

Bayraklı ödüle doymuyor

Bayraklı Belediyesi, son dönemde genç sporcularının başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Tekvando ve yüzme branşlarında gelen derecelerin ardından bu kez Yunanistan'da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Plaj Güreşi Şampiyonası’na katılan Bayraklı Belediye Spor Kulübü güreşçisi Miraç Saraç, Avrupa 3'üncülüğünü kazanarak Bayraklı'nın gururu oldu.

Bayraklı ödüle doymuyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı ziyaret eden başarılı milli sporcu, hedefinin Romanya’daki dünya Şampiyonası’nda derece olduğunu söyledi. Başkan Sandal, “Bayraklı’nın sporda özel bir yeri var. Gençlerimizin başarıları bizi de onurlandırıyor. Gençlerimizin ve sporcularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçileri Miraç Saraç, Yakupcan Gürsu, Antrenörleri Fatih Ateş, Serkan Alkanat, Kulüp Başkanı Hamza Işık ve yönetim kurulu üyesi Remzi Palabıyık, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Türkiye Şampiyonası’nda Bayraklı Belediyesinin güreşçileri olarak karşı karşıya gelen iki arkadaştan Yakupcan Türkiye ikincisi olurken, Miraç ise; Türkiye şampiyonu olarak Milli Takım ile birlikte Yunanistan’daki Avrupa Şampiyonası’na katıldı. Bayraklılı başarılı sporcu buradan da dereceyle döndü. Avrupa 3’üncüsü olarak Romanya’daki Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan milli güreşçi, hedefinin dünya klasmanında da derece olduğunu ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyarette başarılı sporcularla sohbet eden Başkan Sandal, “Bayraklı’nın adını yurt dışında başarıyla temsil eden tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Son günlerde tekvando, yüzme gibi branşlarda da önemli dereceler elde ettik. Bayraklı’da sporun özel bir yeri var ve bu doğrultuda gençlerimizin başarısı bizi çok mutlu ediyor. Onların kötü alışkanlıklardan uzak kalıp, spor alanında derece yaptıklarını görmek çok daha anlamlı bizim için. Başarılarınız göğsümüzü kabartıyor. Emekleriniz, performanslarınız için teşekkür ederiz ve her zaman tüm sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu başarılar Bayraklı’daki tüm gençlerimize örnek teşkil ediyor. Pırıl pırıl gençlerimiz, imkan verildikçe neleri başarabileceğini gösteriyor. Bu imkanlarımız daha da düzeldikçe daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA HEDEF: DERECE

Romanya’daki Dünya Şampiyonası’na katılmak üzere milli takımla bugün yola çıkan Bayraklı Belediyesi’nin Türkiye şampiyonu ve aynı zamanda Avrupa 3’üncüsü Miraç Saraç, “Bize bu imkanı sağlayan Başkanımız Serdar Sandal’a, kulüp başkanımız ve yöneticilerine, antrenörlerimize teşekkür ederim. Henüz yolun başındayız. Bayraklı’yı ve ülkemizi 23-26 Eylül tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek dünya şampiyonasında en iyi şekilde temsil edip, oradan da dereceyle dönmek istiyorum” dedi.

MİLLİ TAKIMA LOKOMOTİF OLMAK İSTİYORUZ

Bayraklı Belediyesi Güreş Takımı antrenörlerinden Fatih Ateş, "Bayraklı'daki çocuklar ve gençlerde inanılmaz bir potansiyel var. Başkanımız Serdar Sandal, kulüp başkanımız ve yetkililerimizin sağladığı imkanlarla biz de elimizden geleni yaparak Bayraklı'mıza, İzmir'imize, ülkemize madalyalar kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türk Milli Takımı'na lokomotif olmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Başkan Sandal, ziyaretin anısına başarılı sporculara ve antrenörlerine teşekkür plaketi takdim ederek, dünya şampiyonasında başarı diledi.

 
Torbalı’da korona paniği! Marulu alan teste koştu
 
Roman Gençlik Çalıştayı Karşıyaka'da yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da iyilik rüzgârı esti
Onkolojiservisinde tedavi gören çocuklar, Buca Gölet’te düzenlenen moral ...
Güzelbahçe'de gençlerden acil müdahale aracı
Güzelbahçe 60.yıl Anadolu Lisesi öğrencileri afet ve acil durumlarda arama ...
Bornova'da yerleşke, STK’ların merkezi oldu
Bornova Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği projesi Bornova ...
 
Selçuk'a 15 milyonluk borç sürprizi!
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediyeye ait personel ...
'Aydın Tekstil' yaşamaya ve yaşatmaya başladı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar ürettiği yüksek kaliteli ürünlerle ...
Milli Takım'ın başarısı Bergama'da yüzleri güldürdü
Ampute Milli Takım’da sağ açık ve orta saha pasör oyuncusu olarak göz ...
 
'Temiz Gediz Temiz Körfez' belgeseli İzmirTube’de
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Körfezi’ne akan Gediz ...
İzmirli çocuklar yaz-kış spor yapacak
Yaz Spor Okulları projesi kapsamında 25 branşta dokuz bine yakın çocuğa ...
Bilim ve Teknoloji Torbalı’da buluşacak
Torbalı Bilim Şenliği 30 Eylül-2 Ekimtarihleri aralığında Torbalı’da gerçekleştirilecek. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva