HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Şubat 2019 Çarşamba - 14:37

Başkan Selvitopu: Karabağlar fakir fukaranın belediyesi olmaya devam edecek

Konyalılar Vakfı(KONVAK) ve Konyalılar Dernekler Birliği Federasyonu’nu (KONFED) ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Muhittin Selvitopu’na Konyalı hemşehri dernekleri tam destek verdi.Ziyarette konuşan Başkan Selvitopu, “5 yıllık süreçte hakkı, hukuku, adaleti sağlayarak görevimizi layıkıyla yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.”dedi. Başkan Selvitopu, gerçekleştirdiği kahve toplantısında ise Karabağlar Belediyesi’nin her zaman fakir fukaranın da belediyesi olmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Selvitopu: Karabağlar fakir fukaranın belediyesi olmaya devam edecek

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte KONVAK VE KONFED’i ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vakıf ve federasyon üyelerine Karabağlar’da yaptığı projelerin yanı sıra yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Vakıf  Başkanı Mehmet Aydoğan tarafından karşılanan Başkan Selvitopu,  öncelikle hedeflerinin Karabağlar’ı İzmir’in modern ve seçkin bir ilçesi haline getirmek olduğunu belirterek,  “Bu 5 yıllık süreçte hakkı, hukuku, adaleti sağlayarak görevimizi layıkıyla yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz” dedi. 5 yıllık görev süresi içerisinde ilçenin planlamasını yaptıklarının altını çizen Başkan Selvitopu,  tekrar aday olmasının en temel sebebinin bu planlama sürecini başlatmak için olduğunu ve en büyük hayalinin modern ve gelişmiş bir Karabağlar olduğunu belirtti.

3 ÖNEMLİ KONU KARABAĞLAR’IN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Karabağlar’ın şu anda 3 önemli sorunu olduğunu daha önceki dernek buluşmalarında da sık sık dile getiren Başkan Selvitopu,   “Uzundere’de üniversite kampüs alanı varsa sizin sayenizde. Bunda sizlerin büyük katkısı oldu. 80 hektarlık alanın 38 hektarı üniversite kampüs alanı oldu. Ama bu yeterli değil. Karabağlar’da yeni konut alanlarına ihtiyaç yok. Geri kalan 42 hektarın da üniversite alanı olması gerekir. Eğer olursa burasının sosyal ve ticari yönden etkisi büyük olacak. Karabağlar’ın gelişmesine katkısı olacaktır. Diğer bir konu ise burada Poligon Deresi var. 200 hektarlık alan, yani fuarın 5 misli. Burada askeri tesis var. Biz burada da yeşil dokunun korunmasından yanayız. İnsanlarımız mevcut yoğunluk içersinde nefes alacak alanlara ihtiyaç var. Burayı rekreasyon alanı olarak bırakın. Buranın içerisinde kültürel, sosyal tesisler spor alanlarının olmasını istiyoruz. İzmir’de yaşayan 4 milyon insan buradan yararlansın. Karabağlar’da Kaymakamlığın önünde emniyete tahsis edilmiş yıllardır atıl duran bir çukur var. Biz buranın altı otopark, üstü meydan olmalı diyoruz. ”diye konuştu

KARABAĞLAR MODERNLEŞECEK
Karabağlar’ın gelişmeye ve dönüşüme müsait bir ilçe olduğunu ve  bunu doğru yönlendirmeye çalıştıklarının altını çizen Selvitopu,  “Karabağlar modernleşecek. Bunun için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde kültür merkezleri, semt merkezlerinin sayısını arttırıp taziye evlerini yaygınlaştıracağız. Biz insanlarımızı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz biz onların ayağına gideceğiz. Bunları başarırsak ne mutlu bize. En büyük mutluluk budur” dedi.

KONVAK ve KONFED Başkanı Mehmet Aydoğan ise yaptığı konuşmada planlamaların önemine dikkat çekerek önümüzdeki dönemde Başkan Selvitopu’nun planlamaları en iyi biçimde hayata geçireceğine inandığını söyledi. Aydoğan ayrıca,  işsizliğe çare olacak birtakım projelerin hazır olduğunu ifade ederek,  Başkan Selvitopu göreve geldikten sonra bunları Karabağlar’da harekete geçireceklerini sözlerine ekledi.

HERKESE EŞİT HİZMET VERMEYE DEVAM
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise konuşmasında hangi partiden olursa olsun Karabağlar seçmeninin en iyisini tercih edeceğine inandığını belirterek, seçimi kazandıkları zaman herkese bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eşit hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından KONVAK ve KONFED Başkanı Mehmet Aydoğan,  Başkan Selvitopu’na günün anısına yağlıboya tablo hediye etti. Toplantı Konya yöresine özgü kısa bir müzik dinletisi ile sona erdi.

İKİNCİ DURAK KAHVEHANE ZİYARETİ
Başkan Selvitopu ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın bundan sonraki durağı Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan  kahvehane ziyareti oldu. Burada da çok sayıda vatandaşa seslenen Başkan Selvitopu, yeni dönemde de insan odaklı çalışmalarla, bireylere değil, topluma hizmet eden bir anlayışla Karabağlar’ı daha güzel yarınlara taşıyacaklarını vurguladı. Sosyal projelere ilişkin gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Selvitopu, “Karabağlar’daki ibadethanelerimizin her türlü bakımı, temizliği ve diğer ihtiyaçları konusunda destek oluyoruz. Yine ilçemizdeki okulların bakım, onarım, tadilat işlerini yapıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi fiziki koşullarda eğitim almalarına katkı koyuyoruz. Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (KARBEM) 1500 öğrencimize ücretsiz eğitim veriyoruz. Bu sayıyı 10 binlere taşımayı hedefliyoruz. Yine belediyemizin Sosyal Destek Kartı’yla 1400 aileye ulaşıyoruz. Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi anlayışıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz. Karabağlar Belediyesi her zaman fakir fukaranın da belediyesi olmaya devam edecek.”diye konuştu.

 
CHP’li Soyer’den 'İYİ' ziyarette net mesaj: Bu ittifak 50 günlük değildir!
 
İzmirli Roman vatandaşlardan flaş atak: Liste hazırladılar, Kılıçdaroğlu’na verdiler!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KARABAGLAR HALKI 13 Şubat 2019 Çarşamba 17:32

hükümet ne yaptı karabaglara???????ali bey sırf hava içraat yok...

Yorumu oyla      6      5  
Partili 13 Şubat 2019 Çarşamba 17:14

Doğrudur. F.ltay - üçkuyular üvey evlat.

Yorumu oyla      4      7  
ali 13 Şubat 2019 Çarşamba 15:39

Sayın başkan lütfen 5 yılda yaptığınız hizmetleri dile getiriniz.

Yorumu oyla      6      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İnce’den 31 Mart mesajı: İlk kez elde edeceğim, içimde heyecan var!
Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, “3’üncü kez Güzelbahçe’yi yönetme şansı ...
Büyükşehir’den Zeybekci’ye rakamlı salvo: Ankara, İzmir’e gerçekte ne veriyor?
AK Parti İzmir adayı Nihat Zeybekçi’nin "İzmir’e kişi başına bütçe gelirlerinden ...
Konak'ta kursiyerler kulakların pasını sildi
Konak Belediyesi Mehmet Ali Akman Semt Merkezi Türk Sanat Müziği Kadın ...
 
İzmir'in vazgeçilmezi oldu: Kaynağından, el değmeden...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Homeros Vadisi’nden gelen kaynak ...
Kocaoğlu taktiği verdi: Adam adama markaj!
Karaburun'da CHP ilçe örgütüyle buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bugün Türkiye ...
Bornova'da Şubat kardeşliği
Bornova'da Şubat ayında doğan Çocuk Kulübü üyelerinin doğum günü hep birlikte ...
 
Konak Belediyesi’nde grev çanları çalıyor!
Genel-İş Sendikası ile Konak Belediyesi arasında sürdürülen TİS görüşmeleri ...
Foça'da adaydan Başkan Demirağ'a ziyaret
31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Foça Belediye Başkan Adayı olan Fatih Gürbüz, ...
Başkan Doğruer’den seçim çıkışı: Vize alırsam 3 katını yapacağım!
Kınık Belediye Başkanı Doğruer, ikinci dönemi için vize isterken, “50’yi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva