HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Haziran 2019 Pazartesi - 10:16

Bayraklı'da eğlenceli Babalar Günü

Bayraklı Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Cumartesi satranç şöleninde karşı karşıya gelen babalar ve çocukları Pazar günü ise futbol müsabakalarında kıyasıya mücadele etti.

Bayraklı da eğlenceli Babalar Günü

Gün boyu süren etkinliklerde katılımcılar çuval, halat çekme ve penaltı atışları gibi yarışmalarla eğlenceli bir gün geçirdi. Satranç şölenine katılarak, babaların gününü kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bu tür etkinlikleri Bayraklı’nın tamamına yayıp, daha da büyüteceğiz ve hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

SATRANÇ ŞÖLENİNDE 160 KATILIMCI YARIŞTI
Satranç şöleni 3 ayrı kategoride yapıldı. 160 kişinin katıldığı etkinlikte babalar ve çocukları 5 tur İsviçre sistemi ile 25 dakika hızlı satranç oynadı. Çocukları satranç turnuvalarına hazırlamak, aileleriyle birlikte satrançla dolu keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik gün boyu sürdü. Turnuvanın hakemliklerini Hasan Karaköse, Sema Yelbuğa, Gönülden Seda Alev, Firdevs Can Kömürcüoğlu ve Cemre Ertöz yaptı. Turnuvanın birincisi Atınç - Toprak Darilden ailesi oldu. Serhat - Deniz Doğan ailesi ikinci, Ebru - Robin Semet ailesi üçüncülüğü kazandı. Açık kategoride ise birinci Cevdet Kaşıkçı, ikinci Çağrı Hakim Yıldız, üçüncü de Mustafa Kerim Özber oldu. 8 yaş altı yarışmacılar ise derecelendirilmedi. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper dereceye giren yarışmacılara madalya, satranç takımı ve kuplarını verdi.

BABALAR ÇOCUKLARIYLA FUTBOL OYNADI
Bayraklı Belediyesi’nin bir diğer babalar günü organizasyonu ise Pazar günü Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Spor Müdürlüğü babalar ve çocuklarını futbol organizasyonunda bir araya getirdi. 4’e bölünen futbol sahasında toplamda 16 takımda babalar çocuklarıyla kıyasıya mücadele etti. Çocuklar maç seremonisinde babaların ellerini öperek maça başladı. Bayraklı’nın hemen hemen her bölgesinden gelen baba ve çocuklar 15’er dakikalık gösteri maçlarını tamamladıktan sonra penaltı atışı, halat çekme ve çuval yarışı gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli zaman geçirdi. Bu anlamlı etkinliğe LÖSEV de bir takımla katıldı. Etkinlik sonunda günün anısına çocuklar için hazırlanan 7’den 70’e çocuk, kültür ve edebiyat dergisi dağıtıldı.

‘HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’
Satranç etkinliğinde konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Turnuvamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Bizi onurlandırdınız, sağ olun var olun. Öncelikle çocuklarımızın annelerini ve babalarını bu turnuvaya katıldıkları için özellikle kutlamak istiyorum. Çok coşkulu bir ortam. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu etkinliklerimizi birazcık daha büyütüp, güzelleştirip, eksiklerimizi telafi ederek daha güzel organizasyonlarda yine beraber oluruz. Artık satranç bir oyun olmaktan ziyade spor olarak kabul edilen bir alan. Ve bunu Bayraklı’nın tamamına yayarak, hep birlikte daha güzel işlere imza atarız diye düşünüyorum” dedi.

 
Balçova'da halk oyunları şöleni
 
Bornova'da Kiraz Festivali coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova'da halk oyunları şöleni
Balçova Belediyesi ve EFEM Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği Halk ...
Karaburun’dan İmamoğlu’na tam destek!
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Millet İttifakı Büyükşehir ...
Başkan Kayalar’dan İmamoğlu’na destek
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek ...
 
Başkan Gürbüz'den yaşlılar evine ziyaret
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve eşi Seçil Hanım, ‘Babalar Günü’ ...
Buca'da leziz festival
Yörük kültürünün kuşaktan kuşağa aktarılmasına katkı sağlamak amacıyla ...
Ödemiş'te erik ve kiraz şenliği coşkusu
Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 5’incisi düzenlenen Demirdere ...
 
Selçuk vapurlarda İstanbullular'a tanıtılacak
Kısa adı İDO olan İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin kurumsal televizyonu ...
Selçuk'ta 'Sıfır Atık' için seferberlik
Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Menemen'de bir ilk: Organik pazar
Menemen Belediyesi ve Göktepe Mahallesi Muhtarlığı ortaklığı ile hayata ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva