HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Ekim 2018 Perşembe - 11:53

Başkan Selvitopu, 2. dönem için yola çıktı: Yeniden adayım!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'na sunduğu adaylık dosyasıyla yeniden Karabağlar Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu resmen açıkladı.

Başkan Selvitopu, 2. dönem için yola çıktı: Yeniden adayım!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2019 Yerel Seçimleri'nde yeniden adaylığını koyarak, 5 yıl daha halka hizmet etmek için "Varım" dedi. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'nda adaylık başvurusunu yapan Başkan Selvitopu'nu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve partililer yalnız bırakmadı. Adaylık dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'a teslim eden Selvitopu, göreve geldiği günden bu yana halka hizmeti görev bilerek şeffaf belediyecilik ve katılımcı yönetim anlayışını en iyi biçimde uygulamaya çalıştıklarını belirtti. Karabağlar halkına bir dönem daha hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Başkan Selvitopu, ilçe başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, “Karabağlar’da yaşayan 500 bin insana ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmek ve Karabağlar’ı modern bir kent haline getirmek için tekrar adayım” dedi. Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden yolda ilk hedefin yerel seçimleri kazanmak olduğunu dile getirdi.KARABAĞLAR’I RANTÇILARA TESLİM ETMEYECEĞİZ
Kendisine destek olanlara teşekkür eden Selvitopu, “Bundan sonraki mücadelemiz rantçılarla olacak. Karabağlar’ı rantçılara teslim etmeyeceğiz. Uzundere ve Poligon deresini İzmir’e kazandıracağız, Karabağlar’a kazandıracağız. Uzundere'de olmazsa olmazımız üniversite kampüsünün hak ettiği şekilde yer almasıdır. Buralar halkın malı, halka teslim edeceğiz ve asla bundan taviz vermeyeceğiz” dedi.

Karabağlar’ın 30-40 yıl sonrasının planlarını yaptıklarını belirten Selvitopu, 1/5000’lik planların tamamlandığını hatırlatarak, “Duymayanlar duysun! Gelin planlama yapma nasıl olur, kentsel dönüşüm nasıl yapılır anlatalım. Kimseyi yerinden etmeden nasıl yapıldığını sizlere öğretelim de insanları mağdur etmeyin” diye konuştu.

Kültürü ve sanatı Karabağlar’ın her yerine yayacaklarını ifade eden Selvitopu, “Önümüzdeki dönemde de Karabağlar Belediyesi olarak, Karabağlar’ın tüm mahallelerine kültür sanat merkezlerini yayacağız.” dedi.

KARABAĞLAR’I MODERN BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ
Karabağlar’da yaşanan gelişmeleri görmeyenleri eleştiren Selvitopu şöyle konuştu; “Karabağlar’ın insanların günlük yaşamlarını rahatça sürdürdükleri, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışla göreve devam ederek Karabağlar’ı İzmir’in seçkin bir ilçesi yapacağız.”

STK’LARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Karabağlar’a üniversite kazandırılmasında sivil toplum kuruluşlarının desteğinin büyük olduğunun altını çizen Selvitopu, “STK’lara teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte başardık, sahip çıktılar ve Karabağlar’a üniversite alanı ayrılmak zorunda kalındı” dedi.

Seçim sürecinde partililerin desteğini isteyen Selvitopu, saygı ve sevgi içerisinde adaylık sürecinin işleyeceğine inandığını belirterek, “CHP iktidarında kim olursa, ne olursa olsun, insana olan saygımız asla değişmeyecektir. Hangi düşünce ve görüşte olursa olsun, insana hizmet etmek için geliyoruz” diye konuştu.

 
Uzlaşma çıkmadı: İZBAN'da grev çanları!
 
'Ekonomideki dalgalanma durdu'
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KARABAGLAR HALKI 18 Ekim 2018 Perşembe 12:50

sevgili başkanım 5 yıl ne zorluklar yaşadıgını belediye yi aldıgında bitmişlik tükenmişliklerle savaştıgını ilçede altyapıların dogalgazın izsu nun tedaş ın yeraltına yapılan yatırımlarının yapıldıgı karabaglar ilçesinin bir santiye alanına döndüğü bir zamanda caşltıgını ve bu calışmaların bir cogu bitti ve bitmek üzere ..bir cok insanın camur attıg belediyeyi borcla alıp suanki mali yapıya nasıl geldigini borcların ödendigi karabagların tekrar güven kazandıgı bir hale geldi....son zamanda belediyenin yüksek bir borcu oldugu söyleyen basiretsizler kendi çıkarları dogrultusunda bu belediyeden rant sagalayamadıgı için bu tür iftiralarla aslında kendilerini ne hala soktuklarının farkında bile degiller..akpli meclis üyeleri bile basında sizin nekadar dürüst biri oldugunuzu söylemişlerdir..ve bir dönem daha karabaglarda olursanız bu ilçeye cok şeyler katacagınızada eminiz ...

Yorumu oyla      62      17  
Gürkan 18 Ekim 2018 Perşembe 12:36

Karabağlar'ın geçtiğimiz 5 yılına bakıyorum da Uzundere'de 8-9 apartmanlık kentsel dönüşümden başka hiçbir şey göremedim. Metro yok, doğru düzgün yol yok, yeşil alan yok, üst yapı rezalet , alt yapı yok, sosyal alan yok, meydan yok ...

Yorumu oyla      23      59  
Ufuk Kırımlı 18 Ekim 2018 Perşembe 12:25

MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN!

Yorumu oyla      59      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'dan muhtarlara vefa parkı!
Karşıyaka Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Mahallesi’nde oluşturulan ...
Başkan Akpınar'dan bütçe mesajı: Har vurup harman savurmadık!
Yeni yılda da yatırımlarına ara vermeden devam etmeye hazırlanan Karşıyaka ...
Buza İzmir damgası
İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı, 2018–2019 sezonuna fırtına ...
 
Başkan Arslan 2. dönem için adaylığını açıklıyor
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 2019 – 2024 dönemi Çiğli Belediyesi ...
Buca’da imar barışı fırsatçılarına geçit yok!
Buca Belediyesi zabıta ekipleri imar barışı fırsatçılarına göz açtırmıyor.
Bu fuarda numara sorunu yok
Ayakkabı modasına yön veren 44. Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nda ...
 
Fashion Prime’da defile rüzgarı
Hazır giyim ve konfeksiyon sektörüne yeni bir soluk getiren Fashion Prime ...
Kocaoğlu yeni başkanın yol haritasını böyle çizdi!
Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ...
Başkan Şahin 5. dönem için yola çıktı: Menemen'de miting gibi adaylık açıklaması
İzmir'in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva