HABERLER>SPOR
27 Kasım 2020 Cuma - 13:20

Başkan Sepil: Hükmen mağlubiyet önerisi mantıklı!

Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Kovid-19 nedeniyle maçlara çıkılamaması halinde takıma hükmen mağlubiyet verilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Sepil, "Bunun uygulanmasında acaba zorluklar veya haksızlıklar olur mu, bunu iyi düşünmek gerekiyor. Bana mantıklı bir öneri olarak geliyor" yorumunu yaptı.

Başkan Sepil: Hükmen mağlubiyet önerisi mantıklı!

Sepil, Adnan Süvari Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 testinin iki gün önce negatife döndüğünü, hastalığı çok az semptomla geçirdiğini söyledi. Koku kaybı gibi semptomların kendisinde görülmediğini kaydeden Sepil, "Artık aşı da geliyor. Tam tarihi belli olmasa da bu kış içinde herkes aşıyla yakalanmama şansını artıracak. O sürece kadar herkesin daha dikkatli olması, mesafe ve tüm kuralara uymasını tavsiye ediyorum" dedi.

"BİRÇOK ÜLKE AŞIYLA TANIŞACAK"
Sepil, Kovid-19 hastalığı nedeniyle maçlara çıkamayan takımların hükmen yenilgiyle cezalandırılması konusundaki fikrinin sorulması üzerine, devre arasına kadar böyle bir değişikliğin olmayacağını kaydetti. İlk yarının tamamlanacağı 24 Ocak'tan sonra lig bitimine kısa bir süre kalacağını hatırlatan Sepil, "Ondan sonra herhangi bir şekilde maçların oynanamama durumunda bunları koyacak takvim yok. Bunun için böyle bir kural gündeme geldi. Bana mantıklı bir öneri olarak geliyor. Ortada bir realite var, aşı geliyor. Hatta aralık ayında birçok ülke aşıyla tanışacak" diye konuştu.



"FUTBOLCULARIN BÜYÜK KISMI KOVİD OLDU"
Aşının ilk etapta sağlık çalışanlarına uygulanması gerektiğinin altını çizen Mehmet Sepil, "Neticede protokol olarak aşının ilk kimlere uygulanacağı belli değil. Bu aşı ilk olarak sağlıkçılarımıza uygulanmalı. Ardından futbolculara yapılmalı. Zaten oyuncuların önemli bir bölümü koronavirüsle tanıştı. Oyunculara 5-6 ay tekrar Kovid bulaşma olasılığı çok düşük. Bir de bu aşının geldiğini düşünürsek, ikinci yarıda bu konuşulan şeylerin olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ZOR BİR YIL GEÇİRİYORUZ"
Mehmet Sepil, bütün takımlar için yılın zor geçtiğini belirterek, kendilerinin bu sezon yaptığı değişikliklerle takımın yaş ortalamasını düşürdüklerini söyledi. Süper Lig'de en son kazandıkları MKE Ankaragücü maçının ilk yarısında iyi bir oyun oynamadıklarını anlatan Sepil, "İkinci yarı bence uzun süredir gördüğüm en iyi Göztepe oyunlarından birini seyrettik. Henüz daha oyun olarak istediğimizi tam tutturduk diyemeyiz" dedi.

"DOĞRU YAPILANMAYLA İLERLİYORUZ"
Puan kaybettikleri 4 maçta aleyhlerine verilen penaltılara vurgu yapan Sepil, "Mühim olan doğru yapılanmayla Göztepe'yi götürürsek oyunumuz da daha iyi bir noktaya gidecek. Bu seneki ilk hedefimiz sezonu sağlıklı geçirmek. Hoca, oyuncularla ilk toplantıda kendilerini yukarıda görmek istediğini söyledi. Artık üst tarafa oynamak isteyen bir takım olmak istediğimizi söyledi. Ben bunun zaman içinde olabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"POKO'YU ÇOK UYARDIK"
Sözleşmesi feshedilen Andre Poko'nun toplamda 6 veya 7 kez kamplara geç katıldığını ancak bu oyuncuda ısrar ettiklerini söyleyen Sepil, "En son milli takıma çağrıldığında çok ürktük, kendisine yazı yazdık, 'bak sen gidince gelmiyorsun' diye, o da bize cevap yazdı 'hiç endişelenmeyin, ben ertesi gün geleceğim' diye. Biz buna devam etseydik, şu an arkada çalışan oyunculara büyük haksızlık olurdu" diye konuştu.

 
Yılmaz Vural'ın sağlık durumu ciddi!
 
İlhan Palut: Bir galibiyet bizim için yeterli değil
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz Vural'ın sağlık durumu ciddi!
Futbol dünyasının renkli simalarından Yılmaz Vural'ın yeniden koronavirüse ...
Bucaspor 1928 Malatya deplasmanında
Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve takibini sürdüren Bucaspor 1928, ...
Menemenspor deplasmanda 'telafi' yolunda
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Altay'a 2-1 yenilip maç eksiğiyle ...
 
Oğlu için futbol kulübü kurdu
Antalya'da oğlunun futbol sevgisi ve antrenörlük hayalini gerçekleştirmek ...
Göztepe kupada turladı!
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Göztepe 2. Lig'de mücadele eden Kırklarelispor'u ...
TFF Başkanı Özdemir: Süper Kupa finalini Katar'da oynatmak istiyoruz
Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na katılan Özdemir, Süper Kupa finalini ...
 
İldiz'in hedefi seri galibiyet
TFF 1'inci Lig'de deplasmanda Menemenspor'u 2-1 yenerek moral bulan Altay'da ...
Altınordu, deplasman galibiyetine hasret
TFF 1'inci Lig'in lideri Altınordu, pazar günü deplasmanda son sıradaki ...
Karşıyaka'da alkışlar genç Burak'a
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Arhavispor galibiyetiyle zirve takibini ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva