HABERLER>POLİTİKA
17 Ocak 2020 Cuma - 09:37

Başkan Yücel: Aslolan yarış hizmet yarışıdır!

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığının son kongresinde seçimi kazanarak ikinci kez ilçe başkanlığı görevine gelen Ertürk Çapın ve CHP Bornova ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’da ziyarete katıldığı toplantıda konuşan Başkan Yücel, "ilçe yönetimlerimiz tüm örgütü kucaklayarak ve belediye başkanlarımızla birlikte çalışarak, halka hizmet etme yarışına başlayacaklar. Aslolan yarış, gerçek olan heyecan da budur" dedi.

Başkan Yücel: Aslolan yarış hizmet yarışıdır!

Yapılan kongrenin ardından yeniden ilçe başkanı seçilen Ertürk Çapın ile Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret etti.

CHP Bornova ilçe başkanı Ertürk Çapın ziyaretlerinin sebebinin hem teşekkür etmek hem de il başkanı Deniz Yücel’e destek vermek olduğunu ifade ederek “Oldukça demokratik ve coşkulu bir kongre sürecini birlikte yaşadık. Sayın il başkanımız bu süreçte Bornova örgütünü hiç yanız bırakmadı ve kongremizin demokrasi şöleni şeklinde geçmesine büyük katkı koydu. Kendisine ve il yöneticilerimize, ilçe yönetimim ve örgütüm adına çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Bornova ilçe yönetimi olarak il başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağımızı da ifade ediyorum” dedi.

YÜCEL: BORNOVA HALKININ DESTEĞİNE LAYIK OLMALIYIZ
Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bu ziyaretlerin partinin birliğine ve gücüne büyük katkı koyduğunu söyledi. Yücel ‘Bornova bizim üstüne titrediğimiz ilçelerimizden biri. İlçe başkanımız ve Belediye başkanımızın birlikte çalışarak, Bornova’ya hak ettiği hizmetleri yapmaya devam edeceğine inancım tamdır”  dedi.

Deniz Yücel sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oldukça güzel ve partimize yakışan bir kongre sürecini Bornova da geri de bıraktık. Demokrasi yarışları partimizin geleneğinde var ve bu yarışlar oldukça da heyecanlı geçiyor. Şimdi de başka bir heyecan ve yarış zamanı. İlçe yönetimlerimiz tüm örgütü kucaklayarak ve belediye başkanlarımızla birlikte çalışarak, halka hizmet etme yarışına başlayacaklar. Aslolan yarış, gerçek olan heyecan da budur. Halkın derdini dinlemek, çözüm üretmek ve halkını gerçekten düşünen partinin CHP olduğunu göstermek örgütlerimizin ve belediyelerimizin ilk görevi olmalıdır. Sayın ilçe başkanımız Ertürk Çapın zaten daha önce bu görevi yapmış tecrübeli bir isim. Oluşturulan yeni yönetimde oldukça dinamik ve çalışkan isimlerden oluşuyor. İlçe başkanımız ve yönetimimizi kongredeki başarılarından dolayı kutluyor, yapacakları tüm çalışmalarda tüm örgütü kucaklamalarını ve belediye başkanımız Mustafa İduğ’un başarılı projelerine ve hizmetlerine destek olmalarını bekliyorum. Bornova halkının her seçimde partimize verdiği desteğe layık olduğumuzu birlikte çalışarak göstereceğimize yürekten inanıyorum.

İDUĞ: BORNOVA’DA HİZMETİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ
Bornova Belediye Başkanı Mustafa iduğ’da parti içinde bu birliği yakalamanın önemli olduğuna dikkat çekerek “ Kongremizde seçilerek ilçe başkanı olan Ertürk Çapın ve yönetimini bir kez de burada tebrik ediyorum.  Bornova halkına hizmet etmek ve Bornova da hizmetleri büyütmek için geceli gündüzlü çalışıyor, ilçe halkımızla birlikte güzel işlere imza atıyoruz. Yeni seçilen ilçe yönetimimizle birlikte uyum için Bornova için çalışmaya devam edeceğiz. Kendi içimizde birliği ve uyumu yakalamış olmak hizmetlerimize de olumlu yansıyacaktır. Sayın il başkanımıza da her alanda destekçimiz olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 
Güzelbahçe'de önce eğitim, sonra tatbikat
 
İzmir'e su altından tanıtım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kamil 17 Ocak 2020 Cuma 11:03

Benim bildiğim kazanan tarafa tebriğe gidilir. Bu neyin telaşı anlamadım? Yazık Bornova'ya dün 3 kişi bugün 3 kişi! Aziz alattin nevzat gitti sındır,ertürk,iduğ geldi. Kayıkçı kavgasından bir adım ileriye gidemeyecek Bornova.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de sürpriz 'Cumhur İttifakı' zirvesi: Neler konuşuldu?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel ...
Bakan Akar'dan iki kritik görüşme!
Milli Savunma Bakanı Akar, İran Savunma Bakanı Hatemi ve Genelkurmay Başkanı ...
Erdoğan'dan 2019 değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de yapılan değerlendirme toplantısında ...
 
CHP İzmir’de gözler 8 Şubat’ta: Kulislerde iki iddia!
İzmir İl Başkanı Yücel’in kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılırken ...
Başkan Yıldırım kongre tavrını açıkladı: Ben ve aile fertlerim…
Serdar Koç ile Serdar Yavaşoğlu arasında geçmesi beklenen Karşıyaka seçimleri ...
Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon ...
 
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Kanal İstanbul' mektubu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da düzenlenen ...
'Partimize katılımların artacağına inanıyorum'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 belediye başkanının AK Parti'ye katılmasını hatırlattı ...
Erdoğan sosyal konutta başvuru sayısını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva