HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Nisan 2024 Çarşamba - 09:16

Başkan Sengel mazbatasını aldı!

Yeniden Selçuk Belediye Başkanı seçilen Filiz Ceritoğlu Sengel, bayrama bir gün kala mazbatasını büyük bir coşku ile aldı. Mazbata sevincini Selçuklular ile paylaşan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bugüne kadar birlikte kazandık, birlikte bölüştük. Bundan sonra da birlikte kazanıp birlikte bölüşmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Sengel mazbatasını aldı!

Partilileri ile birlikte CHP Selçuk İlçe Örgütü önünde bir araya gelen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, parti üyeleri, önceki dönem meclis üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların da katılım gösterdiği coşkulu bir kalabalıkla kent sokaklarında yürüyerek mazbatasını almak için Selçuk İlçe Kaymakamlığı’na geldi.

Adeta bir kortej coşkusuyla İlçe Kaymakamlığı’na gelen Filiz Başkan mazbatasını kızıyla birlikte aldı. Kaymakamlık binası önünde kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla yürüyen Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel daha sonra Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kendisine eşlik eden coşkulu kalabalık eşliğinde belediye hizmet binası önüne gelen Filiz Başkan burada da alkışlarla karşılandı.

DAHA GÜÇLÜ DAHA KARARLIYIZ

Önümüzdeki beş yıl daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde yol alacaklarını belirten Başkan Filiz Ceritoğlu; “Ne yapacağımızı çok daha iyi biliyoruz. Daha emin adımlarla yürüyeceğimizi çok iyi biliyoruz. Daha tecrübeli ve daha bilinçliyiz. Beş yıllık deneyimin üzerine seçim sathı mailinin gerekliliklerini bilerek, birbirine daha sıkı kenetlenmiş bir halde  ne yapacağımızı daha iyi biliyoruz” diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte de Selçuk’un tüm bileşenleriyle birlikte çalışacaklarını kaydeden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Her yurttaşın eşit olduğunu bilerek, oy veren ya da oy vermeyen olarak ayırt etmeksizin, Efes Selçuk’taki herkese eşit davranmaya devam edeceğiz. Her şeyden öte mevcut olan Belediye Başkan adaylarının da, meclis üyesi adaylarının da, tüm siyasi partilerin de belediyesi ve Belediye Başkanı olarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BİRLİKTE KAZANDIK BİRLİKTE BÖLÜŞTÜK
Beş yıl boyunca Selçuk’un tanıtımına katkı sunmak, yerel ekonomiyi güçlendirmek için çalıştıklarını belirten Filiz Başkan; “Bugüne kadar birlikte kazandık, birlikte bölüştük. Bundan sonra da birlikte kazanıp birlikte bölüşmeye devam edeceğiz. Sonuç olarak Efes Selçuk kazandı, herkes kazandı.   Biz beş yıl boyunca birbirimize kenetlenirken Cumhuriyet Halk Partisi çatısının altından da ayrılmadık. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında baba ocağının kapısını açtık.  Gönlümüz genişti, dahil olmak isteyenlere buyrun gelin dedik. Dahil olanlarımız çok oldu. Değişen Türkiye’de Efes Selçuk’ta değiştirmediğimiz tek şey Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağıdır. O yüzden kendimizden daha eminiz” dedi.

Geride kalan seçim sürecine de değinen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biz geleceği hedefleyenler geçmişle hiç uğraşmadık, uğraşmaya da niyetimiz yok. Çok sevdiğim bir belediye başkanının dediği gibi; “hiç dert etmeyin gençliğimiz var, heyecanımız yüksek” dedi.

Filiz Başkan konuşmasının ardından başkanlık makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti.

 
İZSU'dan bayram mesaisi!
 
Bornova bayrama tertemiz giriyor!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selçuklu 10 Nisan 2024 Çarşamba 13:17

Hayırlısı olsun sayın başkanı kim bu mevkilere getirdi? Selçuk halkı ve seçmeni her şeyi biliyor görüyor ama bilmiyenler daha azdı ama sonuç böyle oldu ege bölgesinde en az oy alarak mevcut belediye başkanı seçildi,ama bu dönem akçeli işler istedikleri gibi olmayacaktır...

Yorumu oyla      3      0  
“ Her yurttaşın eşit olduğunu bilerek “ 10 Nisan 2024 Çarşamba 13:13

Selçuk ilçesindeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı neden yok ? Hani her yurttaş eşitmiş mi ?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU'dan bayram mesaisi!
Evsel ve endüstriyel atıkların sosyal hayatı ve doğal yaşamı etkilememesi ...
Başkan Mutlu’dan ‘rüşvet’ iddialarına yanıt
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, devir teslim töreninde yaptığı ...
Urla sokaklarında bayram temizliği
Ramazan Bayramı öncesinde Urla’nın Cadde ve sokaklarında, Urla Belediyesi ...
 
İZSU'da bayram kutlaması... Köseoğlu'ndan 'birlik' vurgusu!
Ramazan Bayramı öncesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma ...
Bergama Belediye Meclisi ilk toplantısı gerçekleşti
Bergama Belediyesi’nin 2024-2029 dönemi ilk olağan meclis toplantısı Bergama ...
Konak’ın meclis üyeleri mazbatalarını aldı
Konak Belediyesi meclis üyeleri 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerden sonra ...
 
Büyükşehir’e Kocaoğlu döneminden kritik takviye... Vekillik gitti, müdürlük geldi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Aziz Kocaoğlu döneminin ...
Kapasite artışına Yetişkin’den tepki: Sığacık Körfezi foklarındır!
Kolin tarafından işletilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ait Teos ...
Başkan Yıldız’dan ilk mecliste ‘uyum’ mesajları: Yapıcı muhalefet katalizördür
Çiğli Belediyesinin yeni dönem ilk meclis toplantısı; Belediye Başkanı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva