HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Temmuz 2018 Perşembe - 11:22

Başkan Uğurlu'dan 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, hem demokrasi gününü kutladı, hem de bu vatan için başta 15 Temmuz demokrasi şehitleri olmak üzere, bütün şehitler için Yüce Allah’tan rahmet, gaziler için de sabır diledi.

Başkan Uğurlu dan 15 Temmuz mesajı

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 15 Temmuz'un 2'inci yıldönümü çeşitli etkinliklerle anılacak. Belediye olarak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutulup lokma hayratı gerçekleştireceklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ardından 15 Temmuz şehitlerinin adını taşıyan Kültür Sarayı'nda konferans düzenleyeceklerini vurguladı. 15 Temmuz pazar günü şehitlere saygı yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade eden Uğurlu, daha sonra bütün Kemalpaşalılar ile birlikte Konak Meydanı'nda düzenlenen programa katılacaklarını belirtti.

15 TEMMUZ MİLLATTIR
15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğunu ifade eden Uğurlu, "15 Temmuz dünya nizamı için de milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir.  Başta ülkemiz ve coğrafyamıza  darbe ve darbe girişimiyle nizam verenlere, Türk Milleti’nce tarihi bir ders verilmiştir. FETÖ'nün bir ihanet şebekesi olarak başlattığı darbe ve işgal girişimi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizzat millet tarafından bertaraf edilmiştir. İşçi, çiftçi, memur, esnaf, tüccar, serbest meslek erbabı, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman, Alevi, Sünni, Caferi gibi bütün ayrılıklar bir kenara bırakılmış, millet bir olmuş, birlik olmuş, istiklaline sahip çıkmıştır" dedi.

15 TEMMUZ DESTANI HEPİMİZİNDİR
Dünya tarihinde ilk defe bir parlamentonun savaş uçakları tarafından bombalandığına dikkat çeken Uğurlu, "250 insanımız gözünü kırpmadan şahadete koşmuş; al bayrağın kalbindeki yıldız olmuştur. Binlerce vatandaşımız yaralanmış, gazilik payesi kazanmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, şehitler köprüsü, meydanlar, caddeler, sokaklar... Üniformamızı gasp etmiş düşmanlar tarafından vicdansızca bombalanmıştır. Dünya tarihinde ilk defa bir parlamento, savaş uçaklarının hedefi olmuştur. O gece, milletin cesaretini kırmak için yaptıkları her saldırıyla cesaretimiz daha da artmış, tarihimizin en görkemli destanlarından biri yaşanarak yazılmıştır. 15 Temmuz Destanı hepimizindir" ifadelerini kullandı.

Necip Türk milletinin her türlü girişimi bastırmaya ferasetli olduğunu dile getiren Uğurlu, "FETÖ’cü hainler ve iş birlikçileri, düşmanlarımız ve içimizdeki dostları ne kadar uğraşırsa uğraşsın teröristler, boyunlarında ihanet yaftasıyla, millet kahramanlık nişanıyla tarihe yazılmıştır. Çanakkale'de, Kut'ul Amare'de, Trablusgarp'ta, Kurtuluş Savaşı'nda şahadet şerbetini içerek bize vatan bırakan atalarımızın evlatları onları mahcup etmemiştir. 15 Temmuz'da başlayan ihanetin ömrü 24 saati bile bulmamış, ihanet şebekesi derdest edilerek adalete teslim edilmiştir. Şebekenin yurt dışına kaçan elemanları da er geç bu millete hesap verecektir” diye konuştu.

15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle bu Pazar günü tüm Türkiye'de milletçe meydanlarda olacaklarını kaydeden Başkan Uğurlu, "Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

 
İzmirli annenin yardım çığlığı!
 
Buca'da parklar yenileniyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Srebrenica kurbanları Bornova’da anıldı
Avrupa’nın ortasında Bosna Hersek’in Srebrenica kentinde 1995 yılında ...
Ödemiş'te imar barışı tüm hızıyla sürüyor
Ödemiş Belediyesi,  imar barışı konusunda vatandaşlara en iyi şekilde ...
Ödemiş'te 15 Temmuz hazırlıkları tamamlandı
Ödemiş Belediyesi; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında ...
 
Konak'ta Srebrenitsa Katliamı unutulmadı
Konak Belediyesi ve Konak Kent Konseyi'nin düzenlendiği etkinlikle, 11 ...
Urla'da kum denizi zamanı
Hava sıcaklıklarının yükseldiği şu günlerde İzmirliler’in bu yılki durağı ...
İzmir'in turizm cennetinde tarihi yatırım: A'dan Z'ye yenileniyor
Başkan Kocaoğlu, “Yaklaşık 250 milyon liralık yatırımla Çeşme’nin 30 yıllık ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Koca başkan, CHP tarihine not düştü!
Mehmet KARABEL yazdı... Koca başkan, CHP tarihine not düştü!
Flaş! İzmir'de toplu ulaşıma zam! 15 Temmuz'da seferler bedava
Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gündeme gelen yeni toplu ulaşım ...
Karabağlar Belediyesi'nden çöp ev açıklaması
Karabağlar'da çöp ev ile ilgili basın yayın organlarında yayınlanan haberlere ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva