HABERLER>POLİTİKA
19 Ocak 2018 Cuma - 12:33

Başkan Pekdaş'tan örgüte çifte ziyaret: Dayanışma vurgusu, 2019 mesajları!

Konak Belediye Başkanı kongrelerin ardından göreve başlayan CHP Konak İlçe ve İzmir İl Örgütlerini ziyaret ederek, başkan ve yöneticilerine başarılar diledi.

Başkan Pekdaş tan örgüte çifte ziyaret: Dayanışma vurgusu, 2019 mesajları!

Ziyaretlere ilk olarak CHP Konak İlçe Başkanlığı’ndan başlayan Pekdaş’a Konak Belediyesi’nin CHP’li belediye meclis üyeleri de eşlik etti. CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Pekdaş, yeni dönemde görev yapacak örgüt emekçilerini tek tek kutladı. Türkiye’nin Anayasasız bir dönemden geçtiğini belirten Pekdaş, “Meclis bir kenara itildi. Artık yasaların mecliste tartışılarak olgunlaştığı dönemi bitirdik. Her konunun KHK ile düzenlendiği, Anayasaya aykırı bir döneme girdik. Bu döneme son vermek için, 2019’da yeniden parlamenter sisteme geçmek için çok daha büyük sorumlulukla çalışmamız, kenetlenmemiz, dayanışma halinde mücadelemizi yükseltmemiz gerekiyor” dedi.   

BÖYLE BİR ÜLKENİN VATANDAŞI OLMAYI HAK ETMİYORUZ
İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na karşı yapılan haksız saldırıları da kınayan Başkan Pekdaş, “Cumhurbaşkanı Türkiye’yi temsil edip, hepimizin cumhurbaşkanı olmak yerine AKP’nin Genel Başkanı olmayı tercih ederek ettiği yemine de aykırı davranıyor. İnsanların yediğini içtiğini de çarpıtarak, toplumu kutuplaştırmak için malzeme olarak kullanmaya başladı. Biz böyle bir ülkenin vatandaşı olmayı hak etmiyoruz. El ele, kol kola bu bayrağı yükseltmek zorundayız. Bu nedenle bu dayanışmayı bir an önce başlatarak Türkiye’yi Anayasa’da yazılan şekliyle, Büyük Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in devamını sağlayacak şekilde Türkiye’yi yeniden yaşanılabilir, nefes alınabilir, mutlu insanların ülkesi haline getirmek için birliğimizi tesis etmek zorundayız” diye konuştu.

AYDINLIĞA GİDEN YOLDA NEFERİZ
Üçüncü kez ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Şakir Başak da; Pekdaş’ın ziyaretine teşekkür ederek,  çok daha fazla birlikte omuz omuza mücadele etmemiz gereken bir dönemde olduklarını söyledi. Başak, “Mücadeleyi hep beraber vereceğiz ve başarılı olacağız” diyerek ziyaret için teşekkür etti.   

PEKDAŞ: YANIMDA OLMANIZ GÜÇ VERDİ
Ziyarette Başkan Pekdaş geçtiğimiz ay vefat eden annesinin cenazesinde kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti. Pekdaş, “İnsan sevdikleriyle bir arada olunca, acısını da paylaşınca o acı hafifliyor. Yalnız olmadığını bilmek ve görmek insana büyük bir direnme gücü veriyor ve maneviyatını yükselten bir süreç oluyor. Hepinize bu nedenle teşekkür ederim” dedi.

YENİ BAŞKANA İLK ZİYARET
Başkan Pekdaş ve beraberindekiler CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın ardından İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Deniz Yücel ve yeni yönetime başarılar dileyen Pekdaş, ziyaretler ile dayanışmamın artacağını söyledi. Başkan Pekdaş, “Birlikte çalışma iradesinin, dayanışmanın İzmir’de ortaya koyulması çok daha kolay. Biz bu sesi daha çok yükseltebiliriz. Türkiye’ye de moral oluruz, ses oluruz. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Birlikte çok şeyler başaracağız” diyerek yeni yönetimi kutladı. Göreve yeni seçilen İl Başkanı Deniz Yücel de coşkulu ziyaret için teşekkür etti. Önemli bir sorumluluk aldığını dile getiren Yücel, ülkenin her geçen gün kötüye gittiğini söyledi.

YÜCEL: 2019’A KİLİTLENECEĞİZ
Yücel, “İzmir’i 2019’a en iyi şekilde hazırlayacağımıza inanıyorum. Ülkeyi tek bir kişinin ya da zümrenin yönetmesindense, seçilmiş milletvekili, parlamento, TBMM’nce yönetilmeye ihtiyacımız var. Ortak akılla her bir kurumun, sivil toplum örgütlerinin, siyasi partilerin bu yönetimde temsil edilmesi gerekiyor. Bu konuda hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Önümüzdeki günlerde bizi bir kurultay bekliyor. Partimizi 2019 sürecine hazırlayacak olan kadrolar belirlenecek. Kurultayı atlattıktan sonra tüm enerjimizi, motivasyonumuzu 2019’a kilitleyeceğiz” dedi.

 
İzmir'de karneyi alan buz pistine koşacak
 
İzmir'deki yarışmasının birincisi kendi markasını yaratmak istiyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 20 Ocak 2018 Cumartesi 00:04

CHP başını bile bile duvara toslayan bir partidir. Siyasi intihar girişimlerini sever. Sandıkta yediği halk şamarından mazoşist şekilde hazza ulaşır ve yine bildiğini okur. Bu Türkiye genelinde büyük çoğunlukla böyle olmuştur. Mazoşist sürekli şiddet tatmini peşindedir. Bu nedenle CHP bir sonraki şamarı da önleyemeyecektir. Çünkü bünyesi şiddetle şamar beklemektedir ki küllerinden yeniden doğup Y-CHPsiyle halkın karşısına dikilsin. Çünkü ailesi sorunludur. Aile içi şiddet sarmalından gelir. Onun için en iyi CHPli nefret ettiği CHPli, en sağlam arkadaş "bayrak yarışında" kuyusunu kazandır. En sömürülecek ve itilecek yoldaş, CHP için vefakarca çalışan, tüm kapıları çalan ve oyları kuyu kazıcısının namına yazdırandır. Bu nedenle çalışanları keriz, yönetenleri çakaldır. Teşkilatlar çalışmıyor deyince Genel Başkan; yöneticin derki, "bu ne menem yalandır, billah ırgatlar alandadır"

Yorumu oyla      11      5  
memiş 19 Ocak 2018 Cuma 14:10

deniz yücel örgütün değil kocaoğlunun başkanıdır.

Yorumu oyla      13      5  
19 Ocak 2018 Cuma 13:05

BU KADIN TEKRAR ADAY OLURSA OYUMU İYİ PARTİYE VERECEGİM.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İyi Parti İzmir’in 'patronu'ndan iddialı çıkış: İzmir’de sandıkta çiçekler açacak!
İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir’in kendileri için çok önemli olduğunu ...
CHP İzmir’de 8 ilçe mercek altında: 2014’te ne oldu, 2019’da ne bekleniyor?
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı sonrasında kaybedilen 8 ilçede ...
'AK Parti'ye katılmam için teklifte bulundu'
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
 
Feyzioğlu'ndan 'Ümit Kocasakal' yorumu
Türkiye Barolar Birliği (TTB) Genel Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul ...
Tarihi görüşme sona erdi... İşte ilk açıklama!
AK Parti ile MHP arasında bir ittifak için ilk temas başladı. İki partinin ...
CHP İzmir'de A takımı belli oldu: O görev de iki bölgeye ayrıldı!
İl Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleşti. Önceki yönetim ...
 
İbrahim Kalın: 'Her türlü tedbiri alırız'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin YPG ordusu yok mesajını, "Bu süreci ...
İzmir'e ayrılan yatırım bütçesi açıklandı... CHP'den büyük tepki: Üvey evlat muamelesi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde ...
CHP Genel Başkanlığı'na bir aday daha!
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP genel başkanlığı için adaylığını, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva