HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Şubat 2024 Pazar - 10:18

Başkan Soyer müjdeyi verdi... 2 yeni şube geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kurduğu, enflasyona karşı yurttaşın mutfağına nefes aldıran Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı, 14’üncü şubesini Karşıyaka Şemikler’de açtı. Kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlarla tüketiciye sunulduğu, aynı zamanda istihdam yaratan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubesinin açılışında konuşan Başkan Soyer, iki yeni şube daha açacaklarının müjdesini verdi. Şemikler şubesinde İzmirli yoğurt, Halkın Sütü, lor peyniri, tulum peyniri gibi ürünler de ilk kez raflarda yerini aldı.

Başkan Soyer müjdeyi verdi... 2 yeni şube geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir gıda ulaştırmak için kentin farklı bölgelerinde açtığı Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı mağazalarına bir yenisi eklendi. Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı 14’üncü şubesini Karşıyaka Şemikler’de açtı. Yurttaşların et ürünlerinin yanı sıra İzmirli markalı süt ürünleri, bitkisel ürünler ve Türkiye’nin dört bir yanından kooperatiflerin ürettiği doğal ve sağlıklı ürünlere ulaşabildiği Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı mağazaları, mutfak giderlerinde önemli tasarruf sağlıyor. Yurttaşları enflasyona karşı koruyan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı’nın Şemikler şubesinin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Belediyecilik beşikten mezara kadar hayatın her alanına dokunuyor. Bugün de bu bölgede oturan vatandaşlarımızın aile ekonomisine katkı yapacağını umduğumuz bir açılış yapıyoruz. Sağlıklı, güvenilir, temiz ve makul fiyatlı ürünlere erişimi vatandaşlarımız buradan sağlayabilecek” dedi. 

“Sizden asla vazgeçmeyeceğim”
Başkan Soyer, istihdam olanağı da yaratan projeye dair şunları söyledi: “Ödemiş'te hizmete açtığımız Et Entegre Tesisinin ürünleri burada satılıyor. Mustafa Kemal Atatürk 'Her fabrika bir kaledir' demişti. Biz görev süremiz içerisinde 4 kale açtık. Bunların hepsi aslında Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüdüğümüz için yaptığımız işler. Görev süremiz içinde iki tane daha Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubesi açacağız. Görev süremiz buna el veriyor. Gönlümüz sizinle. İzmir yine Türkiye'deki büyük dönüşümün öncüsü olmaya devam edecek. Ben de sizden asla vazgeçmeyeceğim.”

Yeni ürünler ilk kez satışa sunuldu
İzTarım Genel Müdürü Murat Onkardeşler de et ürünlerinde yaklaşık bir yıldır fark yarattıklarını belirterek, “Şimdi de süt ürünlerinin satışı başladı. Halkın Sütü markası doğdu. Halkın Sütü markası ile yoğurt, süt, peynir, tereyağı gibi birçok ürün Halkın Bakkallarında olacak. Aynı zamanda İzmirli markasının satış noktalarından biri olan Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı'nda yine yeni ürünlerimiz var. İzmirli Yoğurt, Halkın Sütü, lor peyniri, tulum peyniri ilk kez bugün burada halkın beğenisine sunuldu” dedi. 

Kaliteli ve güvenilir gıda
Fiyatların da piyasanın altında olduğunu vurgulayan Murat Onkardeşler, şunları söyledi: “Önceliğimiz vatandaşımızın bütçesi. Biz sosyal bir belediyeyiz. Yüksek enflasyon bizi bu çalışmayı yapmaya yönlendirdi. Belediyemiz bu konuda da kendi tesisleri ile süreci yönetiyor. Geçen ay 250 bin vatandaşımız Halkın Bakkalı şubelerini ziyaret etti. Ve piyasa fiyatlarına göre değerlendirildiğinde bizden alışveriş yaptıkları için vatandaşımızın cebinde 10 milyona liraya yakın bir para  kalmış. Bu umut verici. Bu proje vatandaşlarımızın biraz nefes almasını sağlıyor. Hem süt hem de et ürünlerimizin tamamı yerli. Kendi hayvanlarımız, küçük aile işletmelerinden aldığımız ürünler, kendi tesislerimizde işlenerek satışa sunuluyor.”

Yurttaşlar ürünlerden çok memnun
Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı Şemikler Şubesi açılır açılmaz yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şemikler Mahallesi Muhtarı Destan Bilgin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür ederek, “Ürünlerin kalitesi de fiyatı çok iyi” dedi. 

Daha önce de Halkın Bakkalı'ndan alışveriş yaptığını ifade eden Derya Timur, “Kıyma, kuşbaşı aldım. Daha önce de almıştım. Etini biliyorum, lezzetli ve gayet güzel. Piyasaya göre fiyatlar da iyi. Çok memnunum” dedi. 

Mehmet Sapmaz ise “Devamlı alışveriş yaptığımız bir yer. Ürünler günlük ve taze geliyor. Ben çok memnunum” ifadelerini kullandı. Derya Aydeniz ise “Belediyenin böyle bir çalışma yapması beni çok etkiledi. İlk kez burada satılan süt ürünlerini kullanacağım” diye konuştu.

 
Çeşitli suçlardan aranan 25 bin kişi yakalandı!
 
SRC sınavında usulsüzlük operasyonu!
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sedat pektezcanli 22 Şubat 2024 Perşembe 18:34

BRAVO ve TEŞEKKÜRLER.

Yorumu oyla      0      0  
Yadigâr 22 Şubat 2024 Perşembe 10:38

Tunç Soyer e oy vermiş birisi olarak yorum yapmadan gecemiyicem Balçova da oturuyorum halkın bakkali bizim semtte de açıldı geçen yıl ramazan ayında tam anlamıyla rezaletti insanlar uzun kuyruklar oluşturarak 2 kg ucuz et alicam diye sabahın köründe şura kaparak saatlerce bekliyordu belli miktarda gelen et bitince de geride kalanlar kös kös evine donuyorlardi böyle bir hizmet insanları onore ederek yapılmalı insanlara eziyet çektirerek değil ucuz et akşama kadar bitmeden bolca getirilmeliydi halk kuyrukla değil herhangi bir marketten alışveriş yaparak ürüne ulasmaliydi zaten şimdiki hakim kasabi marketlerin fiyatıyla yarışır vaziyettedir uzlcuz değil ne yazık ki ve marketin içinde tek tük insan görüyoruz

Yorumu oyla      0      0  
Levent Aras 21 Şubat 2024 Çarşamba 11:26

Bu hizmet bana göre pisikletten,,cicekden,konserlerden daha faylai bir hizmettir..Geç kalınmış ama derhal cogalnasi gerekir.GUZELBAHCEYE SART..Millet aç bari bir et bir sucuk ayda bir kerede olsa yesin.

Yorumu oyla      0      0  
Mşk 20 Şubat 2024 Salı 23:44

Merakımdan soruyorum. Tunç soyerin belediye başkanlığından sonra eşi Neptün hanım ne iş yapmaya başladı acaba?????

Yorumu oyla      0      0  
Ayşe Yıldız 20 Şubat 2024 Salı 16:20

Ben Tunç Soyer''in bütün çalışmalarını takdir ediyorum bu dönem İzmir Büyükşehir Belediyesine aday gösterilmedi çok yanlış ve hsksızlık edilmesinden çok rahatsızım bu kararın değişmesini ıstiyorum bütün çevremde aynı düşüncede sayın Özgür beyin duymasını istiyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Doğa 20 Şubat 2024 Salı 13:54

Başkan sen bir daha secilmiyeceksin nedenilgileniyorsunuz...... Çimentepe ne oldu...öyle bekliyor..... yapmadınız....sular çok pahalı indirim yapmadınız....otobüs 90 dk kaldirdiniz.....biletler pahalı....o yüzden insanlar....değişim istedi......

Yorumu oyla      0      0  
Doğan 20 Şubat 2024 Salı 13:49

Fiyatları neden yazmiyorsunuz.....bir bedeni var herhalde....gelelim...fiyatı görünce gidelim mi....acaba....

Yorumu oyla      0      0  
Yusuf 20 Şubat 2024 Salı 12:08

Karşıyaka in ihtiyacımı var karabağlar yolları kan ağlıyor

Yorumu oyla      0      0  
Ali Bingöl 20 Şubat 2024 Salı 09:25

Başkanım sözümün arkasındayım senden başka kimseye oy falan yok ya sen ya hiç

Yorumu oyla      0      0  
Hakan barış taşdelen 20 Şubat 2024 Salı 08:32

Harika bir bakkal başkanım çok ama çok kızgın ve kırgınım partiye zaten, çok kısa zaman kaldı bağımsız girin lütfen, ve gültepe merkeze son durak bir halk market çok uygun olur ekmek satışı bile yeni geldi gültepe ye ilk defa bir olumlu hareket ettiniz buna rağmen bağımsız girin 9 oyumuz var söz veriyoruz size

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU'dan Ödemiş mesaisi... Altyapı yatırımları tam gaz!
Yaygın hizmet ağı ile İzmir’in her noktasına ulaşan İZSU Genel Müdürlüğü, ...
Filiz başkan: Kadın özgürleşirse toplum özgürleşir
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türk Medeni Kanunu’nun ...
Başkan Soyer: İzmir’de kadın istihdamını büyüttük!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün ...
 
Çerçioğlu'ndan emekliye büyük destek!
Türkiye’de sosyal belediyeciliğin öncülerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi, ...
Çerçioğlu’ndan yeni proje: Otogar arkasına TIR garajı!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydın’a yeni bir TIR ...
Başkan Çerçioğlu'na Kuyucak'ta sevgi seli
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak Pazarı'nda ...
 
Sığacık Gezisi’ne katılan kadınları Başkan Sengel karşıladı
“Biz Bize” gezileri ile Seferihisar-Sığacık’ı gezen Selçuklu kadınları ...
İzmir'e yeni filo!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, entegre toplu ulaşım ağının ana taşıyıcısı ...
Soyer ‘nasip olur mu bilinmez’ dedi, çıtayı yükseltti: Ücretsiz ulaşım projesi hazır!
Toplu ulaşımı İzmir’de tamamen ücretsiz yapma yönünde çalışmalarının olduğunu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva