HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Mayıs 2019 Perşembe - 11:34

Batur'dan Honaz'a seçim mesaisi: Kardeş belediye olacağız

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Denizli’nin Honaz İlçesi’nde CHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek’e destek vermek amacıyla Honaz’a gitti. Başkan Batur, “Honaz'da da, İstanbul'da da her şey çok güzel olacak” dedi.

Batur dan Honaz a seçim mesaisi: Kardeş belediye olacağız

Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbul’da seçim kampanyasının startını verdiği toplantıya katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İstanbul programının ardından CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek’e destek vermek amacıyla Honaz’a hareket etti. Denizli Çardak Havalimanı'nda Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve partililerle birlikte karşılanan Başkan Batur, buradan ilk olarak Denizli’nin Dereçiftlik köyü ve çevre ziyaretlerinin ardından Honaz’a hareket etti. CHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek’in seçim ofisinin önünde vatandaşlarla buluşan Başkan Batur, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Batur, Honaz halkından CHP’nin Başkan Adayı Kepenek için destek istedi.

Çocuklarımıza söz verdik
Seçim ofisi önünde konuşan CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, Başkan Batur’un 4 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını ve çok başarılı hizmetleri olduğunu ifade etti. Kepenek, Başkan Batur’un Denizli ile akrabalığı olmasının yanı sıra gönül birlikteliği olduğunu da dile getirerek, Başkan Batur’un kendilerine sinerji oluşturduğunu söyledi. Kepenek, “Bize gelen her türlü destek bizim heyecanımızı, inanmışlığımızı biraz daha arttırıyor. Biz bu seçimi onların da desteği ile yüzde yüz alacağız, çünkü çocuklarımıza söz verdik” dedi. Vatandaşların kendisine olan yoğun ilgisi ve desteğini de dile getiren Kepenek, 8 yaşında bir çocuğun yanına gelip; ‘Yüksel Amca ne olursun kaybetme’ dediğini dile getirerek, “Bu söz insanın kalbine oturuyor. Bu sorumluluk çok büyük” diyen Kepenek, babalardan da destek beklediğini söyledi. “Çocuklar için var gücümüzle çalışacağız” diyen Kepenek, yaptırdığı bir araştırmaya göre kadınların yüzde 65’inden, erkeklerin ise yüzde 42’sinin kendilerine oy verdiğini gördüklerini belirterek, bu kez babalardan daha fazla gayret beklediklerini sözlerine ekledi. Kırgınlıkların, küslüklerin seçim süreci boyunca yaşanmaması gerektiğin ve seçimi başarıyla tamamlamak istediklerini dile getiren Kepenek, “Bu başarı hepimizin olacak” diyerek tüm seçmenden tam destek beklediğinin altını çizdi.

Kardeş belediye olacağız
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Honaz’a İstanbul’dan geldiğini ve mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran’da tekrar mazbatayı alacak olan Ekrem İmamoğlu’yla birlikte olduklarını ve O’nun da selamlarını getirdiklerini söyledi. Babasının Denizlili olduğunu ve bu ziyaretle akrabalarını da ziyaret etme fırsatı bulduğunu dile getiren Batur, “Babam çok sık gelip gider ama biz çok gelemiyoruz. Bundan sonra Honaz’a daha sık gelmeye çalışacağız. Bundan sonra Honaz’da yapılacak her türlü çalışmada Konak Belediyesi olarak biz de Honaz’ın yanında olacağız. Konak Belediyesi’nde bir kardeşiniz var” dedi. Kepenek’ten, 2 Haziran’da seçim sonrası mazbatasını aldıktan sonra ilk meclis toplantısında Konak Belediyesi ile Honaz Belediyesi arasında Kardeş Belediye kararının alınmasını beklediğini söyledi.

Mazbatayı söke söke alacağız
“2 Haziran seçimi sadece Honaz için değil, Türkiye için önemli hale geldi. İstanbul’un bir parçası burada, 27 milletten insanın yaşadığı bir Honaz. 31 Mart’ta hakkıyla sandıktan çıkan arkadaşımızın maalesef mazbatası verilmedi ama 2 Haziran’da mazbatayı söke söke alacaksınız, ben buna inanıyorum. 2 Haziran’da Yüksel Kepenek başkanımız. 23 Haziran’da da Ekrem İmamoğlu hakkını söke söke alacak. Hem Türkiye’de hem İstanbul’da hem Honaz’da her şey çok güzel olacak. Bir oy diyorlardı şimdi bin bir oyla alacağız. Kadınlarımızla, gençlerimizle burada Honaz’ı alacağız. Son 10 gün, kaytarmak yok” diyerek sandığa gitmeyen kişileri sandığa götürmenin çok önemli olduğunu söyledi. 

Honaz’da da biz kazanacağız
Türkiye yarınlarda daha güzel bir ülke olacaksa bunun yolunun yerel seçimlerden geçtiğini kaydeden Başkan Batur, bu seçimlerde çok büyük başarı elde ettiklerine dikkat çekti. Batur, “Bu başarının en güzeli Honaz’da oldu. 62 yıl sonra belediyeyi kazanacağız. Konak'taki gibi burada da ‘Birlikte Honaz’ diyeceğiz. Bundan sonra Honaz’da yapılacak her türlü çalışmada Başkanımızın yanındayız. Birlikte güzel işler yapacağız. Her şey güzel olacak” diyerek herkesi göreve ve destek olmaya davet etti. 

 
İzmir'de işçinin acı sonu...
 
Yer: İzmir... Teneffüs arası martı besleme nöbeti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Munzur 23 Mayıs 2019 Perşembe 12:19

Konak basmane çankaya pislik içinde. Türkçe tabela yok heryer arapça yerler ayakkabı ile bile basılmayacak kadar kirli sen kalkmış orayı burayı geziyorsun. Kameraların başına ajan koyarak belediye takip edilip yönetilmez. Sizi eski başkanlardan hakan tartana benzetiyorum . Oda sizin gibi büyük umutlarla geldi şimdi elinde poşet geziyor. Sanırım aynı son sizi bekliyor. Tekrar ediyorum belediye kamera ajanıyla yönetilmez o ajan daha öncede denendi tutmadı. Bilginize

Yorumu oyla      4      5  
deli bekir 23 Mayıs 2019 Perşembe 12:04

yine oylarda yer değişikliği yapmayında...

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’de kadro operasyonu: Kimler geldi, kimler gitti?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in belediye ana yapısına ...
Karşıyaka'da bisikletsiz çocuk kalmayacak
Karşıyaka Kültür ve Sanat Federasyonu (KKSF) bünyesinde yer alan korolar, ...
Urla Belediyesi WhatsApp'a bekliyor
Urla Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak, sorun ve önerileri ...
 
Foça'da 9. Geleneksel Kitap Şenliği'nde ücretsiz kitap dağıtılacak
Foça Kitap Kulübü 9. Geleneksel Kitap Şenliği, Cumartesi günü yapılacak.
Buca'da iş, aş, umut üreten kurs
Kadınların ekonomik yaşama katılmaları için ücretsiz meslek edindirme ...
İzmir'de kıtalararası buluşma... Mucitlere 'hoşgeldiniz' partisi
İzmir’de ilk defa gerçekleşerek kıtalararası bir buluşmaya sahne olan ...
 
Bornova'da 'Bilim Şenliği' zamanı
Bornova Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle 'Bilim ve Çocuk' temasıyla ...
Başkan Gürbüz’den örnek davranış: Makam arabasıyla çocuklarla tur attı!
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz katıldığı iftar programının ardından ...
Çiğli'de can dostlar festivalde buluşacak
Çiğli Belediyesi bu hafta sonu hayvanseverler ile patili dostları bir ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva