HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Mayıs 2019 Pazar - 10:00

Başkan Soyer'den macera çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Atatürk Mahallesi’nde 30 dönüm alanda kurulan Macera Park İzmir’i gezdi. Açık hava sporlarının yapıldığı mekanlar ile dağcılık, kaya tırmanışı, zipline gibi aktivitelerin bulunduğu parkta spor tırmanışı yapan Başkan Soyer, zipline’a da binerek macera tutkunlarını bu olağanüstü tesise çağırdı.

Başkan Soyer den macera çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılı Ekim ayında Bornova Atatürk Mahallesi’nde hizmete alınan Macera Parkı gezdi. Spora önem veren ve her sabah 10 kilometre koşan, şehir içi ulaşımda bisikleti tercih eden Başkan Soyer, dağcılık, kaya tırmanışı ve zipline gibi aktivitelerin bulunduğu parkta spor tırmanışı yaptı;   zipline’a binerek heyecan dolu bir gün geçirdi. Başkan Soyer, 8 saniyelik zipline yolculuğunda kendisini izleyenleri  “Her şey Çok Güzel Olacak” diyerek selamladı.

Macera Park gezisi sırasında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından alanda düzenlenen,  18 ilden 59 sporcunun katıldığı  “Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası” yarışlarını da izleyen Soyer, sporculara başarılar diledi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  Doğa sporuyla uğraşan veya dağcılık sporuna başlayacak gençler için parkın çok değerli olduğunu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Eskiden beri içimde kalan bir spordu. Bugün fırsat buldum ve kısa süreli de olsa spor tırmanışını deneme şansım oldu.  Olağanüstü heyecan verici bir yer” diye konuştu.

“Macera İzmir Projesi”, ATRAX’S 2017 yılı eğlence fuarında “Sporlu Şehirler Daha Eğlenceli” temasıyla “Yıldızlı Proje” ödülüne layık görülmüştü. 30 dönüm alan üzerinde açık hava sporlarının yapılabildiği mekanlar ile dağcılık, kaya tırmanışı, zipline gibi aktiviteleri barındıran park; kısa sürede adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez adresi oldu. Macera Park İzmir;  engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik düzenlemeler ile 4 bin metrekarelik piknik alanı, seyir terasları, seyir kulesi, gölet ve süs havuzları ile kentin önemli cazibe merkezi arasında yer alıyor.

 
Günübirlik gezide kahreden son
 
Yurttan kaçan kız, fuhuş için alıkonulduğu evde bulundu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmetsezai 12 Mayıs 2019 Pazar 19:20

Sayın İBB başkanımız,macera parkını yerlere kilim sererek yeme alışkanlıklarından kurtarın.Tam kafeteryanın önünde oluyor bu görüntüler.Aslında parkın yanında mangal için alanda düşünülmüş ama ne yazık ki kırsal alışkanlıklarını kent hayatına taşıyanlar parkı panayıra çevirdiler.Geceleri ise nerede alkol tüketilir bilmeyen kişilerin işgalinde.Park için görevlendirilen personelinizi bu konularda uyarmanızı sizden bekliyoruz.Yapmak elbette önemli ama yapılanı kent kültürü içinde kullandırmak çok daha önemli ve öncelikli..

Yorumu oyla      8      7  
girit 12 Mayıs 2019 Pazar 18:56

2 hafta bile olmadan eleştirmeye başladık biraz susmayı öğrenmemiz toplum olarak çok yorum yapıyoruz görev süresi biter halk olarak kararımızı veririz öğlen saatlerinde buraya gelmiş sabah 6 dan beri çalışmadığını nereden biliyoruz bu kahve sohbeti bitsin artık.

Yorumu oyla      9      7  
Çav Bella 12 Mayıs 2019 Pazar 16:14

Başkan gezmeyi eğlenmeyi seviyor.İzmirin sorunları dağ olmuş o parklarda eğleniyor.Ya bir gel bakalım Üçkuylarda 10 aydır altgeçit inşaatı var çivi çakılmamış,Onca uyarıya rağmen güzelyalı sahilinden sürekli denize lağım boşaltılıyor gel birde buraya bak yok.O parklarda gezip çav bellayla dans ediyor..Bende bizde neden İstanbul/Ankara gibi aday belirlenmedi diye soruyorum.

Yorumu oyla      6      19  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Engin: 5 yılda yüzde yüz büyüyeceğiz
Hafta sonu mesaisini Narlıdere esnafıyla birlikte geçiren Narlıdere Belediye ...
Başkan Çalkaya en yaşlı annelere gitti
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Anneler Günü’nde ilçedeki en yaşlı ...
Başkan Soyer'den duygu dolu Anneler Günü mesajı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Anneler Günü nedeniyle duygu dolu mesaj paylaştı. 
 
Organik tarımın öncüsü 10. Ekoloji İzmir Fuarı
Dünyadaki organik pazarına ışık tutan etkinliklere ev sahipliği yapmaya ...
Alman turizmcilerinden Çeşme’ye çıkarma
Almanya’nın en büyük 3. Tur Operatörü Grubu olan FTI’ ın DMC (Destination ...
Karaburun Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci
Karaburun Belediyesi'nde 26 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı.
 
'Altın Kızlar'dan Başkan Akın’a 2. Lig sözü
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 2. Lig yolunda son viraja giren ...
Konak'ta 100'üncü yıla özel sergi!
Konak Belediyesi’nin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs ...
Altay’dan Başkan Selvitopu’na kutlama ziyareti
İzmir’in köklü Kulüpleri’nden Altay Spor Kulübü’nün Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva