HABERLER>POLİTİKA
5 Kasım 2019 Salı - 22:15

Başkan Sürekli’den Soyer’e: Gizli bir ajandası var!

AK Parti İzmir İl Başkan Kerem Ali Sürekli, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in son dönemde yaptığı Kıbrıs ve Barış Pınarı açıklamalarıyla ilgili gizli bir ajandası olduğunu belirtti. Başkan Sürekli ayrıca, Soyer’in 7 aylık sürecini yorumlarken, kongre öncesi adaylık, stat, yeni parti ve Elektrik Fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Sürekli’den Soyer’e: Gizli bir ajandası var!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkan Kerem Ali Sürekli, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya gelen gelerek soruları yanıtladı. Başkan Sürekli, Soyer'in 7 aylık görev süresini yorumlarken, kongre öncesi adaylık, stat, yeni parti ve Elektrik Fabrikası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GİZLİ BİR AJANDASI VAR
Başkan Soyer’in ülke ve millet için hassas olan konuların aksine eylemlerde bulunduğunu ifade eden Sürekli,” Barış Pınarı harekatına ‘savaş’ dedi. Kıbrıs gibi önemli bir konuda açıklamalarda bulundu. Toplumsal Cinsiyet Eşitliliği komisyonunu bizzat değiştirdi. Yerel özerklik konusunda açıklamalar yaptı. Tüm bunları belli bir amaç ve plan dahilinde yürütüyor. Bizde gizli ajandası olduğu izlenimini yaratır. Onu yakından takip ediyoruz. Eylem ve söylemlerine göre bizde sertleşeceğiz" diye konuştu

SOYER'E YETİŞEMİYORUZ!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 7 aylık sürecinin ‘lay lay lom belediyeciliği‘ olarak adlandırdı. Sürekli, “ Zaten Seferihisar’da yaptığı belediyeciliği böyle tanımlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni de aynı şekilde yönetiyor. Geleceği dair umut ışığı göremiyorum. Aziz Bey’den kalan yatırımları sürdürüyor. Altyapı, ulaşım her şey ilerlemeden yerinde duruyor. Kendisi yerel siyaset yerine genel siyaset yapıp bol bol seyahat ediyor. Memleketin ve milletin hassasiyetlerine aykırı davranıyor. Öyle çok alan açıyor ki biz arkadaşlarımızla birlikte muhalefet etmemiz için kendisine yetişemiyoruz” dedi.

AYRIMCILIK YAPIYORLAR
Başkan Sürekli, İzmir’in sorunlarının çözümleri için Büyükşehir Belediyesi ile ele ele olacaklarını belirtirken, “ Biz Büyükşehir ve ilçe belediyelerin yanındayız. Ayrımcılık yapmıyoruz. Tunç Bey genel siyaseti bırakıp yerele bakarsa, İZBAN örneğinde olduğu gibi daha çok ortak projelere imza atarız. Bize projeleri getirsinler birlikte çalışalım. Bakanlarımız ve milletvekillerimiz İzmir’den gelen her türlü talebe yanıt veriyor. Çok açık ve bariz şekilde söylüyorum, onlar bizim belediyelerimize ayrımcalık yapıyorlar" diye vurguladı

UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İÇİN GELDİM
Başkan Sürekli ilçe kongreleri sonrası İzmir’de gerçekleşecek il kongresine aday olup olmayacağına yanıt verdi. Sürekli,” 6,5 ay önce göreve geldim. Partiye uzun yıllar hizmet etmek için geldim. İzmir’e daha çok süre hizmet edeceğim” dedi.  Teşkilat çalışmalarına ağırlık verdiğini ve parti çalışmalarını aksatmadığını ifade eden Sürekli, “ En iddialı olduğum konu teşkilatçılıktır. AK Parti’nin İzmir’de kurucu teşkilat üyesiyim. Mahalle çalışmalarından geldim. Teşkilatı yakından tanıyorum. 6,5 ay içinde hiç mola vermeden her an seçim olacakmış gibi hazırız. Bu dönem İzmir teşkilatı AK Parti’nin Türkiye’de teşkilatına örnek olacak. 2024’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kazanıldığı haberini  ilk İzmir’den vereceğiz. Bu konuda iddialıyız” diye konuştu.

YENİ PARTİ YORUMU
Yeni Parti konusunda da açıklamalarda bulunan Sürekli, “Bu konu bizi hiç ilgilendirmiyor. Tabi ki partiler kurulur kapanır. AK Parti içerisinden farklı yapılanmalar ortaya çıktı, fakat tutmadı. Biz 15 Temmuz’da milletin AK Parti’ye nasıl sahip çıktığını gördük. Partimizin kolonları sağlam parti içinde kendisine yer bulmayanlar buralara gidebilir. Türkiye’de bu yapılanmalara en az İzmir’den gideceğini düşünüyorum. Endişelenmiyorum, bize yansıyan bir sıkıntı yok” dedi.

YETERİNCE KENDİMİZİ ANLATAMADIK
AK Parti'nin İzmir’de neden başarılı olmadığını sorusuna yanıt veren Sürekli, Kabahati kendimizde buluyoruz. Yeterince kendimizi anlatamadık. Algı operasyonlarına geçit verdik. Bu operasyonları ters çevirmeliydik. Seçmende kusur bulmuyoruz. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

O STAT ORAYA YAPILACAK
İzmir’in stat konusuna değinen Sürekli, Göztepe Stadı’nın son aşamaya geldiğini, Altay Stadı’nın sürdüğünü belirtirken,  Karşıyaka Stadı’na ayrı bir parantez açtı Sürekli, “o stat oraya yapılacak. Konuyu siyasallaştırmak ve geçmişin muhasebesini yapmak istemiyorum. Geçen dönem engelleme olmasaydı, bugün maçlar orada oynanıyordu. Teknik olarak sorunlar aşıldı. Bu dönemki belediye yönetimi bize yardımcı oluyor. Geçen dönem engellerle karşılaştık. İnşaat başlayamadı. Bu sefer el birliğiyle stadı ayağa kaldıracağız” dedi

 
Kaçırılan kadını kurtarmaya çalışan otobüs şoförü o anları anlattı
 
İzmir merkezli 'ByLock' operasyonu: 14 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 6 Kasım 2019 Çarşamba 12:01

sn.Sürekli, ayrımcılık derken aklıma geldi, alsancaktaki tarihi sıgara fabrikası ege medeniyetler müzesi olacak idi, hatta ihaleside yapılmıştı, ne oldu? neden başlamadı? bir çok AKP.li belediyede özel idare malları belediyelere verilirken izmirde niye verilmedi? izmir limanı kruvaziyer limanı projesi niye hayata geçirilmedi? buca metrosu projesini CB.onayladı ancak iller bnkası niyehala finansmanı onaylamadı?

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 6 Kasım 2019 Çarşamba 10:56

gizli ajandaları parti olarak siz iyi bilirsiniz... sizi gidi sizii..

Yorumu oyla      4      5  
izmir 6 Kasım 2019 Çarşamba 09:49

sn sürekli, il yönetiminiz gerçekten çok zayıf ve halkla iletişimleri yok. partiden birilerini bulmadan insanlar işe yerleşmiyor. gariban insanlar sesini duyuramıyor. bu işin vebalini unutmayın..!

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e: Büyük yanılgı içinde!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Çiğli’deki ziyaretlerinde ...
Bahçeli'den Arınç'a tepki: Haksızlık ve hadsizliktir!
Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" sözlerini eleştiren MHP lideri Bahçeli, ...
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a 'mektup' çıkışı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Trump'tan Türk milletinin şanını ve şerefini ...
 
Bülent Ecevit ölüm yıl dönümünde İzmir'de anıldı
Eski başbakanlardan Bülent Ecevit, vefatının 13'üncü yılında İzmir'de anıldı.
Vekil Bakan’dan Başkan Kılıç’a ‘görevden alma’ çıkışı: Bunun siyaseten sonuçları olacaktır!
Buca Belediye Başkanı Kılıç’ın, Kalmaz’ı başkan yardımcılığı görevinden ...
Erdoğan: Arınç'ın ifadesini esefle karşıladım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la telefon görüşmesi yapacağını, ...
 
Açıklama geldi: Büyükşehir komisyonundaki 'LGBTİ istifası'nın arka planı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ için yapılan ...
CHP'li Beko'dan Bergama'da mesaj: Bölünürsek yok oluruz, birleşirsek iktidar oluruz
Bergama ilçe örgütünün düzenlediği üye katılım törenine katılan CHP İzmir ...
CHP'li Sındır’a NATO Parlamentosu’nda görev
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, NATO Parlamenterler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva