HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Mayıs 2019 Perşembe - 11:42

Başkan Soyer kalemi kağıdı eline aldı ve...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 8 ilçedeki 47 mahallenin muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Muhtarları, Başkanlık Konutu’nda ağırlayan Başkan Soyer, her mahalleye tek tek gidilerek ihtiyaçların tespit edilmesinin ardından sorunların giderileceğini söyledi. Başkan Soyer, Muhtarlar Masası'nı güçlendirerek her muhtarın belediyeye rahatça ulaşıp taleplerini iletip takip etmelerini sağlayacak yeni bir düzenlemenin hayata geçirileceğini açıkladı.

Başkan Soyer kalemi kağıdı eline aldı ve...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yatırım taleplerinin yoğunluğuyla ön plana çıkan mahallelerin muhtarlarını Başkanlık Konutu’ndaki iftarda ağırladı. Buluşmaya Konak, Karabağlar, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Buca, Gaziemir ve Bornova ilçelerinden 47 mahalle muhtarı katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, genel sekreter yardımcıları ve belediye bürokratlarının da bulunduğu iftar yemeğinde muhtarların talep ve önerilerini dinleyen, notlar alan Başkan Soyer, belediyeciliğe mobil hizmet anlayışı getireceklerini belirtti.

ASFALT SIKINTISI ORTADAN KALKACAK
İlk etapta mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve hızla çözmek amacıyla sahada olacaklarını söyleyen Başkan Soyer, "Kadifekale'den başlayarak, Buca, Karabağlar, Gaziemir ve sırasıyla diğer ilçeleri takip ederek bütün ekiplerimizle birlikte muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyeceğiz ve sorunu hızla çözeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Önceliğimiz yatırım ve destek ihtiyacı olan yukarı mahalleler olacak.  Kanal, içme suyu çalışmaları bittiğinde sokakların toparlanmasını sağlamak için kuracağımız yeni sistemde, asfalt çalışmalarını da aynı ihale kapsamında gerçekleştireceğiz. Belediyemiz bünyesinde yer alan 'Muhtarlar Masası'nı güçlendireceğiz ve muhtarlarımız için çağrı merkezi gibi çalışan bir sistem kuracağız. Böylelikle her muhtarımız rah atlıkla belediyeye ulaşacak, ekiplerimiz muhtarımızın talebini dinleyip takip edecek, hızlı bilgi akışını sağlayacağız" diye konuştu.

Geceye Konak ilçesindeki Hasan Özdemir, 1.Kadriye, 2. Kadriye, Aziziye, Kadifekale, Kosova, Zafertepe, Çimentepe, Tuzcu, Ülkü, Sakarya, Kubilay, Ballıkuyu, Akarcalı, Yenişehir, Zeytinlik, Emir Sultan, Güney, Hilal, Ege, Murat, Ferahlı, Ulubatlı, İsmetpaşa, Karabağlar ilçesindeki Yüzbaşı Şerafettin, İhsan Alyanak, Günaltay, Çalıkuşu, Abdi İpekçi, Salih Omurtak, Vatan, Yunus Emre, Bayraklı ilçesindeki Yamanlar, Nafiz Gürman, Gümüşpala, Emek, Onur, Bornova ilçesindeki Doğanlar, Mevlana, Çamkule, Karşıyaka'daki Örnekköy, Cumhuriyet, Çiğli'deki Şirintepe, Güzeltepe, Buca'daki İnönü ve Göksu, Gaziemir'deki Emrez mahallelerinin muhtarları katıldı.

 
CHP Buca’dan örnek işbirliği: Başkan Akdağ kolları sıvadı!
 
Başkan Gümrükçü’den öğrencilere başarı dileği
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kul hakkı 30 Mayıs 2019 Perşembe 17:00

“Köylü milletin efendisi “ İzmir’de toplu ulaşımda merkez ilçelerde sınırsız 90 dk aktarma hakkı var , çevre ilçelerdeki köylünün ulaşımda aktarma hakkı yok. Köylüler belediye otobüsüne bindiğinde dolmuş gibi indi bindi para para . İzmir BB eski başkanı sayın Aziz Kocaoğlu ile yeni Başkanı Sayın Tunç Soyer lafa geldimi “ köylü milletin efendisi” dediler ve diyorlar ama icraata gelince ulaşımda köylüye belediye otobüslerinde aktarma hakkı yok . Bayındır’dan , Torbalı’nın köylerinden gelip de Tepeköy İzban a binen vatandaşında indirimli aktarma hakkı olsa İzmir BB si batacak mı ? . İzmir nüfusunun % 80 yoğunluğu olan merkez de sınırsız 90 dk aktarma hakkı verirken ( sübvanse sağlarken ) belediye zarar etmiyor mu ? Sınırsız 90 dk aktarma hakkı da neymiş ! Aktarma hakkını İlk binişten sonra en fazla 2 veya 3 binişle sınırlayın ki amacı dışında kullanımına engel olun. 3 veya 4 araç değiştirerek 90 dk aktarma hakkı süresinde İzmir’de herkes gideceği yere gider .

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 30 Mayıs 2019 Perşembe 12:20

Kentsel dönüşüm lazım, gerisi boş iş. Not almaya da gerek yok. Her şey kabak gibi ortada.

Yorumu oyla      13      7  
ibrahim 30 Mayıs 2019 Perşembe 12:13

bizim Yaşar Kemal mahalle muhtarı çağrılmamış bile. O derece unutulmuş bir yer. Şimdi bazıları çağrılmayan pek çok yer var, sırayla davet gidecektir gibi polyanna cümleleri kuracaklardır ama kazın ayağı öle değil. bir gösteri yapıldı, en çok bir iki defa daha yapılır, o bizzat not aldı dediğiniz kağıtlar çöpe gider. Tunç Soyer burjuva sınıfı bir politikacıdır, bu değişmez. hizmet beklemek hatadır.

Yorumu oyla      14      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da bayram öncesi sıkı denetim
Buca Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerini ...
Narlıdere’de sertifika heyecanı
Narlıdere Belediyesi bünyesinde sezon boyunca devam eden kültür- sanat ...
Batur’dan İstanbul için subliminal bayram mesajı!
Konak Belediye Başkanı Batur’un ilçedeki billboardlarda yayınlanan bayram ...
 
Başkan İduğ Alevi derneklerinin temsilcilerini ağırladı
İlçedeki Alevi Derneklerinin temsilcileri Bornova Belediye Başkanı Dr. ...
Menderes sahilleri yaza hazır
Menderes Belediyesi tarafından sahil bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar ...
Düğmeye basıldı... Bayraklı'nın çehresi değişecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve Bayraklı ...
 
Çiğli'de bayram temizliği
Çiğli’deki tüm cami ve cem evlerini düzenli aralıklarla temizleyen Çiğli ...
Kıyı Egeli başkanlar tercihini yaptı: Batur yeniden başkan
Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin gerçekleştirdiği meclis toplantısında ...
Ulaş, Ödemiş'in gururu oldu
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, küçük yaşta yüzme sporunda başarılara ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haramilerin saltanatını yıkacağız!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva