HABERLER>POLİTİKA
6 Temmuz 2019 Cumartesi - 14:01

Başkan Sürekli’den ilçelerde kurucularla mesai: Rehavet yok, pes etmek yok!

Göreve gelir gelmez yönetimini oluşturarak, teşkilatlara yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Haziran seçimlerinin ardından partisinin İzmir'deki kurucuları ve emektarlarıyla buluşmalarına hız verdi. Sürekli; Karaburun, Güzelbahçe, Balçova ve  Narlıdere'nin ardından bugün de Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde partilileriyle bir araya geldi.

Başkan Sürekli’den ilçelerde kurucularla mesai: Rehavet yok, pes etmek yok!

Kurucu ilçe başkanlarını, yöneticilerini ve kanaat önderlerini evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Sürekli, "Bir ağaç, köklerinden beslenir. Güçlü kökleri olan bir ağacın ise dalı eksik olmaz. Partimizin kuruluşunda ve başarılarında hangi kademede olursa olsun emeği olan herkes; bundan sonra da uzayacak dallarımızın gücüdür. Onların İzmir'i ve memlekete dair görüşleri, önerileri bizim için her zaman önemli olacaktır." diye konuştu.  

Sürekli; gerçekleştirdiği buluşmalarda partililerine şu sözlerle seslendi; " Kurucularımızla, milletimize hizmete adanmış yolumuzda emeği geçen kadınlarımız, gençlerimiz ve tüm yöneticilerimizle; yani sizlerle güçlüydük, güçlüyüz. Yarına ilişkin hayallerimizin gerçekleşmesinde, İzmir için yapacaklarımızda da sizlerin varlığı ve katkıları ile başarıyı yakalayacağız. 23 Haziran seçimi, tam tersine, bizi daha çok motive etti. Şimdi hep birlikte; 2023 hedeflerimize kilitlenerek, ideal ve iddialarımızı gerçekleştirmek için tek yumruk olmak zamanı."

REHAVETE DÜŞMEZ, PES ETMEYİZ!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe ziyaretlerinde bölge koordinatörleri ve ilçe başkanlarından performans raporlarını ve önümüzdeki sürece ilişkin görüş ve önerilerini de alırken; Sürekli, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “AK Parti, gücünü kişisel makam, mevki aşkından değil; millet ve hizmet aşkından alır. Diriliğimiz ve iriliğimiz bundandır. Asla halkımıza hizmet etmek aşkımızda heyecan kaybetmeyiz. Rehavete de düşmeyiz, pes de etmeyiz. Motivasyonumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz."

Başkan Sürekli ayrıca; gerek teşkilat içinde gerekse İzmir için; birleştiren, ayrımsız kucaklayan bir siyaset ve hizmet anlayışına sahip olduklarına dikkat çekti ve İzmir'in sorunlarına odaklanarak çözüm üretme süreçlerini hızlandıracaklarını belirtti.

KISIR ÇEKİŞMELERE TESLİM ETMEYECEĞİZ
Bugüne kadar İzmir'in her sorunu ve beklentisini titizlikle ele aldıklarını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; tüm çözüm ve yatırımları, kısır çekişmelere teslim etmeden, sen ben kavgasına harcatmadan İzmir halkının çıkarı ve ihtiyacı noktasında ele aldıklarını, bundan sonra da böyle olacağını vurguladı. Sürekli ayrıca şunları söyledi; " Biz kumdan kalelelerin değil; ayakları yere basan, ihtiyaç karşılayan, ülkemize ve şehirlerimize nefes aldıran işlerin mimarı olmayı seçtik.  Balon söylemlerin değil, eninde sonunda tüm değerleriyle ortaya çıkan ve  insamıza dokunan adımların, vaatlerin altına imza attık. İzmir'in, İzmirli hemşerilerimin beklentilerini, ihtiyaçlarını karşılamak bundan sonra da boynumuzun borcu. Her zaman milletimizin tercihine, takdirine saygı duyduk. Siyasi tercihi, karşıtlığı hizmet noktasında engel görmedik, engel göstermeye çalışanların karşısında da dimdik durduk, üretmeye devam ettik. İzmir'in kalkınmasına katkı koyacak her proje ve hizmette yine önderliğimiz ve imzamız olacak. İzmir halkı, bu farkımızı büyük bir  çoğunlukla farkedecek. 2023'te de yerel hizmeti bu farkla almak isteyecek. O zamana kadar da üzerimize düşeni yapacak; ortak akılla hareket edecek, artan heyecanımız ile hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz."

 
Ödemiş'te vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması
 
Tuvaletini yaparken kayalıklardan düştü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİR'Lİ 6 Temmuz 2019 Cumartesi 23:31

size İzmir den ekmek yok İzmir li gavurdur ama bayrağına milletine ezanına sahip çıkan gavurdur bu da böyle biline

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray'dan 'düşük zam' tepkisi ve 'ÖTV' çıkışı: Gençler evlenemeyecek!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Mobilya, ...
CHP’li Bakan’dan çağrı: Yaşam 2 dakikada tükenmesin!
Çevre Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, tek ...
BM'ye YPG ile ortak imza tepkisi!
Birleşmiş Milletler Ofisi'nde YPG ile bir eylem planına imza atılmasına ...
 
Dolmabahçe'de 'Libya' görüşmesi: Saldırılar dursun!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükûmeti Başkanlık ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bu tablo ne anlatıyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Bu tablo ne anlatıyor?
CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nın yeni başkanı belli oldu
CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş’in istifasının ardından ...
 
Ali Babacan'a FETÖ soruşturması iddiası
Ali Babacan'a FETÖ soruşturması iddiası... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ...
MHP'li başkan Şahin: Soyer tribüne oynamayı bırakmalı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin “İzmir ...
Erdoğan'dan yeni parti sorusuna cevap!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin yeni parti sorusuna ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva