HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2018 Cuma - 16:40

Başkan Yücel’den örgüte uyarı: Haftada bir genel başkanın kapısını aşındırmak yanlış!

İzmir İl Başkanı Yücel, ilçe başkanları toplantısı sonrasında açıklama yaptı ve “Adayların belirleneceği bir süreçte haftada bir genel merkez ziyaretleri yapılması farklı algılanabiliyor. Bu konuda ilçe başkanlarımızı uyardık. Gerekmediği takdirde gidilmesi yanlış. Burada genel başkanı temsil eden il başkanıdır, il yönetimidir. İhtiyaç olmadıkça Ankara’ya gidip görüşme yapılması, böyle bir dönemde bu sıklıkla ziyaretlerin yapılmasının doğru olmadığını hatırlattık. Henüz yöntem belli değilken, aday adaylarının genel başkanımızın kapısını aşındırmaları bizim doğru bulduğumuz bir şey değil” dedi.

Başkan Yücel’den örgüte uyarı: Haftada bir genel başkanın kapısını aşındırmak yanlış!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Parti bir yandan 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere hazırlanırken diğer taraftan ise aday adaylıkları noktasında hareketlilik yaşıyor. İl Başkanı Yücel süreçte Ankara temaslarında bulunurken ilçe örgütlerinin talep, öneri ve düşüncelerini de dinliyor. Yücel, ilçe başkanlarıyla gerçekleşen toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KİMSE PARTİMİZE ZARAR VERECEK BİR SÖYLEMDE OLMASIN
Yücel, “Genel merkezde yaptığımız görüşmeler ile ilgili kendilerini bilgilendirdik. Aday belirleme süreci ve yöntemi ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Aday adaylarının, diğer aday adayları ve mevcut belediye başkanları ile partimize zarar verecek bir eylem ve söylem içerinde olmamaları için gerekli çalışmaları yapmaları, gerekli önlem ve tedbirleri almaları için ilçe başkanların hatırlatma yaptık. Yarın 10 Kasım… Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümü. Bununla ilgili bilgi verdik” dedi.GEREKLİ UYARILARDA BULUNDUK!
Yücel, “Her ilçe başkanından kendi ilçeleri ile ilgili görüş ve önerileri aldık. Biz de görüş ve önerilerimizi hazırlayarak genel merkeze iletiyoruz. Tüm ilçe başkanlarımıza aday adaylarına eşit mesafede olmaları, tarafsızlıklarını korumalarını için hatırlatmalarda bulunduk. Şu an başkanlıklar noktasında 265 aday adayımız var. Bunlardan 30’u aday gösterilecek. Geriye kalanların seçim çalışmalarına katılmalarını, aktif şekilde, inanarak, sahiplenerek, partiyi başarıya taşımak için bu sürece aktif şekilde dahil olmaları için gerekli iletişim ve koordinasyonu şimdiden kurmaları konusunda bilgi verdik. Gerekli çalışmaları yapmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Ancak bunun partiyi başarıya taşıması için önemli olduğu konusunda hatırlatmalar yaptık” açıklamasında bulundu.

HAFTADA BİR GENEL MERKEZE GİTMEK DOĞRU DEĞİL
Genel merkeze giden ilçe başkanlarımız, genel başkanımızla genel başkan yardımcılarımızla görüşme yapan ilçe başkanlarımız bu konuda bize bilgi veriyorlar ancak adayların belirleneceği bir süreçte haftada bir genel merkez ziyaretleri yapılması farklı algılanabiliyor. Bu konuda ilçe başkanlarımızı uyardık. Gerekmediği takdirde gidilmesi yanlış. Elbette genel başkanımızla genel başkan yardımcılarımızla bir araya gelmek ilçe başkanlarımızın da hakkı. Aday adaylarının da hakkı. Ama burada genel başkanı temsil eden il başkanıdır il yönetimidir. Gerekmedikçe, ihtiyaç olmadıkça, biz çözüm ürettiğimiz sürece Ankara’ya gidip görüşme yapılması, örgütte farklı algılanabiliyor. Böyle bir dönemde bu sıklıkla ziyaretlerin yapılmasının doğru olmadığını hatırlattık. Henüz yöntem bile belli değilken, aday adaylarının gidip genel başkanımızın kapısını aşındırmaları bizim doğru bulduğumuz bir şey değil. Öncelikle bir ilçede belediye başkan aday adayı olan bir arkadaşımızın öncelikle kapısını çalacağı yer ilçe başkanlığı sonra il başkanlığıdır. Burada bir sorun yaşıyorsa sonra genel merkez olmalı. Bu konuda da gerekli hatırlatmaları yaptık” ifadelerini kullandı.

 
CHP’li İnal: Muhtarlarımızla bağlarımızı daha da güçlendireceğiz
 
Saatlerce öğrencisini dövüp parmağını kırdı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A 10 Kasım 2018 Cumartesi 11:26

Tasdikçi/noter bay yücel haklı; CHP'ye genel başkan seçildiğinden bu yana aşağı yukarı 8 yıl + 9 seçimdir etliye sütlüye karışmadan koltuğuna yapışmış -mışıl mışıl mı desem horul horul mu desem- uyuyan adamı, üstelik meLmeket ve parti güllük gülistanlıkken ikide bir kapısına dayanarak uyandırmanın alemi var mı?.. Yok. Öyleyse konu kapanmıştır. İlga!

Yorumu oyla      9      5  
Selçuklu 9 Kasım 2018 Cuma 23:10

Sayın başkan selçukdaki aday adayları genel merkezi çok meşgul ediyorlar. Genel merkezde verdikleri mücadeleyi selçukda vermiyorlar. Gelin şu selçuğa el atın yoksa bu seçimde hüsran olacak. 7 tane aday adayıyla selçuğu geri almak imkansız. Bir aday üzerinde uzlaşı şart. Parti de her kademede çalışmış halkın içinden ve yerli olmalı. Umarım yazdıklarımı okursunuz.

Yorumu oyla      11      5  
Memur 9 Kasım 2018 Cuma 20:21

Eshot memurunun işçisinin servisleri kaldırıldı. Umrunuzda mı acaba merak ediyoruz.

Yorumu oyla      9      6  
İzmirli 9 Kasım 2018 Cuma 19:37

Çok geç kalınmış bir açıklama. Deniz Yücel, aylardır örgüt içinde örgüt gibi hareket eden Çiğli, Bayraklı, Konak, Çeşme ve Karşıyaka İlçe Başkanlarına bu uyarıda bulunması gerekirdi.

Yorumu oyla      11      6  
REİS 9 Kasım 2018 Cuma 19:12

genç arkadaş demek seni tınlamıyor bunlar,ver cezalarını..

Yorumu oyla      11      5  
Derebeyi 9 Kasım 2018 Cuma 18:47

İzmirli arkadaş beni çok güldürdün sen çok yaşa harika bir yorum.

Yorumu oyla      9      6  
İzmirli 9 Kasım 2018 Cuma 17:36

Doğru söylüyor Deniz Yücel, işi il yönetimine bırakacaksınız ki istediğini Genel Başkanla görüştürecek istemediğini görüştürmeyecek, bunun adına da DEREBEYLİK değil DEMOKRASİ denecek, yerseniz...

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li İnal: Muhtarlarımızla bağlarımızı daha da güçlendireceğiz
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal çalışmalarına Bornova ...
İYİ Parti’de Başkan Kırkpınar’dan 2019 mesajı: 1 Nisan şaka gibi gelecek!
Yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve 20 ilçe başkanını kamuoyuna ...
MHP İzmir'den 10 Kasım mesajı!
MHP İzmir İl Teşkilatı 10 Kasım mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, ...
 
CHP'den 'ezan' açıklaması: Vekil Yılmaz'a sert yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Toplumun vicdanını yaralamış bir açıklama ...
CHP'li Serter’den Atatürk’e Cumhuriyet sözü!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 10 Kasım Atatürk’ü ...
CHP İzmir'de aday adayına verilen ceza belli oldu
Narlıdere ilçesinden belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan Cesamin ...
 
AK Parti İzmir’den anlamlı 10 Kasım videosu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel bir film hazırlayarak milyonlarca ...
CHP'li Yılmaz: İstifa etmiyorum, sıkıyorsa at!
Türkçe ezan tartışmasıyla ilgili disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili ...
CHP'li Polat'tan İzmir'deki JES projesine tepki!
CHP’li Polat, daha önce İzmir Karabağlar’da zeytinlik alanlara yakın bölgede ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva