HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Ocak 2019 Çarşamba - 12:33

Başkan Şahin'den yeni yılda anlamlı ziyaret

Geleneksel yılbaşı ziyaretlerini bu sene de gerçekleştiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, yeni yılın ilk saatlerinde emniyet güçlerine baklava ikram etti.

Başkan Şahin den yeni yılda anlamlı ziyaret

 İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bu yıl da yeni yılın ilk saatlerinde emniyet güçlerini ziyaret etti. İlk ziyaretini İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Başkan Şahin; “Geleneksel hale getirdiğimiz yeni yıl ziyaretlerine öncelikle milletimizin asayişini sağlayan Emniyet güçlerini ziyaretle başladık. Nöbetçi polis kardeşlerimize baklava ikram ederek, onlara bu güzel gecenin ilk saatlerinde az da olsa moral vererek katkı koyduysak ne mutlu bize. Herkes yeni yılını ailelerinin yanında kutlarken onlar ise bütün vatandaşlarımızın daha güvenli bir yılbaşı geçirmesi adına görev başındalar. Polis kardeşlerimizin yapmış olduğu görev tehlikeli ve zor bir görevdir. Onları yapmış olduğu bu görevden dolayı zaten bir insan olarak hep takdir etmişimdir. Hele hele böyle bir gecede görev yapmak çok ayrı bir anlam taşımaktadır. Onları bir kez daha kutluyor; aileleri ile birlikte mutlu yıllar diliyorum" dedi.
Yeni yılın ilk saatlerinde Garnizon Komutanlığı ve İlçe jandarma Komutanlığı'na da ziyaret gerçekleştiren Başkan Şahin; “Yine devletimizin bekasını sağlayan Mehmetçiklerimizi, Garnizon Komutanlığı ve İlçe jandarma Komutanlığı'nda ziyaret ederek yeni yılın ilk saatlerinde onlarla birlikte olmak da çok güzel bir duyguydu” diye konuştu.
Yeni yıl ziyaretlerine taksici esnafı ile devam eden Başkan Tahir Şahin şunları söyledi; “Özellikle herkes eğlenirken ekmek parasını ikinci planda tutarak 'millet bizden hizmet bekliyor' diyen taksici esnafımız ile birlikte olmak şahsımı çok mutlu etmiştir. Taksici esnafımıza ailemizi, çocuklarımızı teslim ediyoruz. Onlar milletimizi rahat ettirmek için ailelerinden ayrı kalarak vatandaşlarımıza yeni yılın ilk saatlerinde bile hizmet ediyorlarsa, bu güzel insanları tebrik ediyorum. Allah onlara kaza bela vermesin diyorum. Taksici esnafımız ve tüm esnafımız benim için çok önemlidir. Çünkü ben de esnaf kökenli bir Belediye Başkanı olarak onları anlayabiliyorum. Onların dertlerinin ne olduğunu, ne olmadığını gayet iyi biliyorum. İşte bu anlayışımdan ötürü bu tür ziyaretleri içimden gelerek yapıyorum ve bunu yaparken de çok mutlu oluyorum” dedi.
Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti; "Her zaman her yerde şunu söylüyorum. ‘Benim iki ailem var’ anlayışı ile bu güzel ilçeme hizmet etmeye, katkı koymaya çalışıyorum. Benim için Şahin Ailesi ne ise, Menemen Ailesi de aynıdır. Ben Menemen’i, Menemen beni sevmiş. İnşallah 2019 Yerel Seçimleri sonrası da yeni bir beş yıl daha aynı duygularla hizmet edeceğim. Bu duygularla tüm Menemenli hemşerilerimin ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum. Bizim işimiz hizmet, gücümüz hizmet.”

 
İzmir Tarım Grubu'ndan partilere 'yerelde kalkınma' çağrısı
 
Serdar Ortaç'tan boşanma açıklaması!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Menemenli 2 Ocak 2019 Çarşamba 22:48

Son dağıtımları yap başgann ahıdır mahallesinede baklava götür... Bidaha yok son kez teşekkür et. Menemen senden kurtulacak inşallah.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'e Küba ilgisi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Aziz Kocaoğlu ile ...
Konak’tan öncü bir adım daha
Atık geri dönüşümü konusunda önemli çalışmalara imza atan Konak Belediyesi ...
Karşıyaka'da spor yapmayan kalmadı
Karşıyaka Belediyesi, 2018 yılı boyunca düzenlediği faaliyet ve organizasyonlarla ...
 
Dost Market'e miniklerden can suyu
Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık erzaklarını ...
Bu turnuvada dostluk kazandı
Bornova Belediyesi’nin Gençlik Merkezi’nden yararlanan Dost Kart Üyesi ...
İzmir'de yüzyılın operasyonu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüzyıllara meydan okuyan çınar ağaçlarının ...
 
İzmir'de goller ayrmcılığa karşı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kırsal ilçelerinde yaşayan gençleri ...
Mehmet KARABEL yazdı... Üreterek kentini büyütmek işte bu!
Mehmet KARABEL yazdı... Üreterek kentini büyütmek işte bu!
Kursiyerlerden Pekdaş’a yeni yıl armağanı
Konak Belediyesi’nin Basmane Semt Merkezi’nde verilen ücretsiz kurslara ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva