HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Mart 2019 Cuma - 12:43

Başkan Uğurlu'dan hodri meydan

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, siyasetin yalan ve dolanlara yapılamayacağını belirterek, "Siyaset er meydanı işidir. Eğer bizim 5 yılda yaptıklarımız onların 5 yılda yaptıklarının 10 katı değilse ben belediye başkan adaylığından çekileceğimi ilan ediyorum. Hodri meydan" dedi.

Başkan Uğurlu dan hodri meydan

Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, Halilbeyli Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Uğurlu 5 yıl boyunca millete hizmetkar olma gibi onurlu bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, "Sizlerin desteği ve takdiri ile Kemalpaşa'mızdan Halilbeyli'mize kadar ayrım gözetmeksizin herkese ve her bölgeye hizmetkar olmak gibi onurlu bir görevi 5 yıldır sürdürüyoruz. Allah'a hamdolsun geride bıraktığımız 5 yılda 1 hain darbe girişimi 6 seçime rağmen Kemalpaşalılara verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk" dedi.

"SİYASET ER MEYDANI İŞİDİR"
Uğurlu, konuşmasında CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Rıdvan Karakayalı'nın vaatlerine de değindi. Meydanlarda vatandaşın aklı ile alay edercesine yalan söylediklerini kaydeden Uğurlu,  "Yerel seçimlere girdiğimiz şu günlerde bir tarafta AK Parti ve MHP'nin yanı Cumhur İttifakının ortak adayı olan bu kardeşiniz var. Diğer tarafta CHP ve İYİ Partinin adayı Sayın Karakayalı var. Eskilerin bir sözü vardır; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Eğer bu memlekette 5 yıl belediye başkanlığı yaptıysanız bu milletin karşısına çıktığınızda söyleyecek sözünüz olacak. Diyorum ki 5 yıl boyunca Sayın Karakayalı yöneticilik yaptı, 5 yıldan beri de biz yöneticilik yapıyoruz. 2 aydan beri bulunduğum her platformda ben açık açık meydan okuyorum. Siyaset er meydanı işidir, her adamın işi değildir. Sayın Karakayalı 5 yıl boyunca yaptıklarını getirip bu meydanda anlatsın. Diğer taraftan bizde 5 yıl boyunca ne yaptıysak anlatalım. Eğer bizim 5 yılda yaptıklarımız sayın Karakayalı'nın 5 yılda yaptıklarının 10 katı değilse ben belediye başkan adaylığından çekileceğimi ilan ediyorum. İşte hodri meydan... yüreği yeteni bu meydana davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SİYASET DÖNEKLERİN VE TAKLACILARIN İŞİ DEĞİLDİR"
Yalan ve dolanlarla oy devşirmeye çalışanların bu milletin nazarında hiçbir kıymet-i aliyesinin olmadığını belirten Uğurlu  konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 "Hizmet bizim işimiz, eser ve proje üretmeyi şehre değer katmayı biz yaparız. Onlar yalan ve dolanlarla milletimizin aklı ile alay etmeye kalkarlar. Onların belediyecilik anlayışı, çamur, çukur ve çöpten oluşur. Biz meydanlarda yaptıklarımızı anlatmaya kalksak vakit yetmez. Onlar ne anlatıyor; şunu iddialı bir şekilde ifade etmek istiyorum her sözü ayrı bir yalan... Yanında da ikinci bir yalan makinesi var. Belediyeye 5 bin kişi işe alacaklarını söyleyip, milletin aklı ile alay etmeye kalkıyorlar. Yıllık bütçesi belli olan bir belediyeye nasıl bu kadar kişi işe alabilirler. Ama kıymetli hemşerilerimizin onların yalanlarına karnı tok. Artık milletimiz bu yalan siyasetine inanmıyor. Taklacılarla bu millete hizmet edilmez. Siyasetçi onurlu olur. 5 yıl boyunca benim başkan yardımcılığımı yapan şahıs diyor ki; 'Başkan bana hiç yetki vermedi. Belediye de konu mankeni gibiydim' diyor. Soruyorum sizlere yan komşunuza gittiğinizde suratını asarsa bir daha gider misiniz? İstenmediği yerde duran ya gurursuzdur yada onursuz. Eğer senin yetkin yoktuysa 5 yıl boyunca son güne kadar neden bekledin? Siyaset kaypakların döneklerin ve taklacıların işi değildir. Mert adam işidir. Kemalpaşa'da Halilbeyli'de bunların yalanlarına Allah'ın izni ile inanmayacak."

Yerel seçimlerin ülkemiz acısından da önemli olduğuna değinen Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, siyasetin yalan ve dolanlara yapılamayacağını belirterek, "biz ceddimiz Selçuklu'dan ecdadımız Osmanlıya kadar kadim bir medeniyetin mirasçıları olarak kimseye boyun eğmeyeceğiz. 52 ülkenin tüm mazlumların umuduyuz. Bin yıldır var olduğumuz bu topraklardan asla vazgeçmeyecek kimseye diz çökmeyeceğiz. Bu necip millet, herkese gereken cevabı inşallah 31 Mart günü verecektir" diyerek konuşmasını tamamladı.

Mitinge, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ile 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait de katıldı.

 
CHP Çeşme Adayı Oran: Herkesin Eko'su olacağım
 
Lokantalarda tuz ve şeker rafa kalkıyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mağduruz 15 Mart 2019 Cuma 16:12

ankara er meydanı değilmi?

Yorumu oyla      4      5  
Z.B 15 Mart 2019 Cuma 13:01

Sayın UĞURLU söylediklerine uyan o kadar çok insan var ki siyaset sahnesinde. İşin ilginç yanı da bence bunların büyük çoğunluğu da çok yakınındakiler gibi geliyor bana. Dönekler, Taklacılar, v.s aman başına iş açmayasın . Ne demişler, en önemlisi dikkatli olmak, en önemlisi bence...

Yorumu oyla      8      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’nın bilim kahramanları ABD yolcusu
Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay  Çocuk Kulübü, Türkiye’de ‘Bilim Kahramanları ...
Karabağlar'da Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar ilçesinden ...
Avni Anıl Bornova'da yaşatılacak
Bornova Belediyesi'ince Türk Sanat Müziği'nin değerli bestecisi Avni Anıl'ın ...
 
Dev fuara geri sayım: İlk blok fuarizmir'de
Çeyrek asırlık serüvenine büyüyerek devam eden MARBLE İzmir Fuarı’nın ...
Kocaoğlu’ndan patates göndermesi: Artık deniz bitti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes mesaisinde ...
Başkan İnce’ye genç destek!
Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Güzelbahçe Belediye ...
 
Urlalı genç aşçılar Türkiye üçüncüsü oldu
8-10 Mart tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde ...
Başkan Selvitopu, sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı'nı kutladı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin Sağlık İşleri ...
Kocaoğlu müjdeledi: Büyükşehir'den bir ilk daha!
Türkiye'nin ilk Tarımsal İhtisas Alanı'nı Bayındır'da kuracaklarını söyleyen ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva