HABERLER>POLİTİKA
19 Haziran 2020 Cuma - 16:32

Başkan Soyer meclis zirvesinde anketi açıkladı: Halkın bize rekor seviyede desteği var!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Meclis Grup toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları hakkında yapılan anketler halkın rekor seviyedeki desteğini gösteriyor. Bize eleştiriler, saldırılar hep olacak ama biz İzmir için İzmirliler için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Soyer meclis zirvesinde anketi açıkladı: Halkın bize rekor seviyede desteği var!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Meclis Grup toplantısı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in başkanlığında, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılırken, CHP İzmir Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Toplantıda partisinin meclis üyelerine seslenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Tunç Soyer ve tüm meclis üyelerine pandemi süresince gösterdikleri çaba ve CHP’ye yakışan hizmetler için teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de meclisin önünde önemli ve birikmiş konular olduğunu, yeni dönemin yoğun bir tempoda geçeceğini ifade etti.

İl Başkanı Deniz Yücel, gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu:

‘Biz ürettikçe AKP’nin defoları iyice ortaya çıktı’
“Tüm ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten büyük bir ekonomik kriz yaşarken bir de Covid-19 salgınıyla karşılaşan halkımız gerçekten de büyük sıkıntılar yaşıyor. Özellikle İzmir’de bu sürecin yardımlaşmayla, karşılıksız ve içten verilen destekle en az sıkıntıyla atlatılmasını sağlayan, İzmir Büyükşehir Belediyemizin kıymetli başkanı Sayın Soyer’e ve siz meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Hem sizler hem de ilçe belediyelerimiz partimizi gururlandıran, halkımızı rahatlatan çok büyük çalışmalara imza attı. Özellikle belediyelerimizle örgütümüzün uyumlu çalışmaları da İzmirlilerin bu salgından daha da az etkilenmelerine zemin hazırladı. CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışını tüm Türkiye’ye yaşattığımız bu süreç halkımızın takdirini ve desteğini almışken, iktidarında yönetimsel beceriksizliğini iyice ortaya koymuştur. Son günlerde partimize, belediye başkanlarımıza ve örgütümüze yapılan saldırıların altında da bu beceriksizlik vardır. Bizler sosyal yardımlaşmanın her yönünü, herkese eşit bir şekilde destek vererek ortaya koyunca, AKP’nin defoları ve beceriksizliği iyice ortaya çıktı. Şimdi gündem değiştirmek için türlü türlü tuzaklar kuruyor ve saldırılarda bulunuyorlar ama biz vatandaşla birlikte hem salgının kötü etkilerine hem de iktidarın ekonomik olarak vatandaşı terk ettiği yalnızlığa karşı mücadelemize el birliği ile devam edeceğiz.”

Soyer: İzmirlinin sahip çıkması çok anlamlı
İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi süresince çok önemli dayanışmaları ve kampanyaları hayata geçirdiklerini, bu kampanyalar kadar İzmirlilerin bu dayanışmaya sahip çıkmalarının da çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade eden İzmir BüyükşehirBelediye Başkanı Tunç Soyer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları hakkında yapılan anketler halkın rekor seviyedeki desteğini gösteriyor. Bize eleştiriler, saldırılar hep olacak ama biz İzmir için İzmirliler için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi de meclisimizin gündeminde birikmiş, görüşülmeyi bekleyen konular var. Yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz ama sizlerle birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok.”

Yeni il binası hakkında bilgilendirme yapıldı
Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grup toplantısında meclis üyelerine yeni il başkanlığı binası hakkında da bilgiler veren İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir örgütümüze yakışan bir il binasına kavuşacağız. Hazırlıklar devam ediyor. Burası bizim evimiz olacak ve el birliğiyle çalışmaları tamamlayıp örgütümüze kazandıracağız” dedi.

 
Memurların nöbetleri fazla mesai sayılacak
 
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali veli 20 Haziran 2020 Cumartesi 16:35

son 4 aydaki atamalara bakmak lazım.ihaleler nelere açılmış?2 yılda sadece pandemide dökülen asfaltlar var.Piriştina 1 yılda izmir'i bambaşka bir kent yapmıştı.Aziz Başkan da en azından İzmir'in değerlerini korumuştu.bu gidişle İzmirli olmak da yetmeyecek gelecek seçime.önce ilçeler sonra büyükşehir kaybedilir.izmir düşmanları çok seviniyordur.

Yorumu oyla      3      3  
Egehan 20 Haziran 2020 Cumartesi 11:25

Geçmiş bir yıla baktığımızda Sayın Başkan'ın çiçek ve böcek işleri dışında birde şovlarını gözlemliyoruz. İzmir'in trafik sorunu sadece alt yapısına asfalt dökerek çözümlenemez... Yeni alt-ÜST geçitler, kavşaklar yapılmalı, trafik nefes almalı Normalde 15 dakika süren trafik son günlerde 1 saat 25 dakika sürüyor.. Belediyenin çalıştığını hissetmiyorum sadece maaş alan bir insan grubu. İzmir'i Temiz görmek istiyoruz. İzmir Körfez ulaşımının daha iyi kullanmasını bekliyoruz. İzmir Hizmet Bekliyor.. Ben memnun değilim...

Yorumu oyla      8      3  
Mustafa 20 Haziran 2020 Cumartesi 11:24

Son yorum o kadar saçma ki, yorumcu da kendisi ile çelişmiş. PKK’ya küfretmeyi cehalet olarak gören zihniyete karşı Atatürkçü CHPliler olarak burdayız. Başkan hiç bir zaman doğru yolda olmadı. Tanıdığım için de tabi ki kendisine oy vermedim. 15 yıl bu kente belediye başkanlığı yapmış biri neden 2 yıldır İzmir’i yönetmeye çalışan bu kişinin yaptıklarını yapmadı? Neden bu kişi gibi göze batmadı? Neden Atatürkçüydü? Neden ben ona oy verdim? Bırakın bu şovenist sözleri, marjinal söylemleri. Burası İzmir, Atatürk’ün İzmir’i!!!

Yorumu oyla      7      3  
süleyman 20 Haziran 2020 Cumartesi 08:37

Ülkeyi sevmek okumak,çalışmak bilimden ayrılmamaktır.Şehitler ölmez diye bağırmak,PKK ya küfür etmek ,bayrak ezan muhabetini öne çıkarmak hamasettir.Asalak ve cehaletin sığınma limanlarıdır.Hamasetten nemalanan boş insanlardır.Başkan doğru yolda tabiki eleştiricez ,kızıcaz .Eleştiriler yerel konular da ve somut olucak.Aşağıdaki kendine partili süsü verip hayatında CHP ye oy atmamış iki yüzlülerden de sakınıcaz

Yorumu oyla      4      12  
mert 20 Haziran 2020 Cumartesi 00:59

DEMEK ŞATO DAN BÖYLE GÖRÜNÜYOR VAH İZMİRİN HALİNE

Yorumu oyla      9      4  
Batuhan 19 Haziran 2020 Cuma 21:28

Bence marka değeri en fazla kaybolan bir marka zarar görüyor.Bu da İZMİRLİ OLMAK markası...Yani Türkiye nin izmirliye demokrat akılcı cumhuriyet değerlerine sahip çıkan yanlışa yanlış diyen hata yapan iktidara boyun eğmeyen bir bakış açısı vardı.Bu zat ise resmen yaptıgı hatalarla bu markaya ciddi zarar veriyor.İzmirli olmak ayrıcalığını yaşayan izmirli tehlikenin farkındamı acaba...Ulusalcı akılcı izmir ve izmirliler...şatosuna oturup gerilla sevici insanlara ihale veren kıbrız gazetesi konusunda cark eden Atatürkçü izmir...yazıllkl

Yorumu oyla      14      8  
Sadık bolel 19 Haziran 2020 Cuma 21:00

Benim artık hiçbir güvenim kalmadı verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz 1.inciralti imar planı için 2. Balçova ilicalar kadastro çalışması için ağır iş makinaları verilip adalara ayrılıp 3ana parçaya ayrilacakti hiç birinden ses yok ama 48 bin tl vergi var ama madem yapılamıyor vergileri döndürün ilicalar hayata geçince vergileri alın bedava vergi toplamak olmaz günah bizlere

Yorumu oyla      11      7  
Baba Muhalefet 19 Haziran 2020 Cuma 19:11

Halkın, sana bir desteği varsa, sen CHP'ye şükret; ama bugünkü Kemal'in CHP'sine değil, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün CHP'sine...

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pençe-Kaplan'da son durum: Akar sınır hattında!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu'nu, kuvvet komutanlarıyla ...
CHP’li Beko: Liyakatsız atamalar kamu vicdanını sızlatmıştır
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “Milyonlarca üniversite mezunu işsiz ...
Mehmet KARABEL yazdı... Sizce hangisini Cumhur adayı yapar?
Mehmet KARABEL yazdı... Sizce hangisini Cumhur adayı yapar?
 
Görüşme detayları: Erken seçim için net karar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ...
Araç muayene ücretlerine CHP'den tepki!
Araç muayene ücretlerine gelen zamlardan sonra bir binek aracı egzoz ile ...
AK Partili Kırkpınar: 2020'de çiftçiye 22 milyar destek verildi
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, ...
 
HDP’den istifa edip AK Parti’ye geçtiler
Midyat’in Midyat ilçesinde HDP’li 3 belediye meclis üyesi partilerinden ...
DHKP-C tartışmasında Yücel'den AK Parti'ye yanıt: Hakim misin, savcı mısın?
İzmir’de terör örgütü DHKP/C’nin kasası olduğu iddiası ile gözaltına alınan ...
İzmir'deki DHKP-C operasyonu sonrası AK Parti'den CHP'ye arka arkaya tepkiler!
İzmir’de terör örgütü DHKP/C’nin kasası olduğu iddiası ile gözaltına alınan ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva