HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
9 Nisan 2017 Pazar - 09:08

Başkan Pekdaş'tan Uşak'a referandum çıkarması

Referandum çalışmalarını İzmir'den Uşak'a taşıyan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 16 Nisan'da yapılacak oylamadan hayırlı bir sonucun çıkacağını söyledi.

Başkan Pekdaş tan Uşak a referandum çıkarması

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, referandum çalışmaları kapsamında bu kez Uşak'ta 'hayır' oyu istedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme doğrultusunda Uşak’a giden Başkan Pekdaş'ı burada CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Seyhan Yazıcı, il yöneticileri ve partililerden oluşan kalabalık bir grup karşıladı. İlk olarak CHP Uşak İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Pekdaş, burada üyelerle sohbet etti.

ESNAFI GEZDİ, TAZİYEYE GİTTİ
16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumuyla ilgili görüş ve düşüncelerin dile getirildiği toplantının ardından Başkan Pekdaş ve beraberindekiler Uşak sokaklarını adımlayarak 'hayır' oyu istedi. Kentin en işlek caddesinde esnafa 'hayırlı işler' dileyerek dolaşan Pekdaş, Uşaklılarla bol bol sohbet etti, referandumda neden 'hayır' demek gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı. Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Uşak'tan da 'hayır'lı bir sonuç çıkacağını söyleyen Pekdaş, herkese oy kullanma çağrısı yaptı.

GÜNDOĞU AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Başkan Pekdaş, çarşı turunun ardından önceki gün yaşamını yitiren 22 yaşındaki CHP üyesi Ali Rıza Gündoğu'nun Elmalıdere Mahallesi'nde yaşayan ailesine taziyeye gitti. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Uşak mitingine katıldıktan sonra eve dönerken trafikte tartıştığı minibüs şoförü tarafından araçla ezilerek öldürülen Gündoğu'nun gözü yaşlı ailesine başsağlığı dileyen Pekdaş, acılarına ortak oldu.

'BU ÇALIŞMALAR BİZE İYİ GELİYOR'
Başkan Pekdaş ve beraberindekilerin taziye ziyaretinden sonraki durağı ise Sivaslı ilçesi oldu. Yaklaşık 7 bin nüfuslu ilçeye giderek çalışmalara burada devam eden Pekdaş'ı CHP Sivaslı İlçe Başkanı Hürriyet Şafak ve partililer karşıladı. İlçe başkanlığının hemen altındaki lokalde partililere seslenen Başkan Pekdaş, "Türkiye'nin geleceği için hepimiz bir şeyler yapma gayreti içindeyiz.16 Nisan sabahına kadar gücümüzün yettiği yere kadar çalışacağız. Bu çalışmalar bize iyi geliyor. Bir birimize güç de veriyoruz" dedi.

'MACUN TÜPTEN ÇIKTI'
Tüm parti örgütlerinin el birliğiyle 'hayır' için çalışması gerektiğini dile getiren Başkan Pekdaş; "Macun artık tüpten çıktı. Bizlerin bu hayırlı çalışmaları başka hayırlı sonuçları da beraberinde getirecektir. Bizim iktidar olma hedefimiz var. Bu çalışmalar bunun başlangıcı olacaktır. Bu nedenle yorulsak da çalışacağız. Hem de daha fazla çalışacağız. Çünkü bizim Türkiye'den başka yaşayacak yerimiz yok. El birliğiyle bu güzel ülkemizi yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

HAYIR'DAN SONRADA ÇALIŞMAYA DEVAM
Referandumdan 'hayır'lı bir sonuç çıkacağına olan inancını bir kez daha dile getiren Başkan Pekdaş, asıl işin 16 Nisan'dan sonra başlayacağını söyledi. Pekdaş; "Hayır'dan sonrasında da çalışacağız. Biz bu kararlılığı ve örgütlülüğü 16 Nisan'dan sonrada devam ettirmeliyiz. Çünkü asıl işimiz bundan sonra başlıyor" diyerek parti üyelerine vites düşürmeden çalışmaya devam etmeleri çağrısında bulundu. Başkan Pekdaş ve beraberindekiler daha sonra ilçe turuna çıkarak 'hayır' için destek istedi.

KARDEŞ BELEDİYEYE ZİYARET
Uşak gezisi kapsamında Başkan Pekdaş Konak'ın kardeş belediyesi olan Pınarbaşı'na da uğradı. Yaklaşık 2 bin 500 nüfuslu beldenin CHP'li Belediye Başkanı Naci Akyürek tarafından karşılanan Pekdaş, belediye binasında partililerle bir süre sohbet etti. Beldeyi de gezen Pekdaş, referandum sonrası kardeş belediye olan Pınarbaşı'na gerekli desteği vereceklerini söyledi. Keyifli geçen gezi sonrası Uşak'tan ayrılan Pekdaş, referandum çalışmaları için Malatya’ya geçti. Salı gününe kadar Malatya'da olacak Pekdaş, burada da 'hayır' için oy isteyecek.

 
İzmir'de Romanlar Günü coşkusu: Purçu da oynadı!
 
Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu’na memleketinde 57 yıllık sürpriz
Büyükşehir Belediye Başkanı, referandum çalışmalarına destek amacıyla ...
Uzundere’de yeni bir dünya yükseliyor!
Büyükşehir Belediyesi’nin “yüzde 100 uzlaşma” ve “yerinde” dönüşümle gerçekleştirdiği ...
Ve İzmir'e hayat verecek projenin temeli atıldı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yapılacak Yiğitler Barajı'nın temeli, Orman ...
 
Karşıyaka Tramvayı yola çıkışı: İlk 50 gün ücretsiz
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde tramvay seferleri 11 Nisan Salı günü başlaycak. ...
Narlıdere’de çocuklara 'Akıl Oyunları Salonu' müjdesi
Narlıdere Belediyesinin Pir Sultan Abdal parkı içerisinde yapımını gerçekleştirdiği ...
İzmir'de 3 fuar bir arada!
Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir'de, ağaç işleme ...
 
Gaziemir'de halk taş ocaklarına karşı alana iniyor!
210 hektar zeytinlik alanın imar açılması ve ormanlık alandaki taş ocaklarının ...
Bornova'ya 2.çocuk oyun ve aktivite merkezi geliyor
Bornova Belediyesi, ilk olarak Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirdiği ...
Karşıyaka'da 2016 faaliyetlerine oybirliğiyle onay
Belediyenin bir yıl içinde yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projeler, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva