HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Ekim 2018 Cumartesi - 09:57

Başkan Şenol, adaylık dosyasını torunu Demir'le verdi: Gaziemir bizim, Gaziemir hepimizin!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol 2019’da gerçekleşecek seçimler için bir kez daha Gaziemir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan etti. Başkan Şenol, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı’na başvuru dosyasını teslim etmeye ailesi ve torunu Demir'le birlikte gitti.

Başkan Şenol, adaylık dosyasını torunu Demir le verdi: Gaziemir bizim, Gaziemir hepimizin!

Gaziemir Belediye Başkanlığı görevine iki dönemdir devam eden Başkan Şenol, üçüncü dönem için kolları sıvadı. ‘Özümüz bir, gücümüz bir, sözümüz tecrübemizdir. Sen Gaziemir’sin, güveni, hizmeti ve büyümeyi seçersin’ diyerek yola çıkan Başkan Şenol’a çok sayıda partili, muhtarlar ve vatandaş eşlik etti. Başkan Şenol; ‘Gaziemir evladı, bizim oğlan’, ‘İşte örgüt işte başkan’, Gaziemir seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kendini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek; ‘Ben sizinle gurur duyuyorum’ dedi.

59 yıl sonra Cumhuriyet Halk Parti’li belediyecilik anlayışını Gaziemir’e getirdiklerini dile getiren Başkan Şenol; “59 yıl sonra aldık Gaziemir’i, bir daha vermeye niyetimiz yok. Gaziemir artık Atatürk kenti! M. Kemal Atatürk sevgisini kalplere, beyinlere her yere işliyoruz, işlemeye de devam edeceğiz” dedi.

GAZİEMİR'İN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİM!
Gaziemir’in tarihini ve kaderini değiştirdiğini söyleyen Başkan Şenol; “Göreve geldiğim süreçten itibaren geçen 9,5 yıllık zaman diliminde siz değerli Gaziemirli hemşehrilerimizle el ele, kol kola çok iş yaptık.  Çok şey başardık!  Yerel yönetim anlayışımız çerçevesinde her zaman adil, modern, güvenli ve daha yaşanabilir bir yarın kurma gayretiyle gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Sizden aldığımız güç ve destek ile hiç durmadan hizmete devam edeceğiz. Daha uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz. 7’den 70’e Gaziemir’e emek veren, ‘Bizim oğlan’ diyerek beni bağrına basan, 9,5 yıldır varlığıyla bana güç vererek, bugün de beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime, parçası olmaktan onur ve şeref duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi Örgütüme ve her zaman yanımda olan aileme destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Hep daha iyisi için çalışacağım. Sözüm söz! Allah yardımcımız, yolumuz açık olsun…”

 
Su ürünleri sektörü ABD’ye ihracatta 100 milyon dolar hedefliyor
 
Buca'da hayata engel yok!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydiköylü 21 Ekim 2018 Pazar 12:13

Halil Başkan örgüte zarar vermedi ve Halil Başkan tekrardan aday olur gaziemire Örgüt halil Başkana karşı bayrak açtı örgüt örgutlugunu yapacak belediye belediyeciligini yapacak belediye başkanı bir kentin belediye başkanıdır örgüt bunu unutmasın Ha örgüte zarar verdi diyorsunuz ya siz bakın bakalım o örgütten kaç kişi çalışıyor belediyede ha bide halil Başkana karşı tavır almalarına rağmen hala işlerindeler bu örgüt yatıp kalksın halil Başkan gibi iyi niyetli biri var halil Başkan sayesinde ev araba iş sahibi olanlar başkana ihanet ediyor ama hala belediyede çalışıyorlar neyse halil ibo bizim oğlan yine başkan

Yorumu oyla      9      5  
nedim mahmut 20 Ekim 2018 Cumartesi 13:29

en büyük başkan halil ibrahim şenoldur gaziemirde başka başkan yoktur.

Yorumu oyla      9      5  
Örgüt Ne Diyor 20 Ekim 2018 Cumartesi 10:50

Gaziemirde şuana kadar 7 kişi dosya aldı ama başvuru sayısı 5 te kaldı. Yüksel Demirsoy ve Bülent Zenginobuz un çok çok büyük bir sürpriz olmadıkça aday gösterilme ihtimali olmaz. Halil İbrahim Şenol mevcut başkan olmasından dolayı ve başarılı sayılabilecek başkanlığı sebebiyle avantajlı. Ancak yıllardır değişmeyen kadrosu onun büyük dezavantajı. Bir zaafiyeti daha var ki herkesin dilinde ve partiye daha zarar veriyor. Yerli Gaziemir oylarında ve siyasetle ilgili kesimlerde başkanın değişmesi fikri ön planda. Muzaffer Kapı ise siyasetin mutfağında yetişmiş başarılı ve tecrübeli bir bürokrat. Gaziemir halkı tarafından çok seviliyor. Kulislerde adının ön planda olduğu konuşuluyor. Abdürrahim Nursoy ise geçmiş yıllarda mücadeleci başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği dönemleri geçirdi. Zaferleri de oldu mağlubiyetleri de, seveni de arttı sevmeyeni de. Yerelde CHP iktidarını riske sokabilir.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da piyano kursuna yoğun ilgi!
Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda kış dönemi ...
İzmir'de tasarım günleri: Genç yetenekler vitrinde
İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi’nin öncülüğünde bu yıl üçüncüsü ...
Bornova’da muhtar dayanışması!
Bornova İlçede görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Bornova ...
 
Büyükşehir'den 'reklam' iddialarına yanıt!
İzmir Büyükşehir Belediyesi bazı basın-yayın organlarında çıkan iddialara ...
Karabağlar Belediyesi projelerine İZKA’dan destek
Geleceğe dönük projeleriyle Karabağlar’ın daha modern ve yaşanabilir bir ...
Karşıyaka'da meme kanserine karşı zumba
Halk sağlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla bilinçlendirme çalışmalarını ...
 
Shoexpo’da genç yetenekler usta tezgahlarıyla buluştu
Shoexpo – 44. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Tasarımcı Platformu’nda imalatçılarla ...
Başkanlar Kemeraltı için el ele verdi
İzmirli başkanlar, Kemeraltı ve çevresindeki tarihi, dini ve turistik ...
İzmir'de rengarenk fuar
17 Ekim’de kapılarını sektör profesyonellerine açan Fashion Prime 2. Tekstil, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva