HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Aralık 2017 Pazar - 13:26

Başkan Uğurlu, AK Partili Koca'yı ağırladı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına' katılmak üzere İzmir'e gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Kemalpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkan Uğurlu, AK Partili Koca yı ağırladı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca'yı ağırladı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra Kemalpaşa Belediyesi'ni ziyarete gelen Koca'yı Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve personeller karşıladı. 

Karşılamanın ardından belediyenin girişinde bulunan projelerin maketlerini gezdiren Belediye Başkanı Arif Uğurlu, maketleri bulunan projelerin tamamlanıp halkın hizmetine sunulduğunu vurguladı. 2014 yılından buyana yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing sunan Başkan Uğurlu, "Gece-gündüz demeden 'çalışınca olur' anlayışı ile çalıştık ve 'hayal görüyorlar' dedikleri birçok projeyi hayata geçirdik" dedi. 

Eski belde ve köyler olan yeni mahallelere yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Uğurlu, "Mahallelerimize spor kompleksleri, modern düğün salonları, çocuklarımız için oyun alanları ve parklar, mahalle meydanları yapımı ve meydan düzenlemesi, kapalı pazar yeri, üretim yollarının onarımı, mahalle içi parke taşı çalışması gibi birçok çalışma yaptık. İlçe merkezimize 200 Bin metrekare renkli parke taşı yapımı için ihale yaptık. ardından İZSU tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalarımıza kısa bir ara verdik. İZSU tarafından biten sokaklarda şuan bile çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Şubat ayına kadar yollarla ilgili hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Göreve başladığımız da araç filomuzun yaş ortalaması yaklaşık olarak 40'dı. Göreve gelir gelmez yaklaşık olarak 5 Milyon TL'ye araç filomuzu yeniledik. Ulucak, Bağyurdu, Ören ve Halilbeyli mahallelerimize meydan yaptık" ifadelerini kullandı.

'KEMALPAŞA'YI BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALIYORUZ'
İlçe merkezine kapalı ve olimpik yüzme havuzu ile kına konağı olarak kullanılacak olan çok muntazam bir eser kazandırdıklarını vurgulayan Uğurlu, "Bunun yanı sıra Armutlu ve Bağyurdu mahallelerimize de sosyal yaşam kompleksi adı altında açık havuz, havuzbaşı düğün salonu ve aile çay bahçesi olarak kullanılacak olan projelerimizin inşaatlarının yüzde 80'lik kısmı tamamlandı. Kısaca bir şey yaparken, sadece merkezi yada mahalleleri göz önünde bulundurmuyoruz. Kemalpaşa'mızı bir bütün olarak ela alıyoruz" şeklinde konuştu. 

'TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SOSYAL MARKETİNİ KEMALPAŞA'YA KAZANDIRDIK'
Nüfusa göre Türkiye'nin en büyük sosyal marketini Kemalpaşa'ya yaptıklarını hatırlatan Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık olarak 18 aydan beri faaliyette olan sosyal marketimizden her ay  bin 500 aile kendilerine verdiğimiz özel kartla gelip alışverişini yapıp ihtiyaçlarını gideriyorlar. Çocuklarımız için Bilgievleri inşa ettik. Öğretmenlerimiz aracılığı ile çocuklarımızın temel derslerine yardımcı olmak, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarını sağlamak, el becerilerini geliştirmek için programlar yapıyoruz. Allah'a hamdolsun, 3,5 yılda çok ciddi bir borç ödedik ve iddia ediyoruz ki İzmir'de en yatırımcı belediye biziz. Söz verip yerine getirmediğimiz bir projemiz yoktur. Tam aksine söz vermediğimiz halde yaptığımız birçok hizmet vardır."

Konuşmasının son bölümünde 15 Temmuz'da yaşananlara ve Kemalpaşa Belediyesi olarak 15 Temmuz'da 27 gün boyunca meydanlarda yaşananlara değinen Başkan Arif Uğurlu, "Biz Cumhurbaşkanımızın bedenine değil, omuzlarında taşıdığı o mukaddes davaya ram olmuşuz. Cenab-ı Allah'ta bizi bu mukaddes dava yolundan ayırmasın" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ise Kemalpaşa'ya çok ciddi hizmetler yapıldığını belirterek, AK Partili belediyelerin hizmet noktasında özverili bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

 
Başbakan Yıldırım'dan engelli vatandaşlara müjde
 
CHP İzmir'den 3 Aralık mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da en özel kutlama
Bornova Belediyesi'nin Büyükpark içinde hayata geçirdiği Down Kafe'nin ...
Balçova'da gençler teknolojide de engel tanımayacak
Engelli gençlerin teknoloji alanındaki iş sahalarında kendilerine fırsat ...
Dünya Şampiyonu'ndan Başkan Atila'ya ziyaret
Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da düzenlenen Yaş Grupları Trambolin Cimnastik ...
 
Karşıyaka'da engelleri aşan proje yola çıkıyor
Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi ...
Karabağlar'da Başöğretmen için turnuva
Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 6’ncı Başöğretmen ...
Geleceğin yıldızları İzmir'de yetişiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, buz pistinde "geleceğin ...
 
Ahmet Taner Kışlalı 'katalpa'sına İzmir'de kavuşacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli'de kurduğu Ahmet Taner Kışlalı Parkı'na, ...
İzmir'de bisiklet yolu için eylem... Yola yattılar!
Bisikletçiler, Karşıyaka ilçesinde bisiklet yollarının kapatılmasına tepki ...
Buca’da coşkulu tören... O tesis yola çıktı
Buca Belediyesi tarafından yapılacak olan Ufuk Mahallesi Pazaryeri’nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva