HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2019 Pazartesi - 11:15

Başkan Şengül’den Karabağlar’da ‘Kentsel dönüşüm’ müjdesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar ve muhtarları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek için başlattığı mahalle toplantılarına Yurtoğlu’nda devam etti. Bir yerin “riskli alan” ilan edilmesinin doğalgaz ya da altyapı hizmetlerinin gelmesinde hiçbir engel oluşturmadığını belirten Şengül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini ve ilçedeki tüm sorunların çözümü için çalışmaların başladığını müjdeledi.

Başkan Şengül’den Karabağlar’da ‘Kentsel dönüşüm’ müjdesi

Hafta sonu da farklı programlarda vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Şengül, ilk olarak Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu’nun bu yıl 9’uncu kez düzenlediği “Hamsi Şöleni”ne katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı programda vatandaşlarla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Şengül, şölene gelenlere “balık ekmek” dağıttı. Şengül, ardından AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan’ın da bulunduğu toplantıda kentsel dönüşümle ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Şengül, son olarak da AK Parti ve MHP’nin Menemen’deki teşkilatının gerçekleştirdiği birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

AMACIMIZ SİYASET DEĞİL
Karabağlar Yurtoğlu Mahallesi’nde kentsel dönüşümle ilgili önemli mesajlar veren Başkan Şengül, amaçlarının vatandaşı bilgilendirmek olduğunu vurguladı. Şengül, “Kentsel dönüşümle ilgili vatandaşlarımızın beklentileri ve hayalleri var. Bunların farkındayız. Devletimiz de vatandaşların en iyi şartlarda, hak ettiği şekilde yaşaması için çalışıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak devletimizin tüm iyi niyetine rağmen ne yazık ki, kentsel dönüşümle ilgili gerçek dışı şeyleri ortaya atanlar var. Örneğin, ‘Riskli alan ilan edilen bölgelere doğalgaz ve altyapı gelmiyor, hiçbir şekilde tapu alınamıyor’ diye yanlış bir algı var. Bu konuda mevzuatta bir engel yok. Bununla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile de görüştük. Neler yapılabileceğiyle ilgili çalışmalar da başlatıldı. Hangi mahallerimizde doğalgaz bağlantısı ihtiyacının olduğu, elektrikle ilgili sorunların çözümü için nasıl bir yol izlenmesiyle ilgili çalışmalar gerçekleştiriliyor” dedi.

KİMSENİN AHINI ALMAYIZ
Kentsel dönüşüme siyasi açıdan yaklaşılmaması gerektiğini ifade eden Şengül, şöyle devam etti: “Kentsel dönüşümü polemik haline getiren ve ‘Devlet sizi başka yere gönderecek’ diyen, kötü niyetlidir. Unutulmamalı ki devlet, kim olursa olsun her vatandaşa eşit mesafededir. Devlet adaleti sağlar, kimsenin evine göz dikmez. Sizin razı olmadığınız hiçbir şeye, devletimiz de onay vermez. Bu konuda içiniz rahat olsun. Biz, kimsenin ahını alarak, bir şeye zorlayarak adım atmayız. Ancak kentsel dönüşüm üzerinden bizi ötekileştirmek isteyenlere de dikkat edin. Bu kişilere fırsat vermeyin. Bunları ortaya atanların arka planda neyi düşündüğüne bakın. Art niyetli kişilerin, duygularınızı sömürmesine izin vermeyin” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINDA VATANINI SEVEN HERKESE YER VAR
Karabağlar’ın ardından AK Parti ve MHP teşkilatlarından bini aşkın kişinin katılımıyla yapılan Menemen’deki programa katılan Başkan Şengül, Cumhur ittifakının önemine dikkat çekti. Başkan Şengül, “Ülkemizin büyümesinden, gelişmesinden ve dünyadaki tüm mazlumların hakkını savunmamızdan rahatsız olanlar mevcut. Bu süreçte ülkemizin de hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Cumhur ittifakı da bunun en önemli göstergesi. CHP’ye, İYİ Parti’ye ya da diğer siyasi partilere gönül verip, vatanını seven herkese de Cumhur ittifakında yer var. Bazılarının adaylarının nerede belirlendiğini, akıl hocalarının kim olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

 
GSS prim borcundan kurtulmak için son fırsat!
 
İzmir'deki Suriyelilerin yaşam mücadelesi
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karabağlar lı vatandaş 4 Şubat 2019 Pazartesi 18:51

Karabağlar da ak parti chp ye bu seçimde fark atacak... Aday konusunda akparti çok doğru yaptı Bilal Doğan doğru seçim birkere halk adamı halk, herkesle barışık herkes tanıyor ve kime sorarsak başarılı olacağına inanıyor.. Biz bütün apartman karar verdik Bilal Doğan ı destekleyeceğiz

Yorumu oyla      9      9  
sen oyna şengül 4 Şubat 2019 Pazartesi 17:48

Oynuyorsun, dediğini ciddiye alıyorlar! Ama bak demedi deme sonra, ettiğin lafları bir bir sorarlar sana, burnundan gelir bugün ettiğin laflar! Tramvayı söküyordun ya hani, rayları nereye sokacağını söylediler mesela! Kalkar biri mahkemenin iptal ettiğini hatırlatıverir, şey gibi kala kalırsın! Sen gaza gelme, burası İzmir, ettiği lafı yedirirler adama!

Yorumu oyla      12      5  
şero 4 Şubat 2019 Pazartesi 17:37

İzmire Şengül mü aday, yoksa Zeybekçi mi? Demeçlere bakılırsa Şengül aday gibi.... Zeybekçi gölgede kalmış....

Yorumu oyla      12      5  
cumhur ittifakı 4 Şubat 2019 Pazartesi 15:56

vatanını seven herkes varda diğer tarafta biz seçmenler vatanımızı sevmiyor muyuz? Bu nasıl tasnif,nasıl ötekileştirme? şimdi bir laf edeceğim ama... neyse sen anlamışsındır.

Yorumu oyla      17      5  
Gürkan 4 Şubat 2019 Pazartesi 14:42

İzmirliler kimin ne yaptığını çok iyi görüyor. Kokuyor, yollar çukur içinde, sümüklü, gavur, mahallenin en güzel kızı ama sonradan biraz şey olmuş diye hakaret etmeye devam ettiğiniz sürece eliniz boş dönecek. Ayrıca bu kaçıncı kentsel dönüşüm müjdesi? Altta da ismini dahi yazmaktan korkan trol bu konu hakkında tek bir eleştiri dahi getiremiyor. Konuyu değiştiriyor. Trollerin AKP hakkında tek bir eleştirisi dahi yok.

Yorumu oyla      16      5  
TC misafir 4 Şubat 2019 Pazartesi 13:29

Aydın Şengül, Damlacıkta evleri kamulaştırılanlar nerede? O tarihi evler ne halde? Bizler sizin ittifakınıza oy vermiyoruz diye ülkemizin büyüyüp gelişmesini istemiyor muyuz? Ülkenin büyüyüp gelişmesini isteyen sizler; lüks yatlarda ötv almaz ama tarladaki traktörden nakliyeciden çatır çatır alırsınız çünkü siz ülkeyi yatlarla büyütüp geliştireceksiniz mazlum yat sahiplerine de sahip çıkacaksınız. Ülkenin büyüyüp gelişmesini isteyen sizler stratejik öneme sahip tank palet fabrikasının işletim hakkını bir yabancı ülke ortaklığına devredeceksiniz teröristlerle kol kola olduğunu iddia etiğiniz kesim buna karşı çıkacak. Kim yerli kim milli? Yerli çiftçiye destek yerine köstek olup, neredeyse tüm tarım ürünlerini ithal edip yabancı çiftçinin cebini doldururken bizim çiftçilerimiz hint fakirine dönecek. Yerli ve milli olan sizler köprü ve otoyol geçişlerini dolara endeksleyerek yerli ve milli ruha el fatiha okutacaksınız.

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 4 Şubat 2019 Pazartesi 13:13

İzmir''li bıktı beceriksiz chp li belediyelerden her yer çukur çamur yollar köstebek yuvası asfalt atmak istediniz de akp mi engelledi yoksa 31 marttan sonra hizmet neymiş görecek İzmir''li.

Yorumu oyla      10      16  
volkan 4 Şubat 2019 Pazartesi 12:11

kadifekale temizlendı agora temizlendı uzunderede 2. etap kentsel donuşum başladı bunlar hala karabaglara gelip kentsel donuşum yapıcaz diyolar..

Yorumu oyla      22      5  
Gürkan 4 Şubat 2019 Pazartesi 11:30

Yine mi müjde! 5 yıl müjdeyle geçti :) daha düne kadar adayları FETÖ ile fotoğraf çektirmek icin sıraya girenler bugün başka partiye laf atıyor :) ha ha ha ...

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Buca’nın adayından 'pazarlık' iddialarına sert cevap!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, aday adaylarından Ali Hıdır ...
İYİ Parti kurucusu: O ilde MHP kazansın diye uğraşıyoruz
İYİ Parti kurucusu Mehmet Aslan, TV 5'te Çağlar Cilara'nın yerel seçim ...
CHP'den Balçova'da gövde gösterisi
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü’nün düzenlediği kahvaltıda ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Körfez kokuyor, İzmir'i suya biz kavuşturduk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulması ...
Eski yönetici mecliste partisini, başkanlıkta CHP’yi destekleyecek!
İYİ Parti Konak İlçe Siyasi İşlerden Sorumlu eski Başkan Yardımcısı Rasim ...
O partinin İzmir İl Başkanı bağımsız aday oldu!
Kadın Partisi İzmir İl Başkanı Denizaslanı, Tire Belediye Başkanlığına ...
 
2014’teki DSP rüzgarı 31 Mart için esmeye başladı: İki CHP’li Başkan ilçelerinde nabız yokluyor!
Menemen Belediyesi’nin 20 yıllık Başkanı Tahir Şahin ve Tire Belediyesi’nin ...
Mehmet KARABEL yazdı... Yoksa CHP 'fetret devri' mi yaşıyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Yoksa CHP 'fetret devri' mi yaşıyor?
CHP Buca Gençlik'ten aday Nezir'e tam destek
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetimi Buca adayının belli olması üzerine biraraya geldi.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva