HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Nisan 2021 Perşembe - 17:26

Başkan Soyer'den kahveci esnafına destek: Ana gibi kucaklamaya çalışıyoruz

İzmir Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kahveci esnafına yaptığı yardım sonrasında Başkan Tunç Soyer'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Mağdur olana desteğe devam edeceklerini belirten Başkan Soyer, “Biz ana gibi kucaklamaya çalışıyoruz tüm İzmirlimizi, esnafımızı, özellikle en çok canı yanan ve mağdur olan kardeşlerimizi. Tabi ki tarafımız evladımızdan yana, sahip çıkacağız asli görevimiz bu” diye konuştu.

Başkan Soyer den kahveci esnafına destek: Ana gibi kucaklamaya çalışıyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı'yı makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'nin esnafa yaptığı desteğe teşekkür amacıyla düzenlenen ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın ve İzmir Kahveciler Esnaf Odası yönetimi de katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Devlet babaysa, belediye anadır. Biz ana gibi kucaklamaya çalışıyoruz tüm İzmirlimizi, esnafımızı, özellikle en çok canı yanan ve mağdur olan kardeşlerimizi. Gönül çok daha fazlasını istiyor ama bizim de gerçekten canımız yanıyor. Belediye olarak biz de zor dönemlerden geçiyoruz. Gelirlerimizin iyice azaldığı, giderlerimizin çok arttığı, sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bir tür dayanışmayı gösterebilmek, hiç olmazsa bir nebze olsun can suyu olabilmek. Biz onun derdini taşıdık. Gücümüzü sonuna kadar zorlayarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Felaketleri, krizleri aşmanın tek yolu var; birbirimize sahip çıkmak. Biz aslında çok kuvvetli bir milletiz. Hele İzmirliler birbirine ve kentlerine çok bağlı. Bildiğimiz bir şey var, biz birbirimize sahip çıkarız, derdine ortak oluruz. Gücümüz ne kadarına yeterse” dedi.

İzmir Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, destekleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Kırdı, “Pandemi dönemi içinde en çok zarar gören kahveci, internet salonu ve çay ocağı esnafımız. Diğer meslek grupları zaman zaman açtılar. Oyun olmadığı için işletmelere kimse gelmiyor. Siz bize destek verdiniz. Desteğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum, esnafın tarafında olmanızdan dolayı” dedi. 

699 esnafa bin 250 TL yardım
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İzmir Kahveciler Esnaf Odası ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde; pandemi sürecinde işyerleri kapalı kalan kahvehane, kafe, oyun salonlarını kapsayan 2 bin 726 işyeri için detaylı inceleme yaptı. Meclis kararı ile birlikte 699 esnafın bin 250 TL nakdi yardımdan faydalanması uygun görüldü. Kahveci esnafı için 873 bin 750 TL nakdi destek sağlandı. Ödemeler, 31 Mart tarihinde yapıldı.

 
10 kişi kalan Buca'dan kritik galibiyet!
 
İYİ Parti’den dikkat çeken çıkış: İzmir’de merkez sağ güçleniyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Esnaflar 8 Nisan 2021 Perşembe 18:15

Sn. Başkan bi zahmet Gaziemir belediye başkanınada söyleyiversende bizlerede yardım yapılsın. Çünkü bu belediye başkanı kendi mahkeme derdine düşmüş gözleri hiç ama hiç kimseleri görmüyor. Eşininde rahmetli PİRİŞTİNA'nın siyasi danışmanı ve Gaziemir sorumlusu olmadığı tescil edildi.Dolayısıyla morali iyice bozulmuş olup, esnafları,işçiyi,memuru,çiftçiyi,köylüyü,mahalleliyi velhasıl kimseleri görmez artık. Gaziemir YANIYORRRRR....

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Koştu'dan iki yıl raporu: Bergama'ya 298 milyonluk yatırım!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen ve 08 Nisan 2019 ...
İzmir'in adalarına bakanlık onayı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “İzmir Körfez ve Limanı ...
Konak’ın Roman Kültür Merkezi yola çıktı
Konak Belediyesi tarafından restore edilen tarihi bina Roman Kültür Merkezi ...
 
Çiğli'de can dostlar için yoğun bakım ünitesi
Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bir ilki gerçekleştirerek ...
Romanlar Günü’nde STK’larla özel buluşma
Dünya Romanlar Günü’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın ve CHP ...
Torbalı’da okullar dezenfekte ediliyor
Torbalı Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ...
 
Karabağlar’da can dostlar için kermes
Karabağlar Kent Konseyi tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen ...
Soyer güvence verdi… Uzundere kura çekti
Karabağlar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Uzundere Kentsel Dönüşüm ...
Başkan Oran: Çeşme’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız!
Çeşme Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı Çakabey Kültür Merkezi’nde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva