HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Ekim 2016 Çarşamba - 09:54

Başkan Soyer'e fahri doktora onuru

Toros Üniversitesi’nde 2016-2017 akademik yılı açılış töreninde Seferihisar Belediye Başkanı Soyer’e fahri doktora unvanı verildi. Toros Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Özveren, Seferihisar’da muhteşem projeler olduğunu belirterek; “Tunç Soyer resmen hayallerimizi gerçekleştirmiş" dedi.

Başkan Soyer e fahri doktora onuru

Toros Üniversitesi’nde 2016-2017 akademik yılı açılış töreni düzenlendi. Törende yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken, Türkiye’nin ’Sakin Şehir Başkenti’ Seferihisar’ın Belediye Başkanı Tunç Soyer’e fahri doktora unvanı verildi. Törende konuşan Toros Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren, Seferihisar’da yapılan muhteşem projelerin olduğunu belirterek; “Tunç Soyer resmen hayallerimizi gerçekleştirmiş” dedi.

Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen törene, Mersin Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, CHP Mersin milletvekilleri Hüseyin Çamak ile Fikri Sağlar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren, Toros Üniversitesi Rektörü Yüksel Özdemir ile akademik ve idari personel katıldı. Törende konuşan Rektör Yüksel Özdemir, Toros Üniversitesi’nin 2009 yılında kurulduğunu, 2010-2011 eğitim öğretim yılında öğrenci alarak faaliyete başladığını belirterek, “Bugün itibariyle 3 fakülte, 2 enstitü, 1 yüksekokul bünyesinde 38 farklı programda ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim vermektedir. 

Halihazırda öğrenci sayısı 4 bin, akademik ve idari personel sayısı 250’e ulaşmıştır. Üniversitemizi bölgesel kalkınmaya önem veren ve bu amaçla bölgedeki sektörlerle her daim işbirliği içerisinde olmaya büyük bir gayret göstermektedir. Nitelikli eleman yetiştirmeye yönelik ortaklaşa yürüttüğümüz projeler meyvesini vermeye başlamış olup bundan sonraki yıllarda artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

 Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yaptıklarını, icraatlarını öğrendiğinde hayranlık duyduğunu vurgulayan Toros Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren, "Çalışmaları görünce heyecanlandım. Toplumlara karşı hizmetleri, sorunlulukları en iyi yerine getirebilecek insanlar belediye başkanlarıdır. Belediye başkanı olmak çok ciddi bir şanstır. Seferihisar Belediye Başkanı da halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalar yapmış. Yaptığı projeler gerçekten müthiş. Hem sosyal yönü var hem ekonomik yönü var yani her insana dokunan bir proje. Tunç Soyer  resmen benim hayallerimi gerçekleştirmiş. Biz de bunun üstüne Tunç Bey'e fahri doktora unvanı vermeye karar verdik ve bu kabul edildi. Kendisine yaptıkları çalışmalardan ve bizim davetimizi kırmadığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Özveren ve Rektör Özdemir tarafından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e fahri doktora unvanı verildi. Ardından akademik yılın ilk dersini Başkan Soyer verdi

 
İzmir'deki kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
 
Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi'ne kavuşuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu yeni nesil belediyeciliği anlattı!
Ege Belediyeler Birliği toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, eskiden ...
Ay-Yıldız Park Menderes'e renk katacak
Menderes Belediyesi tarafından ilçe merkezinin girişinde yer alacak Ay-Yıldız ...
Türkegül Kocaoğlu'ndan reçete: Güler yüz!
Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, “Sağlık personeli için temel ...
 
Flaş: Büyükşehir davasında kritik duruşmada ne karar çıktı?
Başkan Kocaoğlu ile 129 sanığın yargılandığı tarihi davada savunmanın ...
Büyükşehir Belediyesi'ni sarsan ölüm!
İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Projeler ...
Buca'da 'Lozan' zirvesi: Kim/ne mesaj verdi?
Lozan antlaşması, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir Barosu ...
 
Karşıyaka'da su sporları zamanı!
Karşıyakalıları spora teşvik etmek ve kentlinin denizle ilişkisini güçlendirmek ...
Balçova cinsiyet ayrımına savaş açtı!
Balçova Belediyesi ve Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği arasında ...
Bornova Belediyesi’nden Kadın Kooperatifi’ne bina desteği
Bornova Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva