HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Mart 2019 Pazartesi - 12:24

Başkan Selvitopu: Yeni dönemde de Karabağlar'ın gelişimi için çalışacağız

Karabağlar Belediye Başkanı, aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, Seydişehir Çavuşlular Derneği’ni ziyaret ederek, projelerini anlattı. Seçimlerden sonra siyaset biter hizmet başlar diyen Selvitopu,  “Bize tekrar bu emaneti verirseniz, kentimizi daha da geliştirmek için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” dedi.

Başkan Selvitopu: Yeni dönemde de Karabağlar ın gelişimi için çalışacağız

Karabağlar’daki Konyalıların yoğunlukta yaşadığı Peker Mahallesi’nde bulunan dernek lokaline CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte gelen CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu’nu, Konyalılar Vakfı Başkanı ve Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan ile meclis üyesi adayları, muhtarlar da yalnız bırakmadı.

BAŞKAN BAĞCI,  “SELVİTOPU, FAHRİ HEMŞEHRİMİZDİR”
Dernek Başkanı Efrayim Bağcı’nın Muhittin Selvitopu’nu Fahri Konyalı ilan ettiklerini söylediği açıklamanın ardından söz alan KONVAK Başkanı Mehmet Aydoğan, Türkiye’de Konya’nın dışında en çok Konyalı’nın yaşadığı kentin İzmir olduğunu ve İzmir’de de Konyalıların yaşadığı en çok ilçenin Karabağlar olduğunu söyledi. En çok Konyalı’nın Peker Mahallesi'nde yaşadığını hatırlatan Aydoğan, “Ben buraya bir nevi Konyalıların kalbi diyorum. 5 yıldır Muhittin Bey ile beraber çalışıyorum. Yaptığımız en önemli iş,  Karabağlar’ın imar planlarını bitirmek oldu. Gücümüz yettiği ölçüde de siz değerli hemşehrilerimize de destek olduk. Başkanımla beraber bir çok insana dokunduk. Yine oylarınızı verirseniz Başkanımızla beraberiz. Sizlere hizmet etmeye hazırız” dedi.

YENİ ZELANDA’DAKİ SALDIRIYI KINADI
Konyalıların hemşehrisi olmanın kendisi için onur olduğunu belirten Başkan Selvitopu, konuşmasına Yeni Zelanda da hayatını kaybeden Müslümanlara da Allah’tan rahmet dileyerek başladı ve böyle şiddetleri, ret ettiklerini, kınadıklarını ve lanetlediklerini söyledi.

5 YILDA NELER YAPTIK
Karabağlar ile ilgili 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları da anlatan Başkan Selvitopu, hayallerindeki gelişen ve modernleşen Karabağlar’ı yaratmak için öncelikle plan ve projelerini yapmak gerektiğini,  bunu da emek ve alın teri dökerek yaptıklarını söyledi. İlçede yaptıkları sosyal faaliyetlere de değinen Başkan Selvitopu, bu yardımları yaparken sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği şekilde hassasiyet göstererek hareket ettiklerini söyledi. Okulların bakım onarım, yoksul 1400 aileye sosyal destek kartı,1500 öğrenciye KARBEM’de ücretsiz eğitim verdiklerini belirten Selvitopu,  yeni dönemde de semt ve kültür merkezleri sayısını arttıracaklarını söyledi.

CAMİLERİN BAKIM, ONARIMLARINI YAPIYORUZ
İlçede taziye evi sayısını yaygınlaştıracaklarını de belirten Başkan Selvitopu ayrıca,  Karabağlar’da bulunan camilere bakım, onarım, temizlik hizmetleri verdiklerini, avlulara güneşlik yaptıklarını, tüm vatandaşların tertemiz ortamlarda ibadet yapmasını istediklerini söyledi. 5 yıllık süre içersinde sokakların büyük çoğunluğunu yenilediklerini de belirten Selvitopu, bu süreçte de yapılmayan sokakları ve yolları yapacaklarının altını çizdi.

ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ
Seçildikten sonra siyasetin bitip yeniden hizmetin başlayacağını belirten Başkan Selvitopu,”İlçemize ne kadar iyi şey yaparsak en büyük mutluluk budur. Bu kendi insanımıza kentimize olan saygıdır. Siyaseti de bu amaçla yapmamız lazım. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte bu emaneti iyi taşıdık. Başımız öne eğmedi. İkinci 5 yıllık süreçte de bu emaneti bize tekrar taşıyın derseniz, sizlere layık şekilde taşıyacağız. Kentimizi de geliştirerek, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” dedi.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise, Hz. Mevlana’nın hoşgörüsünün Karabağlar’da da egemen olduğunu belirtti ve bundan sonra da huzur, barış ve sevginin ilçede devam etmesini diledi.

 
Eski Başkan’dan örgüte çağrı: Bu mitinge cevap vermelisin CHP!
 
Yurt dışına giden öğrenci sayısında büyük artış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka yeni spor salonuna kavuşuyor
Karşıyaka’nın İmbatlı Mahallesi’nde, hayırsever merhume Ayşe Necla Karadavut ...
Güzelbahçe’de Çanakkale Şehitleri anıldı
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. ...
Başkan Selvitopu'ndan bakanlığa dönüşüm çağrısı: Yetkiyi bize iade edin!
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Karabağlar Belediye Başkanı, ...
 
Başkan Atila Altınordu’dan Süper Lig'e çıkmasını istedi
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisini ziyaret eden Altınordu ...
Bergama'ya '5 yıldızlı' tesis... Bu havuzdan şampiyonlar çıkacak
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında kurulan işbirliği ...
Çiğli'de görkemli açılış
Çiğli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi ...
 
Foçalı yelkenciler, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutladı…
Foçalı yelkenciler, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümünü dolayısıyla ...
Soyer İzmirli başkanlarla buluştu: İzmir'i birlikte yöneteceğiz
İzmir Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın bu ayki konuğu CHP İzmir Büyükşehir ...
Başkan İnce'den taksicilere ziyaret
Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva