HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Nisan 2020 Çarşamba - 14:04

Başkan Soyer’den kampanya brifingi: Dayanışmamız çığ gibi büyüyor!

Dayanışma kampanyasının çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Başkan Soyer, “Sevgili İzmirliler ister varsa gücünüz ekonomik anlamda destek olacak, ekonomik anlamda desteğiniz verin, ister paketlemeye katılın, ister dağıtımına katılın. Bir şekilde sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Soyer ayrıca, Aslında biz belediye olarak bir şey talep etmedik. Bizim talebimiz sadece; verme gücü olan vatandaşlarımızla alma ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasındaki koordinasyonu sağlamak” diye konuştu.

Başkan Soyer’den kampanya brifingi: Dayanışmamız çığ gibi büyüyor!

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarda önemli açıklamalara imza attı. Koronavirüs ile mücadele edilen sürece dair bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer başlatılan dayanışma kampanyasıyla ilgili de detayları anlattı.

Soyer şunları söyledi:  Bu salgın bir yandan büyürken daha büyük ekonomik krizleri de bize taşıyacak. Öyle gözüküyor. İşte o günlerde yaşayacağımız sıkıntıları hafifletmek için bugünden itibaren aslında o günlere hazırlık yapmak üzere hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Bunu İzmirlilerden esirgemeyeceğinizi biliyorum ve o nedenle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum

Sevgili İzmirliler, bu felaketle yüz yüze geldiğimizde ilk aklımızda şekillenen şey; birbirimize destek vermemiz ve bu Mart ayı hep beraber daha refah atlatmaya gayret etmemizdi. Bunun için ne yapabileceğimizi düşündük ve önce en çok ihtiyaç duyan, bu salgın nedeniyle ekonomik sıkıntıları olan vatandaşlarımıza ulaşmamız gerektiğini düşündük ve o nedenle bir yardım kampanyası başlattık, bir bağış kampanyası…

Aslında biz belediye olarak bir şey talep etmedik. Bizim talebimiz sadece; verme gücü olan vatandaşlarımızla alma ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasındaki koordinasyonu sağlamak ve onları birbiriyle buluşturmaktı ve tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel katkılarla karşılaştık. Arhavi’den bin paket çay… Arhavi belediye başkanımız… Buradan ona sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Oradan, İzmirliler için yüreği çarpan bir başkan olduğunu bilmek bizi de müthiş güçlendiriyor. Birincisi buydu. Yani maddi anlamda destek olabilecek vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların bu katkılarını ihtiyaç duyanlarla buluşturmaktı. İkincisi; paket hazırlama sürecinde, dağıtılması sürecinde de gönüllü desteğine ihtiyacımız vardı ve nitekim İzmir Dayanışma Gönüllüleri Platformu, meslek odalarımız buna destek oldular. Onlarla beraber paket hazırladık, onlarla beraber paket dağıttık ve bu çığ gibi büyüyor.

Sevgili İzmirliler ister varsa gücünüz ekonomik anlamda destek olacak, ekonomik anlamda desteğiniz verin. İster paketlemeye katılın, ister dağıtımına katılın. Bir şekilde sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu salgın bir yandan büyürken daha büyük ekonomik krizleri de bize taşıyacak. Öyle gözüküyor. İşte o günlerde yaşayacağımız sıkıntıları hafifletmek için bugünden itibaren alsında o günlere hazırlık yapmak üzere hepinizin desteğine ihtiyacımız var.  Bunu İzmirlilerden esirgemeyeceğinizi biliyorum ve o nedenle hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 
İzmir’de kaçak maske imalathanesine baskın
 
Rusya’dan ABD’ye tıbbi ekipman yardımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Durmuş baba 1 Nisan 2020 Çarşamba 18:10

Kalbimiz seninle samimi güzel insanlarla..

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar Belediyesi'nde randevulu sistem
Tüm dünyayı tehdit ve tedirgin eden koronavirüs salgınına karşı yoğun ...
Batur Konak’taki 1 yılını özetledi: Büyükşehir ile aramız gayet iyi!
Narlıdere’deki 4 döneminin ardından Konak Belediye Başkanlığı’ndaki 1 ...
Yaşlı kadının ‘Kuş’ isteğini belediye yerine getirdi
Torbalı’da sokağa çıkma yasağı bulunan evinde yalnız yaşayan yaşlı kadının ...
 
Narlıdere’de virüs mesaisi
Ülkemizi de saran Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla ilçe genelinde ...
Büyükşehir Belediyesi’nden sağlıkçılara konaklama desteği
Koronavirüs salgınını durdurmak için tüm güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarının ...
Çiğli'de mühendis başkanın icadı: PVC borudan yüz siperliği
Sağlık emekçilerinin ihtiyacına destek sağlamak amacıyla daha önce maske ...
 
Başkan Karakayalı 1 aylık maaşını bağışladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, koronavirüs salgınıyla mücadele ...
Çeşme virüse karşı köpüklerle yıkandı
Çeşme Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı önlem çalışmalarını, yoğun ...
Bayraklı’da izinsiz üretilen 25 bin maskeye el konuldu
Bayraklı’da, Sağlık Bakanlığından izinsiz olarak ürettiği maskeleri piyasaya ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva