HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Aralık 2019 Pazartesi - 14:35

Başkan Selvitopu'ndan yeni yıl mesajı: Rant çevreleri rahatsız! Dimdik ayaktayız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tüm zorluklara karşın yaşama geçirdikleri projeler ve yakaladıkları istikrarın rant çevrelerini rahatsız ettiğini vurgulayarak, “Karabağlar Belediyesi olarak yanlışların önünde dimdik durmaya devam edeceğiz. Bulunduğumuz kurumlar nemalanma değil topluma hizmet yerleri” dedi.

Başkan Selvitopu ndan yeni yıl mesajı: Rant çevreleri rahatsız! Dimdik ayaktayız

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin Gediz ve Uzundere şantiyeleri, Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi ve Aşık Veysel Semt Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışanların, yurttaşların yeni yıllarını kutladı.

Gediz Şantiyesi’nde mesainin başladığı erken saatlerde gerçekleştirilen kutlamaya, işçilerin yanı sıra DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, belediye başkan yardımcıları ve bürokratlar katıldı. İşçilerle birlikte pasta kesen Başkan Selvitopu, ekonomik açıdan zorlu bir yılı tasarruf önlemleriyle atlattıklarını söyledi. 

Hiçbir çalışanın belediyeden alacağı olmadığını belirten Başkan Selvitopu, “Önümüzdeki yıl da aynı istikrarı ve tasarruf önlemlerini devam ettireceğiz. Tüm zorluklara ve dar bütçemize rağmen, bir çok belediyeye oranla iyi durumdayız. İller Bankası’ndan gelen payımızda yüzde 5 artış oldu. Ülkede yaşanan enflasyon ise yüzde 30’lar düzeyinde. Karabağlar Belediyesi 2019’u en iyi şekilde tamamladı” dedi.

KİŞİSEL RANTA GEÇİT YOK
Kargaşa ortamında en fazla yapılan yanlışların yolsuzluk ve usulsüzlükler olduğunu anımsatan Başkan Selvitopu, bu nedenle Karabağlar Belediyesi’ndeki istikrardan rahatsızlık duyan kesimler bulunduğuna dikkat çekti. Bu yanlışlara asla göz yummayacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Yanlışın karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Herkes alınteriyle yaptığı çalışmanın karşılığını alacak. Hiç kimse nemalanmayacak. Buralar nemalanma değil topluma hizmet yerleri. Hiç kimsenin bu ülkenin olanaklarını kendi kişisel çıkarları için kullanmaya hakkı yok” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, kamu kaynaklarının doğru kullanımı için hesap verilebilirliğin önemine de dikkat çekti.

BİRLİKTELİK VURGUSU
Göreve geldiği 2014’ten bu yana Karabağlar’da önemli projeleri çalışanlarla birlikte yaşama geçirdiklerini belirten Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Başarı ancak birbirimize inanmakla, güvenmekle olur. Karabağlar’da bu var. Biliyorum ki sizler belediye başkanına inanıyor, güveniyorsunuz. Ben de bunu boşa çıkarmamaya çalışıyorum. Hakkı hukuku her zaman yerine teslim edeceğiz. Kimseyi haksız yere mağdur etmeyeceğiz. Kimsenin haksız yere çalışanların alınterlerinden geçinmesine de izin vermeyeceğiz.  Herkes bulunduğu noktada kendine verilen görevi layıkıyla yapmalıdır. Daha özenli yaparsak Karabağlar’da başaramayacağımız hiçbir iş yok.”

DİNLENME EVİNE ZİYARET
Başkan Selvitopu daha sonra Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi’ni eşi Fügen Selvitopu’yla birlikte ziyaret ederek, burada kalanların yeni yılını kutladı. Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı Başkanı Nurcan Tezol ve vakıf yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Selvitopu çifti, dinlenme evi sakinlerine karanfil ve çeşitli armağanlar verdi. Yeni yıl pastasının kesildiği ve birlikte şarkıların söylendiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Selvitopu, “Dilerim 2020 yılı sağlık ve mutluluk getirir. Bugünlere gelirken hepiniz belirli görevlerde bulundunuz. O nedenle emeğiniz, hakkınız ödenmez. Ellerinizden öpüyorum” dedi.

Selvitopu çifti Aşık Veysel Semt Merkezi’nde de ziyaret ederek, dikiş nakış ve çocuk bakımı eğitimi alan kursiyerlerin yeni yılını kutladı; onlarla fotoğraf çektirdi.

Ardından Uzundere’deki Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde işçilerle buluşarak yeni yıl pastası kesen, anı fotoğrafı çektiren Başkan Selvitopu, 2020’nin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Çalışanlara teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Bireylere değil topluma hizmet etme anlayışımız sürecek” diye konuştu.

 
Başkan Oran: İki dönem için geldim, üç dönem kalmam!
 
Denizli'de doğal gaz patlaması: 6 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Oran: İki dönem için geldim, üç dönem kalmam!
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Amacım Çeşmelileri mutlu etmek, onlar ...
Yusuf Tırpancı Sahası'nda tribünlerin tamamı kapatılıyor
Bornova Belediyesi, her haftasonu çok sayıda amatör maçın oynandığı Yusuf ...
Kültürpark’ta kış konserleri
Lezzetli Kış Şöleni kapsamında gerçekleşen konserler, on binlerce ziyaretçiye ...
 
Büyükşehirli sporculara her güne bir madalya
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 2019’da ...
Kemalpaşa’ya 300 kişilik meclis salonu
Kemalpaşa Belediyesi modern bir toplantı salonuna kavuşmak için gün sayıyor. ...
Gaziemir’in altın atletleri Türkiye şampiyonu
Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü  Kadın Kros Takımı, 84. Büyük ...
 
Selçuk'a yağan kar herkesi mutlu etti
2020’ye girerken, ışıl ışıl olan Efes Selçuk sokaklarında yeni yıl coşkusunu ...
Başkan Tugay'dan önemli imza
Karşıyaka Belediyesi, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına katkı ...
Çiğli'de hasta taşıma hizmeti
Çiğli Belediyesi, hasta, yaşlı ve engelli bireylere yönelik hayata geçirdiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva