HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2020 Salı - 12:00

Başkan Yücel'e 'göçmen' desteği

Balkan ve Rumeli Göçmenleri derneklerinin oluşturduğu 5 Federasyonun başkan ve üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Federasyon başkanları Deniz Yücel ve yeni seçilen yönetimine başarılar dilerken, kurulması düşünülen Balkan Masası içinde destek istedi.

Başkan Yücel e  göçmen  desteği

37.Olağan CHP İzmir İl Kongresinde il başkanlığına yeniden seçilen Deniz Yücel ve yönetimine, Sivil Toplum Kuruluşlarının tebrik ziyaretleri devam ediyor. Balkan ve Rumeli Göçmenleri de Federasyon ve dernek temsilcileri ile birlikte Yücel’e tebrik ziyaretinde bulundu. Balkan ve Rumeli göçmenlerinin kendisi ve partisi için çok önemli olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “büyük acılar çektikten sonra anavatanlarına göç etmiş olan balkan göçmenlerimiz, Atatürk’ün ve onun kurduğu cumhuriyetin en büyük savunucularındandır. Bunun içindir ki, bu zamanlarda sizlere çok daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

HALKIN SORUNLARI HALKA TEPEDEN BAKARAK ÇÖZÜLMEZ
Yücel, ziyarette şu açıklamaları yaptı:

“İzmirlilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yeni dönemde bizlere verdikleri destek ve gerçekleştirdikleri ziyaretler bizleri hem çok mutlu ediyor hem de bizlere büyük güç veriyor. CHP İzmir İl Yönetimi olarak bizler, sizlerden aldığımız bu gücü yine sizlere hizmet olarak vermeye hazırız.  Vatandaşa hizmet nutuk atarak, bugün söylediğini ertesi gün yalanlayarak, saraylardan halkı hor görerek yapılmaz. Bunun içindir ki örgütlerimiz ve belediye başkanlarımızla halkımızla iç içeyiz. Dert dinliyor çözüm üretiyoruz. Bizi eleştirenleri hain ve terörist ilan etmiyor, o eleştirilerden yararlanarak doğru işler yapmaya çalışıyoruz.  Bunun içindir ki,  Türkiye’nin çok kötü yönetildiği bu zamanlarda, gidişatı değiştirmek için CHP iktidara yürürken, sizlere çok daha fazla ihtiyacımız var. Balkan göçmeni vatandaşlarımız, büyük acılar çektikten sonra anavatanlarına göç etmiş Atatürk’ün ve cumhuriyetin en büyük savunucularıdır. Ülkemizin sınırlarında, ekonomisinde, demokrasisinde bugün yaşanan büyük krizlerin sebebi de kurucu değerlerimizden ve cumhuriyet ilkelerinden uzaklaşılmasıdır. Bu ülkede barış ve refah içinde yaşamak, demokrasimizi kalıcı bir şekilde yeniden inşa etmek istiyor, bu bilinçle çalışarak iktidara yürüyoruz. Bu yol da sizlerin desteği çok ama çok önemli. Bugün bu desteği verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin tüm sıkıntılarını çözmek için ve kurma hazırlığında olduğunuz Balkan Masası için üstümüze düşeni yapacak, elimizden gelen desteği vereceğiz.

FEDERASYON BAŞKANLARINDAN TEMSİLİYET TEŞEKKÜRÜ
Balkan Göçmenleri Derneklerinin oluşturduğu 5 ayrı Federasyonun başkanı da yaptıkları konuşmalarda,  göreve yeniden seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ve yönetimini tebrik ederek, oluşturulan yönetim kurulunda Balkan göçmenlerinin de temsilini sağladığı için Deniz Yücel’e teşekkür etti. Federasyon başkanları, kurma hazırlığında oldukları Balkan Masası içinde Yücel’den destek isteyerek, kurulacak masanın göçmen vatandaşların ortak temsil edilmesi ve tüm kurumlarla iletişimlerinin sağlanmasında önemli rol oynayacağını ifade ettiler. 

Ziyarete İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, Ege Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kocaman, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ve İzmir Giritliler ve Mübadiller Federasyonu Başkanı Zafer Güzelkasap ile birlikte,  Balkan ve Rumeli Göçmenleri derneklerinin başkan ve üyeleri katıldı.

 
Buca'da 6. Balkan Panorama Film Festivali yola çıktı
 
Taziyeden dönüyordu... Denizli'de öğretmenin acı sonu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hürmüz 10 Mart 2020 Salı 13:55

sonucsuz bir atak.chp de göçmenlere yıllardır temsiliyet hakkı verilmiyor.verilmezde .bu arkadaşlarda rumeliyi falan temsil etmiyor.sadece kendi reklamlarını yaspıyor.sorun deniz yücele yönetiminde kaç tane göçmen var.1 tane cıksın konak meydanında kendimi yakarım.ninniciler.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Yunan zihniyetinin ipliği pazara çıkmıştır'
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "İnsan haklarını yok sayan ve sınırlarına gelen ...
AK Partili Nasır'dan 'birlik' çağrısı
AK Parti Kınık ve Aliağa İlçeleri Olağan Kongreleri'nde partililere seslenen ...
Fatih YAPAR yazdı... Sayın Pakdemirli nerede?
Fatih YAPAR yazdı... Sayın Pakdemirli nerede?
 
Başkan Gümrükçü'den o isme sert tepki: Sanki başka partinin üyesisin!
İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesi CHP Grup toplantısında ...
Bakan Pakdemirli: Kırsalda kadın olmadan, baca tütmüyor
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de düzenlenen, 'Tarımda ...
AK Partili Dağ’dan Metiner’e yanıt: Bu zihniyetin partimize bir katkısı yok!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti ...
 
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı
Ali Babacan önderliğindeki yeni partinin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na sunuldu.
CHP’li Sertel: İzmir’in hükümetten çok alacağı var!
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, “İzmir her yıl ülke ekonomisine ...
Babacan'ın partisi yola çıkıyor: Kurucular listesinde İzmir'den kimler var?
Ali Babacan’ın kuruculuğunu yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva